· 

Sleutelhanger met naam? - Gepersonaliseerd cadeau voor Vaderdag

Sleutelhanger met naam? - Gepersonaliseerd cadeau Vaderdag

Toen ik van Drksonline een cadeau voor Vaderdag uit mocht kiezen, waren mijn drie kinderen erg blij. De gepersonaliseerde heren armband stond hoog op het cadeaulijstje van mijn tieners, om aan papa te geven. Maar manlief is geen persoon voor een armband. Dus de armband ging niet door. Na een blik op de site te hebben geworpen werd het een  leren sleutelhanger met de in initialen van de kinderen erin bedrukt. 

Een gepersonaliseerd Vaderdag cadeau

Een Vaderdag cadeau uitkiezen is in huize Swinkels altijd een probleem. Waarom vraag je je misschien af? Nou papa is een workaholic, een harde werker (met een eigen bedrijf) die weinig tijd heeft voor hobby 's. Nou ja hij heeft wel een passie dat zijn auto 's en zijn gezin.  De twee passies hebben de kinderen gekoppeld en het is een sleutelhanger met naam geworden.  Een mooie leren sleutelhanger voor de auto die past bij de stoere cabrio. De sleutelhanger is gepersonaliseerd in de hanger zijn de voorletters van de kinderen bedrukt. Zo kan papa de sleutels en het gezin niet vergeten!

Sleutelhanger met naam - Gepersonaliseerd Vaderdag cadeau
Sleutelhanger met naam - Gepersonaliseerd Vaderdag cadeau

Wat is Drksonline?

 Bij Drksonline kun je terecht voor sieraden voor de man en de vrouw. Alledaagse juwelen die je overal bij kunt dragen. Veel sieraden kun je personaliseren net zoals het moeder-dochter armbandje wat ik samen met mijn twee tienerdochters draag. Voor elke gelegenheid is er wel een leuk cadeau om te geven bijvoorbeeld met Valentijnsdag, Moederdag & Vaderdag of als verjaardagscadeau.

Komt jouw grote trouwdag er bijna aan dan ben je bij Drksonline aan het goede adres. De website heeft een ruime keuze aan bruidssieraden van armbandjes, kettingen tot bijpassende oorbellen. Je kunt je bruidssieraden set uitbreiden met haaraccessoires of kousenbanden, zodat je er op en top uitziet.

Alle sieraden worden gratis verzonden en zijn verpakt in een luxe doosje waarbij je bij veel juwelen ook nog een mooie persoonlijke tekst voor kunt opgeven, die in het doosje komt te staan.

Persoonlijk gegraveerd Vaderdag cadeau opa
Persoonlijk gegraveerd Vaderdag cadeau opa

Welk Vaderdag cadeau geven we aan opa?

Niet alleen wordt manlief in het zonnetje gezet met Vaderdag, maar de opa's natuurlijk ook. Nu zijn ze niet beide thuis op 20 juni. Maar een opa wel en daar hebben de tieners en ik ook een mooi cadeau voor uitgezocht. Voor opa hebben we ook een sleutelhanger, geen stoere maar een lieve hanger met de tekst "We love you opa"en eronder heb ik de namen van de kleinkinderen erin laten graveren. Opa is dol op de kleinkinderen dus met dit Vaderdag cadeau zal hij zeker blij verrast zijn. Misschien heb je interesse in zelf een Vaderdag  sleutelhanger houder knutselen 

Wij hebben de eerste cadeaus al in huis, heb jij al wat gekocht voor Vaderdag?

Reactie schrijven

Commentaren: 26
 • #1

  9 Lives, Cats, Etc (vrijdag, 11 juni 2021 09:55)

  Ik vind het wel mooi dat jullie gekozen hebben voor de eerste letters van de kinderen. Dat maakt het cadeau in mijn ogen extra origineel met een sentimentele toets. Hetzelfde voor de sleutelhanger voor opa met de namen van de kleinkinderen. Mooi!

 • #2

  Nicole Orriëns (vrijdag, 11 juni 2021 10:57)

  Wat een leuk cadeau! Ik houd van cadeautjes die het praktische en het mooie combineren. Dit is echt een cadeau waar iemand wat aan heeft.

 • #3

  Felice Veenman (zaterdag, 12 juni 2021 07:25)

  wat een leuk cadeau ! gepersonaliseerde dingen vind ik altijd leuk

 • #4

  Kiki (zaterdag, 12 juni 2021 10:01)

  Leuk, zo gepersonaliseerd cadeau, zelf doe ik niets met vaderdag, aangezien contact mininaal is en mijn familie in buitenland woont. Dus geen cadeau stress �

 • #5

  Rory (zaterdag, 12 juni 2021 15:11)

  Wat leuk! Toevallig ga ik dit jaar - namens mijn kind - twee mooie witbier glazen kopen. Eigenlijk alleen maar omdat hij er eentje kapot had laten vallen. Vorig jaar had ik gekozen voor een leuk t-shirt met een vaderdag-tekst. Maar iets gepersonaliseerds is altijd een heel goed idee.

 • #6

  Yvonne (zaterdag, 12 juni 2021 16:12)

  Wat een leuk idee voor vaderdag, zo'n sleutelhanger: heel bruikbaar, maar toch persoonlijk. Denk dat het ook heel duurzaam is, zo'n leren sleutelhanger. Fijne vaderdag alvast samen!

 • #7

  Mitchel (zaterdag, 12 juni 2021 21:14)

  Leuk cadeau met een luxe uitstraling. Dat is nog best eens een goed idee. Zoals Yvonne ook al zegt, bruikbaar, maar toch heel persoonlijk.

 • #8

  Ralph (zondag, 13 juni 2021 00:21)

  Nee, nog niets gekocht voor vaderdag. Maar vaak doen we iets leuks van 'eigen erf', zoals bessenlikeur van eigen oogst, of een potje zelfgemaakte jam, of eitjes van de kippen. Eigen kippen eitjes zijn trouwens altijd leuk om te geven mits voorradig, ook buiten vaderdag. Bijna nooit met lege handen op visite dus �.

 • #9

  Jouvence (zondag, 13 juni 2021 16:10)

  Wat een leuk idee zo'n gepersonaliseerde sleutelhanger! Heb zelf nog niks gekocht.

 • #10

  Manon (zondag, 13 juni 2021 16:34)

  Ah dat is leuk! Leuk cadeautje voor opa ook :) ik ga deze week mn cadeau bestellen.

 • #11

  Tessa (zondag, 13 juni 2021 16:51)

  Ik geef mijn vader meestal muziek (lp of cd) of iets van Lego

 • #12

  Jasmina (zondag, 13 juni 2021 17:12)

  Super leuk! Ik vind gepersonaliseerde cadeaus toch altijd het leukste...ook als kraamcadeautje �

 • #13

  Glamview.nl (zondag, 13 juni 2021 17:13)

  Ik zag ze voorbij komen inderdaad, mooi om cadeau te geven. Persoonlijke cadeaus blijven uniek en dus leuk.

 • #14

  Janet (zondag, 13 juni 2021 21:34)

  Wat een leuk idee. Ik ben altijd zo inspiratieloos voor vaderdag op de een of andere manier... dat worden vaak weer een paar sokken ofzo haha.

 • #15

  Monique (maandag, 14 juni 2021 08:06)

  Super mooi geworden. En altijd leuk om te geven. Ik heb ook een post online staan is DRKS. Ze hebben echt prachtige cadeautjes.

 • #16

  Nicole Orriëns (maandag, 14 juni 2021 08:21)

  Ik ga mijn man dit jaar een hoedje geven voor vaderdag, als bescherming tegen de zon!

 • #17

  Saskia (maandag, 14 juni 2021 08:36)

  super leuk cadeau idee
  Ik heb elke verjaardag en Vaderdag de standaard fles whisky. en dat wordt ondertussen ook een beetje afgezaagd. Dus dank voor het leuk idee

 • #18

  Deborah (maandag, 14 juni 2021 10:25)

  Met kleine kinderen is het altijd leuk om iets voor vader (of moeder)dag uit te kiezen of te maken. Vroeger deden wij dit alleen op school en kochten er dan een kleinigheidje bij. Tegenwoordig wordt er flink wat geld tegenaan gesmeten. Maar dit soort gepersonaliseerde cadeaus zijn dan wel erg leuk om te geven en om te krijgen :)

 • #19

  Tessa Rondberg (maandag, 14 juni 2021 17:21)

  Wat een leuke en vooral bruikbare cadeautjes zijn dit. Dit vind (o)pa was erg leuk

 • #20

  Melanie Hoogvliet (maandag, 14 juni 2021 19:02)

  Wat weet je toch elke keer weer leuke kadootjes te vinden! Een sleutelhanger is altijd handig.

 • #21

  Cynthia (maandag, 14 juni 2021 20:04)

  Het ziet er mooi uit. Echt een luxe uitstraling. Daar zal papa, maar ook opa wel blij mee zijn.

 • #22

  Rolf | HLVEV (woensdag, 16 juni 2021 08:46)

  Persoonlijke cadeautjes zijn toch altijd het leukste!

 • #23

  Jadis Schreuder (woensdag, 16 juni 2021 08:56)

  Leuke tip voor vaderdag, ik moet zeggen het toch lastig te vinden om te kiezen

 • #24

  rachel (woensdag, 16 juni 2021 17:35)

  dit vind ik zelf altijd al leuk om te krijgen dus om te geven ook. ik heb geen paps meer en wat de meiden voor hun vader in petto hebben...geen idee hhhaha

 • #25

  Felice Veenman (vrijdag, 18 juni 2021 09:49)

  de kinders hier geven hun vader graag een kaartje voor een concert, en om te zorgen dat hij ook echt gaat, gaan ze met hem mee :-)

 • #26

  Sylvana (donderdag, 16 september 2021 16:15)

  Wat een leuk en origineel cadeautje.