Interieur

Interieur · 10/02/2021
Foto laten bedrukken op canvas| Review Studentendrukwerk.nl
Wil je een foto op canvas laten bedrukken? Bij Studentendrukwerk.nl kun je een linnen canvasdoek als wanddecoratie laten printen. Maak nu zelf je eyecather aan de muur!
Interieur · 18/01/2021
Makkelijk & hippe kamerplanten voor in huis | Jungle.nl
Welke plant is hip en makkelijk? Je leest mijn top 5 in mijn blog. Jngl.nl kweekt trendy kamerplanten voor in je interieur. Ga jij voor het tropisch kleine plantje of de stoere grote plant?
Interieur · 11/01/2021
Woontrend 2021|  Interieur tips & Ideeën
Wat is de woontrend van 2021? Wij hebben een overzichtelijk blog geschreven met interieur tips & ideeën. En we laten je de kleur van het jaar zien.
Interieur · 08/01/2021
Wil je een hip interieur kies dan voor makkelijke tropische kamerplanten. De groene planten zijn makkelijk te verzorgen en je hebt een sfeervolle woonkamer.
Interieur · 14/12/2020
Een terrarium een leuk ecosysteem voor als je geen groen vingers hebt. Ik leg in mijn blog uit hoe je de plant in fles zelf maakt.
Interieur · 11/12/2020
Droogbloemen een nieuwe trend voor in je interieur. Ga je voor de droge bloemen in vaas of als woonaccessoire als boeket?
Interieur · 30/11/2020
Een stoere klok die je aan de wand kan hangen. De grote wandklok past goed in een industriele inrichting. Maar het is ook een moderne woonaccessoire.
Interieur · 18/11/2020
Van Place the moment kreeg ik een mooie koker toegestuurd met daarin een persoonlijke poster, die ik zelf gemaakt heb. Dit keer geen plaatje van mijn kids of een familie kiekje. Maar een blijvende herinnering aan een plek waar ik een goed gevoel bij heb. Dit kan zijn de plaats van je huwelijk, de geboorteplaats van je baby, de delen waar je op vakantie bent geweest enz. Voor de map poster is mijn keuze mijn woonplaats geworden. De wanddecoratie heb ik gemaakt naar aanleiding van coördinaten....