Tuinieren · 06/03/2021
Wanneer begint de lente 2021?
Wanneer begint de lente 2021? Zodra het eerste zonnestraaltje te voorschijn komt krijg ik de lentekriebels. Maar wat zijn de kenmerken van het voorjaar?
Fashion · 03/03/2021
OTTO Dames tops mouwloos - Trendy dameskleding online
Trendy dameskleding online shoppen? Bij OTTO kun je mouwloze dames tops kopen. Hippe damestops van kant, met bloemenprint of dierenprint. In mijn blog lees je wat de laatste trends zijn.
Tuinieren · 02/03/2021
Beleef de Lente 2021 - Vogels bekijken met webcam
Wil je live de vogels bekijken via de webcam? De Vogelbescherming heeft de camera weer op het nestkast van verschillende vogels gehangen, zodat jij de lente mee kan beleven in je woonkamer
Fashion · 01/03/2021
Basic gebreide heren truien - Redmond- Hemdvoorhem
Van Hemdvoorhemd.nl kregen wij een basis gebreide heren trui van het merk Redmond. Fijn gebreide katoene truien voor de herfst. Makkelijk online te bestellen. Zo shop je makkelijk de outfit voor hem bij elkaar.
Lifestyle · 24/02/2021
Aroma armband-  Etherische olieën lavasteen kralen
Van Flow Oils heb ik een aroma armband met lavasteen kralen gekregen. Hoe pas je de etherische oliën toe op het sieraad? En wat was de werking van de lavendel en Citris geur. Je leest mijn ervaring in mijn blog.
Tieners · 22/02/2021
Groeipijn puber jongen - Groeiklachten tiener
Opeens is het zo ver je tiener heeft last van groeipijn. Mijn puber jongen klaagt over gewrichtsklachten en zere benen. Vooral tijdens het lopen en slapen. In mijn blog vertel ik je onze ervaring. Maar ook of het vanzelf over gaat?
Gezondheid · 20/02/2021
Emdr-therapie epilepsie | Mijn ervaring
Hoe heb ik EMDR therapie voor epilepsie aanvallen ervaren? Heeft de behandeling echt geholpen? En hoe werkt EMDR? Je leest mijn ervaring in mijn blog
Tuinieren · 18/02/2021
Welke bloembollen zijn voorjaarsbloeiers?
Voorjaarsbloeiende bloembollen beginnen al te bloeien vanaf januari. Wat zijn de bekendste voorjaarsbollen en wanneer moet je ze planten? In mijn blog vertel ik je meer over de bloeitijd en het poten.
Moederdag cadeau oma - Inspiratie cadeaus moeder
Een moederdagcadeau voor je moeder of voor oma kopen. Ik geef je inspiratie tips en ideeën over hoe je je oma in het zonnetje kan zetten. Cadeaus die niet te duur zijn.
Bloggen · 15/02/2021
De bloggers Tag - Welke blogs moet  je lezen?
Een blog over de blogger tag. Een paar vragen om mij beter te leren kennen. Maar vooral om andere bloggers in het zonnetje te zetten. Welke blogs moet je lezen?

Meer weergeven