Woon inspiratie

Woon inspiratie · 25/05/2022
Exclusieve videlampen voor een stijlvol interieur
Wat mist er in mijn interieur? Is de woonkamer nog niet compleet? Misschien mis je de juiste verlichting, een exclusieve sfeervolle videlamp kan veel verschil maken
Woon inspiratie · 09/05/2022
De juiste uitleg over de werking van een pelletkachel
Wat is een pelletkachel en hoe is de werking? Er zijn binnen en buiten kachels maar ook thermokachels die heel de woning kunnen verwarmen. In mijn blog leg ik alles uit.
Woon inspiratie · 04/05/2022
Kleine badkamer? Inspiratie luxe douche inrichten
Voor een kleine badkamer de douche ruimte inrichten? Met tips, inspiratie en ideeën maak je in een handomdraai een luxe spa met inloopdouche en regendouche.
Woon inspiratie · 13/01/2022
Lichte vloer welke kleur is het beste op muur?
Ook dit jaar zet de interieurtrends 2022 zich voort een lichte vloer met een donkere wand. Soms vraag je je wel eens af welke kleur moet er op de muur? En wat past er bij de licht vloer in de woonkamer?
Woon inspiratie · 10/01/2022
Tips en inspiratie voor inrichten van je huis
Wil je woon inspiratie opdoen? In mijn blog geef ik je tips voor het inrichten van je huis waar veel bij komt kijken. Handige ideeën voor de woonkamer, slaapkamer of andere kamers die je wilt indelen.
Woon inspiratie · 16/12/2021
Met deze 5 tips maak je een sfeervolle thuiswerkplek
Hoe ga je je thuiswerkplek inrichten? In mijn blog geef ik tips hoe je het thuiswerken vanwege corona comfortabel kan maken. In een handomdraai creëer je een sfeervolle werkplek.
Woon inspiratie · 15/11/2021
Kerstversiering: 4 tips voor de woonkamer
Sfeervol de woonkamer versieren met kerst? In mijn woonblog geef ik je 4 tips over hoe je het beste kerstversiering kunt toepassen in huis.
Woon inspiratie · 05/10/2021
10 handige tips voor het schilderen van de woonkamer
Hoe schilder je je woonkamer? In mijn woon inspiratie blog geef ik je 10 handige tips en ideeën voor het verven van je woning
Woon inspiratie · 06/09/2021
Hoe kun je moderne deuren en kozijnen het beste isoleren?
Hoe kun je moderne deuren en kozijnen het beste isoleren? Zijn stalen deuren en ramen ideaal of kun je meer geld besparen met steellook? In mijn blog geef ik een overzicht van de voordelen.
Woon inspiratie · 23/08/2021
5 Interieurtips voor het inrichten van een bruine woonkamer
Bruin is een kleur dit we veel gaan terug zien in 2022. De bruine kleuren zien we veel terug in de nieuwe woontrend. Maar hoe kan je je woonkamer het beste inrichten? Ik geef je 5 interieurtips.

Meer weergeven