Tuin inrichten

Tuin inrichten · 12/12/2022
Wat is de beste plek voor tuinhuis of overkapping?
Wat is de juiste plek voor een tuinhuis of overkapping? In de zon of de schaduw? Of het Zuiden of Westen? Handige standplaats tips.
Tuin inrichten · 30/11/2022
Vrijstaande veranda of overkapping aan huis? 4 tips
Wordt het een vrijstaande veranda of een overkapping aan huis? De keuze is reuze van een terrasoverkapping tot tuinkamer. 4 tips op en voordelen op een rijtje
Tuin inrichten · 05/09/2022
31 Oersterke tuinplanten geschikt voor zon en droogte
Oersterke tuinplanten die tegen zon en droogte kunnen. Struiken, borderplanten en bomen welke hitte en weinig water kunnen weerstaan. 31 planten tips.
Tuin inrichten · 08/07/2022
5 tips voor het inrichten van een landelijke veranda
Een landelijke veranda inrichten is niet zo moeilijk. Met een paar accessoires maak je in een handomdraai de overkapping gezellig, zodat je kan genieten van de terrasoverkapping.
Tuin inrichten · 31/05/2022
Japanse tuin? Dit zijn 35 mooiste vaste planten
In een grote of klein klein kan je een Japanse tuin aanleggen. Voor de Oosterse tuin heb je wel vaste planten nodig. We zetten we de mooiste tuinplanten op een rijtje van boomsoorten tot struiken, vijverplanten en heesters.
Tuin inrichten · 19/04/2022
Moestuin aanleggen? 6 benodigdheden om te beginnen
Moestuin aanleggen? Met deze 6 benodigdheden kan je beginnen. Tips over bakken, zaden en grond zodat jij makkelijk kan starten met groente en fruit telen.
Tuin inrichten · 21/02/2022
5 tips water in tuin zonder vijver
Hoe krijg je water in de tuin zonder een vijver te plaatsen. Er zijn veel mogelijkheden van een mini-vijver tot een vogelbadje. Ik zet de mogelijkheden op een rijtje.
Tuin inrichten · 31/01/2022
6 tips om de lange smalle tuin breder te laten lijken
Hoe kun je een smalle tuin het beste inrichten zodat de achtertuin optisch breder lijkt? In mijn blog geef ik je tips over de tuinafscheiding, beplanting en het indelen van de plantentuin
Tuin inrichten · 28/01/2022
Balkon inrichten: 5 handige tips met planten
Wil je je kleine balkon gezellig maken? In mijn blog geef ik 5 handige tips om je balkon in te richten en op te knappen met meubels en planten.
Tuin inrichten · 12/11/2021
Tips voor het inrichten van een kleine tuin
Een kleine tuin, hoe kun je je tuintje het beste inrichten? In mijn tuinblog geef ik je tips over de indeling van de tuin en welke beplanting handig is voor een stadstuin.