Dieren in de tuin

De beste oplossing om vissen tegen de reiger te beschermen
Dieren in de tuin · 23/05/2023
Je vijver afschrikken tegen reigers en katten ter bescherming van je vissen? Ik heb de beste oplossing gevonden zodat verjagen niet nodig is.
Wat zijn de grote voor- en nadelen van een insectenhotel?
Dieren in de tuin · 17/04/2023
Wil je een insectenhotel ophangen in de tuin? Dan is het slim om vooraf de grote voor- en nadelen na te gaan, voordat je een insectenhuis gaat plaatsen.

Vogelhuisje met camera: meekijken met wifi nestkast
Dieren in de tuin · 11/04/2023
Meekijken in vogelhuisje met camera met wifi en app., om de vogels te volgen in nestkast om het broeden te volgen. Hoe leuk is dat!
Welke vogel wroet in aarde en haalt plantenbak overhoop?
Dieren in de tuin · 10/09/2022
Welke vogel wroet en haalt de aarde uit mijn plantenbak? Ik hield de bloempot in de gaten en kwam erachter wel vogeltje de boosdoener is

12 vissensoorten geschikt voor de vijver
Dieren in de tuin · 08/08/2022
Welk vissensoorten kan je het beste in de vijver houden. In dit blog komen 12 vijvervissen aan de orde van goudvis tot elrits. Van natuurlijke tot sterke siervissen.
Beste 5 tips om wespen te verjagen uit tuin
Dieren in de tuin · 28/07/2022
Wil je de wespen op een simpele diervriendelijke manier verjagen? Met deze 5 tips waaronder geur kan je het gevleugelde insect bestrijden en wegjagen.

4 simpele tips om kikker naar tuin toe te lokken
Dieren in de tuin · 26/04/2022
Een kikkervijver aangelegd maar geen amfibie in de achtertuin? Ik geef je 4 maar simpele tips om bruine of groene kikkers naar de tuin toe te lokken.
Start Beleef de Lente 2022: welke vogels op webcam?
Dieren in de tuin · 02/03/2022
Ook dit jaar gaat Beleef de Lente 2022 weer van start. We kunnen op de webcam camera's meekijken naar het bouwen van de vogelnesten, live kunnen we de broedende vogels bekijken. Maar welke vogelsoorten doen er allemaal mee?

Vogeltelling: tips om vogels het beste te tellen
Dieren in de tuin · 17/01/2022
De vogeltelling van de Vogelbescherming hoe werkt het? In mijn blog geef ik je tips over hoe je de tuinvogels het beste kunt tellen in tuin of op balkon. Maar ook hoe je de resultaten zelfstandig kunt bijhouden.
Tuin tips: hoe help je de egel de winter door?
Dieren in de tuin · 07/12/2021
Hoe help je de egel de winter door? In mijn blog geef ik tips om je tuin geschikt te maken voor voor de egels. Zodat je het beestje kunt helpen in de zomer maar ook tijdens de winterslaap.

Meer weergeven