Woon inspiratie

Woon inspiratie · 05/09/2022
Het gemak en de voordelen van een zwevend tv-meubel
Twijfel je tussen een staand of hangend tv meubel? In dit blog vertel ik je het gemak en de voordelen van een zwevend tv-dressoir.
Woon inspiratie · 03/08/2022
Inspiratie woonkamer grijs – 5 kleur interieur ideeën
Wil jij een grijze woonkamer? In dit blog geeft ik je inspiratie over de kleur op de muur, de kleurencombinaties die je kan maken en ideeën over grijskleurige meubels
Woon inspiratie · 27/06/2022
Tv ophangen of neerzetten: wat is de beste plek?
De tv ophangen of neerzetten? Wat is de beste keuze? Ik zet alle voor- en nadelen van de televisie op de juiste plek plaatsen, de hoogte en afstand op een rijtje.
Woon inspiratie · 25/05/2022
Exclusieve videlampen voor een stijlvol interieur
Wat mist er in mijn interieur? Is de woonkamer nog niet compleet? Misschien mis je de juiste verlichting, een exclusieve sfeervolle videlamp kan veel verschil maken
Woon inspiratie · 09/05/2022
De juiste uitleg over de werking van een pelletkachel
Wat is een pelletkachel en hoe is de werking? Er zijn binnen en buiten kachels maar ook thermokachels die heel de woning kunnen verwarmen. In mijn blog leg ik alles uit.
Woon inspiratie · 13/01/2022
Lichte vloer welke kleur is het beste op muur?
Ook dit jaar zet de interieurtrends 2022 zich voort een lichte vloer met een donkere wand. Soms vraag je je wel eens af welke kleur moet er op de muur? En wat past er bij de licht vloer in de woonkamer?
Woon inspiratie · 10/01/2022
Tips en inspiratie voor inrichten van je huis
Wil je woon inspiratie opdoen? In mijn blog geef ik je tips voor het inrichten van je huis waar veel bij komt kijken. Handige ideeën voor de woonkamer, slaapkamer of andere kamers die je wilt indelen.
Woon inspiratie · 16/12/2021
Met deze 5 tips maak je een sfeervolle thuiswerkplek
Hoe ga je je thuiswerkplek inrichten? In mijn blog geef ik tips hoe je het thuiswerken vanwege corona comfortabel kan maken. In een handomdraai creëer je een sfeervolle werkplek.
Woon inspiratie · 15/11/2021
Kerstversiering: 4 tips voor de woonkamer
Sfeervol de woonkamer versieren met kerst? In mijn woonblog geef ik je 4 tips over hoe je het beste kerstversiering kunt toepassen in huis.
Woon inspiratie · 05/10/2021
10 handige tips voor het schilderen van de woonkamer
Hoe schilder je je woonkamer? In mijn woon inspiratie blog geef ik je 10 handige tips en ideeën voor het verven van je woning

Meer weergeven