Dieren in de tuin

Dieren in de tuin · 10/09/2022
Welke vogel wroet in aarde en haalt plantenbak overhoop?
Welke vogel wroet en haalt de aarde uit mijn plantenbak? Ik hield de bloempot in de gaten en kwam erachter wel vogeltje de boosdoener is
Dieren in de tuin · 08/08/2022
12 vissensoorten geschikt voor de vijver
Welk vissensoorten kan je het beste in de vijver houden. In dit blog komen 12 vijvervissen aan de orde van goudvis tot elrits. Van natuurlijke tot sterke siervissen.
Dieren in de tuin · 28/07/2022
Beste 5 tips om wespen te verjagen uit tuin
Wil je de wespen op een simpele diervriendelijke manier verjagen? Met deze 5 tips waaronder geur kan je het gevleugelde insect bestrijden en wegjagen.
Dieren in de tuin · 26/04/2022
4 simpele tips om kikker naar tuin toe te lokken
Een kikkervijver aangelegd maar geen amfibie in de achtertuin? Ik geef je 4 maar simpele tips om bruine of groene kikkers naar de tuin toe te lokken.
Dieren in de tuin · 02/03/2022
Start Beleef de Lente 2022: welke vogels op webcam?
Ook dit jaar gaat Beleef de Lente 2022 weer van start. We kunnen op de webcam camera's meekijken naar het bouwen van de vogelnesten, live kunnen we de broedende vogels bekijken. Maar welke vogelsoorten doen er allemaal mee?
Dieren in de tuin · 17/01/2022
Vogeltelling: tips om vogels het beste te tellen
De vogeltelling van de Vogelbescherming hoe werkt het? In mijn blog geef ik je tips over hoe je de tuinvogels het beste kunt tellen in tuin of op balkon. Maar ook hoe je de resultaten zelfstandig kunt bijhouden.
Dieren in de tuin · 07/12/2021
Tuin tips: hoe help je de egel de winter door?
Hoe help je de egel de winter door? In mijn blog geef ik tips om je tuin geschikt te maken voor voor de egels. Zodat je het beestje kunt helpen in de zomer maar ook tijdens de winterslaap.
Dieren in de tuin · 02/08/2021
Mieren in de tuin zijn ze nuttig of schadelijk?
Is de mier nuttig in de tuin of richt het beestje juist schade aan? Wat doet de mier met de planten in de tuin? En hoe kun je de mier op een natuurlijke manier bestrijden? In mijn tuinblog geef ik tips.
Dieren in de tuin · 21/07/2021
Help er zit een rivierkreeft bij de goudvissen in de vijver!
Help er zit een Amerikaanse rivierkreeft bij mijn goudvissen in de vijver! Hoe krijg ik de kreeft uit het water. En eet de kreeft mijn vissen op? Gelukkig heb ik de kreeft wel kunnen vangen.
Dieren in de tuin · 20/05/2021
Eikenprocessierups gespot? - 4 tips voor natuurlijk bestrijding
De eikenprocessierups gespot? Dan wordt het tijd om het insecht op natuurlijke wijze te bestrijden. In mijn blog geef ik 4 handige tips over het plaaginsect

Meer weergeven