Woon inspiratie

Woon inspiratie · 13/01/2022
Lichte vloer welke kleur is het beste op muur?
Ook dit jaar zet de interieurtrends 2022 zich voort een lichte vloer met een donkere wand. Soms vraag je je wel eens af welke kleur moet er op de muur? En wat past er bij de licht vloer in de woonkamer?
Woon inspiratie · 10/01/2022
Tips en inspiratie voor inrichten van je huis
Wil je woon inspiratie opdoen? In mijn blog geef ik je tips voor het inrichten van je huis waar veel bij komt kijken. Handige ideeën voor de woonkamer, slaapkamer of andere kamers die je wilt indelen.
Woon inspiratie · 16/12/2021
Met deze 5 tips maak je een sfeervolle thuiswerkplek
Hoe ga je je thuiswerkplek inrichten? In mijn blog geef ik tips hoe je het thuiswerken vanwege corona comfortabel kan maken. In een handomdraai creëer je een sfeervolle werkplek.
Woon inspiratie · 28/11/2021
Met deze 4 tips kun je je slaapkamer sfeervol inrichten
Hoe kun je het beste je slaapkamer sfeervol inrichten? Met deze 4 tips waaronder verlichting en kleur maak je je kamer een fijne plek om in te slapen.
Woon inspiratie · 15/11/2021
Kerstversiering: 4 tips voor de woonkamer
Sfeervol de woonkamer versieren met kerst? In mijn woonblog geef ik je 4 tips over hoe je het beste kerstversiering kunt toepassen in huis.
Woon inspiratie · 05/10/2021
10 handige tips voor het schilderen van de woonkamer
Hoe schilder je je woonkamer? In mijn woon inspiratie blog geef ik je 10 handige tips en ideeën voor het verven van je woning
Woon inspiratie · 06/09/2021
Hoe kun je moderne deuren en kozijnen het beste isoleren?
Hoe kun je moderne deuren en kozijnen het beste isoleren? Zijn stalen deuren en ramen ideaal of kun je meer geld besparen met steellook? In mijn blog geef ik een overzicht van de voordelen.
Woon inspiratie · 23/08/2021
5 Interieurtips voor het inrichten van een bruine woonkamer
Bruin is een kleur dit we veel gaan terug zien in 2022. De bruine kleuren zien we veel terug in de nieuwe woontrend. Maar hoe kan je je woonkamer het beste inrichten? Ik geef je 5 interieurtips.
Woon inspiratie · 30/03/2021
Tips en ideeën voor een gezellige woonkamer
In mijn blog lees je tips en ideeën over hoe je je woonkamer gezellig kan maken. Met kleur en de stijl. Met kleine tips kun je het inrichten van je interieur veranderen.