Vaste planten · 27/09/2021
Wat zijn de mooiste winterharde bloeiende kuipplanten?
Welke bloeiende kuipplanten zijn winterhard? We willen allemaal mooi terrasplanten waar we lang plezier van hebben maar welke planten zijn dat? In mijn tuin blog geef ik een overzicht.
Tieners · 23/09/2021
8 tips - Slim leren met Dyslexie
Hoe kun je slim leren met dyslexie? In mijn blog geef ik je tips voor kinderen van de basisschool en middelbaar onderwijs om toetsen beter te leren en te onthouden.
Populaire blogs · 17/09/2021
Crypto exchange vergelijken: waar kan ik veilig beleggen?
Je wilt gaan handelen of beleggen in cryptomunten. Dan is het fijn om te starten op een handelsplatform ook wel crypto exchange genoemd. In mijn blog vergelijk ik de exchange waar je veilig kunt handelen.
Fijn onthaasten in de Achterhoek in een wellness vakantiehuisje
Hoe hebben wij Onthaasten in de Achterhoek ervaren. Ik geef je een review over het wellness vakantiehuisje met sauna, hottub en sunshower.
Populaire blogs · 08/09/2021
Waar moet je opletten bij het aanschaffen van een urn?
Waar moet je opletten als je een urn gaat aanschaffen? Er zijn veel keuzes die je moet maken. Komt de urn binnen of buiten te staan? Ik zet alle aandachtspunten in mijn blog op een rijtje.
Woon inspiratie · 06/09/2021
Hoe kun je moderne deuren en kozijnen het beste isoleren?
Hoe kun je moderne deuren en kozijnen het beste isoleren? Zijn stalen deuren en ramen ideaal of kun je meer geld besparen met steellook? In mijn blog geef ik een overzicht van de voordelen.
Motorvakantie: rijden naar de motorcamping of motor hotel?
Op vakantie met de motor. Waar kun je het beste verblijven op de motorcamping of in het luze motorhotel? In mijn blog zet ik de voor- en nadelen op een rijtje.
Fashion · 30/08/2021
Met deze tip scheurt je ripped jeans niet heel erg uit!
In mijn blog geef ik handige tips zodat jou ripped jeans niet uitscheurt. Je wilt natuurlijk niet dat de gaten te groot worden in de spijkerbroek.
Luxe vakantiehuis met sauna aan zee | Duynvallei 10 Schoorl
Duynvallei 10 te Schoorl hoe hebben wij het vakantiehuis aan zee ervaren? Is het echt het mooiste huisje met sauna van het park met welness voorzieningen? In mijn blog geef ik een review.
Woon inspiratie · 23/08/2021
5 Interieurtips voor het inrichten van een bruine woonkamer
Bruin is een kleur dit we veel gaan terug zien in 2022. De bruine kleuren zien we veel terug in de nieuwe woontrend. Maar hoe kan je je woonkamer het beste inrichten? Ik geef je 5 interieurtips.

Meer weergeven