Woonaccessoires

Woonaccessoires · 26/09/2022
Haal je vakantiegevoel in huis met woonaccessoires
Haal de vakantiesfeer in huis met woonaccessoires van het vakantieland. Tover je interieur om, en geef je woonkamer een ontspannen vakantie uitstraling
Woonaccessoires · 22/03/2022
Woon decoratie: Wat zijn leuke zwart goud accessoires?
Woonaccessoires zwart goud, welke decoratie is leuk voor in huis? In de nieuwe woontrend zie je veel gouden accessoires gecombineerd met zwart terug komen voor in de woonkamer. Maar welke woondecoratie is sfeervol? In dit blog kun je alle tips lezen.
Woonaccessoires · 25/02/2022
Geurwolkje: de beste geur voor in huis!
Geurwolkje heeft de beste geuren voor in huis. Lekkere aroma voor je woonhuis. De etherische oliën zorgen in de diffuser zorgen voor ontspanning, het lijkt zelfs op aromatherapie. Wie wil de luchtverspreider nou niet?
Woonaccessoires · 24/01/2022
Woonaccessoires 2022: 9 styling tips interieur
Wat zijn de woonaccessoires 2022? In mijn blog zet ik alle decoratie voor het inrichten van je woonkamer of huis op een rijtje. Nieuwe woontrends voor het inrichten van je woning. Heb jij een van de 9 styling tips in je interieur?
Woonaccessoires · 02/11/2021
Tips gezellige sfeerverlichting woonkamer
In mijn woonblog geef ik je tips en inspiratie over hoe je sfeervolle en gezellige verlichting kunt toepassen in je woonkamer.
Woonaccessoires · 17/08/2021
Wat zijn de leukste landelijke woonaccessoires?
Bij een landelijk interieur horen ook woonaccessoires in dezelfde woonstijl. In mijn blog geef ik tips van de leukste accessoires van natuurlijk materiaal
Woonaccessoires · 29/04/2021
De voordelen van een spiegel in je interieur
Een spiegel heeft vele voordelen in je interieur. Waarom spiegel handig zijn in je huis vertel ik je in mijn woon blog. Ik geef je tips, inspiratie en ideeën.
Woonaccessoires · 11/12/2020
Droogbloemen in vaas - Trendy  boeket als woonaccessoire
Droogbloemen een nieuwe trend voor in je interieur. Ga je voor de droge bloemen in vaas of als woonaccessoire als boeket? In mijn blog lees je mijn ervaring
Woonaccessoires · 30/11/2020
Grote wandklok | Stoere klokken voor de woonkamer
Een stoere klok die je aan de wand kan hangen. De grote wandklok past goed in een industriele inrichting. Maar het is ook een moderne woonaccessoire.