Hoe snoei ik...

Hoe snoei ik... · 08/04/2022
Welke tuinplanten kan je het voorjaar snoeien?
Welke planten kan je in het voorjaar snoeien. De vaste planten hebben graag bij het begin van de lente een snoeibeurt. Hierbij een overzicht over hoe en wanneer je de tuinplanten het beste kan knippen.
Hoe snoei ik... · 11/03/2022
Blauweregen snoeien? Dat doe je zo!
De Blauweregen ook wel Wisteria genoemd moet je regelmatig snoeien, in het voorjaar en eind van de zomer. Maar hoe je de klimplant een snoeibeurt geeft dat leg ik uit in het tuin blog.
Hoe snoei ik... · 10/08/2021
Hoe krijg je de mooiste beukenhaag?- De beste snoei tips
Hoe vaak kun je de beukenhaag snoeien in mijn tuin blog geef ik je de handige tips over de haagbeuk. Wat is de beste maand en hoe vaak moet je de haag knippen.
Hoe snoei ik... · 18/06/2021
Wanneer snoeien Hortensia? Snoeitips Annabelle en Boerenhortensia
Hoe en wanneer snoei je de Hortensia? Ik geef je in mijn tuin blog snoeitips over hoe je de Boernhortensia, Pluimhortensia en de Annabelle kan snoeien
Hoe snoei ik... · 27/04/2021
Lavendel snoeien? - De beste tips en tuin weetjes
Wanneer kun je de dwergstruik Lavendel het beste snoeien? In mijn tuinblog beschrijf ik meerdere tips en tuin weetjes over de beste standplaats. En of de struik winterhard is.
Hoe snoei ik... · 26/03/2021
Vlinderstruik snoeien? - Handige tips die je niet moet vergeten
Vlinderstruik snoeien? In mijn blog geef ik je tips die je niet moet vergeten. Verder geef ik je info over de vorst, en wat te doen met de uitgebloeide pluimen?