Lifestyle

Lifestyle · 08/07/2021
Wat zijn de voor- en nadelen van een bril of contactlenzen?
Wat zijn de voor- en nadelen van contactlenzen of een bril? In mijn blog geef ik je uitleg en tips. Wat zijn de beste maandlenzen, weeklenzen en dag- en nachtlenzen.
Lifestyle · 11/06/2021
Sleutelhanger met naam? - Gepersonaliseerd cadeau voor Vaderdag
Op zoek naar een sleutelhanger met naam om cadeau te geven met Vaderdag? Bij Drksonline heb je leuke betaalbare cadeaus om aan papa of opa te geven. Maak er een gepersonaliseerd cadeau van door de namen van de kinderen erin te laten graveren.
Lifestyle · 13/05/2021
Promotiemateriaal met bedrijfslogo - Review Drukwerknodig.nl
Opzoek naar reclame? Laat dan promotiemateriaal met bedrijfslogo bedrukken. Drukwerknodig.nl heeft een ruime keuze kantoor en promotie artikelen. In mijn review blog lees je mijn ervaring
Lifestyle · 20/04/2021
Ouderwetse boterkoek als verrassing laten bezorgen
Ambachtelijke ouderwetse boterkoek thuis laten bezorgen? Het kan met de koeken van Abelbakt.nl. Stuur een verrassing via de brievenbus naar een familielid.
Lifestyle · 24/02/2021
Aroma armband-  Etherische olieën lavasteen kralen
Van Flow Oils heb ik een aroma armband met lavasteen kralen gekregen. Hoe pas je de etherische oliën toe op het sieraad? En wat was de werking van de lavendel en Citris geur. Je leest mijn ervaring in mijn blog.
Lifestyle · 03/02/2021
Wasparfum proefpakket - Mijn ervaring- Wasparfumbeesd.nl
Ruikt jouw was soms ook niet zo fris? Met het wasparfum proefpakket van Wasparfumbeesd.nl zit er zeker een luchtje bij wat je heerlijk vind. De geur van de parfum versterkt de lucht van fisgewassen kleding en was. In mijn blog deel ik mijn ervaringen.
Lifestyle · 22/01/2021
Edelsteen Rozenkwarts werking en reiniging
Edelsteen Rozenkwarts is een mooie roze steen. De steen staat voor liefde en geborgenheid. Wat is de werking van de steen en hoe kun je de edelsteen reinigen? Je leest het in mijn blog.
Lifestyle · 23/12/2020
Heb jij de kalender van het nieuwe jaar al in huis?
Een kalender is huis is wel zo makkelijk. Voor welke kalender ga jij een familieplanner of een weekkalender. Lees de voordelen in mijn blog
Lifestyle · 31/10/2020
Kaasmessenset Laguiole de ideale mesjes voor op de borrelplank|  Interclusive.nl
Welk kaasmesje hoort bij welke kaas. Wij geven je in dit blog een uitleg over welke mesje het beste kunt gebruiken
Lifestyle · 23/10/2020
Moeder dochter armband goedkoop | Fijne armbandjes | DRKSonline
Bij DRKSonline.com kun je moeder dochter armband online kopen. Mooie goud kleurige armbandjes een mooi sieraad om cadeau te geven.

Meer weergeven