Woonaccessoires

Haal je vakantiegevoel in huis met woonaccessoires
Woonaccessoires · 26/09/2022
Haal de vakantiesfeer in huis met woonaccessoires van het vakantieland. Tover je interieur om, en geef je woonkamer een ontspannen vakantie uitstraling
Woon decoratie: Wat zijn leuke zwart goud accessoires?
Woonaccessoires · 22/03/2022
Woonaccessoires zwart goud, welke decoratie is leuk voor in huis? In de nieuwe woontrend zie je veel gouden accessoires gecombineerd met zwart terug komen voor in de woonkamer. Maar welke woondecoratie is sfeervol? In dit blog kun je alle tips lezen.

Geurwolkje: de beste geur voor in huis!
Woonaccessoires · 25/02/2022
Geurwolkje heeft de beste geuren voor in huis. Lekkere aroma voor je woonhuis. De etherische oliën zorgen in de diffuser zorgen voor ontspanning, het lijkt zelfs op aromatherapie. Wie wil de luchtverspreider nou niet?
Woonaccessoires 2022: 9 styling tips interieur
Woonaccessoires · 24/01/2022
Wat zijn de woonaccessoires 2022? In mijn blog zet ik alle decoratie voor het inrichten van je woonkamer of huis op een rijtje. Nieuwe woontrends voor het inrichten van je woning. Heb jij een van de 9 styling tips in je interieur?

Tips gezellige sfeerverlichting woonkamer
Woonaccessoires · 02/11/2021
In mijn woonblog geef ik je tips en inspiratie over hoe je sfeervolle en gezellige verlichting kunt toepassen in je woonkamer.
Wat zijn de leukste landelijke woonaccessoires?
Woonaccessoires · 17/08/2021
Bij een landelijk interieur horen ook woonaccessoires in dezelfde woonstijl. In mijn blog geef ik tips van de leukste accessoires van natuurlijk materiaal

De voordelen van een spiegel in je interieur
Woonaccessoires · 29/04/2021
Een spiegel heeft vele voordelen in je interieur. Waarom spiegel handig zijn in je huis vertel ik je in mijn woon blog. Ik geef je tips, inspiratie en ideeën.
Droogbloemen in vaas - Trendy  boeket als woonaccessoire
Woonaccessoires · 11/12/2020
Droogbloemen een nieuwe trend voor in je interieur. Ga je voor de droge bloemen in vaas of als woonaccessoire als boeket? In mijn blog lees je mijn ervaring

Grote wandklok | Stoere klokken voor de woonkamer
Woonaccessoires · 30/11/2020
Een stoere klok die je aan de wand kan hangen. De grote wandklok past goed in een industriele inrichting. Maar het is ook een moderne woonaccessoire.