· 

Hemdvoorhem review | Tommy Hilfiger heren sokken

Hemdvoorhem review| Tommy Hilfiger heren sokken

Ik werd namens Hemdvoorhem.nl gevraagd om een review te schrijven over de heren sok. Nu heeft de website een ruime keuze aan sokken voor de man van een kous cadeaubox, 2 pack  kousen tot de sportkous. Mijn man is voor het laatste gegaan. Manlief is een fan van Tommy Hilfiger. Niet alléén sokken hebben we van het bekende merk in huis maar ook strijkvrije overhemden, truien, boxershorts, polo's en meer mannen accessoires.

Hemdvoorhem review heren sokken
Hemdvoorhem review heren sokken

Foetsie in de wasmachine

Eigenlijk was ik erg blij met de heren sokken. Waarom vraag je je af? Nou onze kousen raken altijd zoek in de wasmachine. Met een huishouden van vijf personen draai je regelmatig wasjes waaronder ook kousen. Maar daar gaat iets mis. De kousen komen er vaak niet als een setje weer uit, van het één op het andere moment zijn ze foetsie. Waardoor ik vaak enkele sokken overhoud, waar niemand meer iets mee kan. Daarom hebben we een extra wasmand aangeschaft waar alle enkele sokken in liggen, in de hoop dat er één opeens toch bij de was zit. Eens in de zo veel tijd kijk ik die wasmand wel eens door en dan blijken er toch weer twee dezelfde kousen tussen te zitten.

Heren sport sokken Hemdvoorhem.nl
Heren sport sokken Hemdvoorhem.nl

Lekker warm

Voor de winter heeft manlief altijd een wat dikkere kous of een sportsok die lekker warm is. En altijd is de kous in een donkere kleur want de kousen moeten goed bij het overhemd passen. Manlief wil geen vrolijk gestipte kousen maar een mooie Tommy Hilfiger sok. Er mag weer wel een klein streepje , merk of ruitje in zitten maar meer ook niet. Aan gezien mijn man een fan is van Tommy Hilfiger   de 2pack sok dan ook goed in de smaak. Vooral omdat het geen te dikke sok is. Thuis heeft mijn man ook vrolijke sokken maar die kous is voor het weekend.

Heren sok review hemdvoorhem
Heren sok review hemdvoorhem

Waar je de kous koopt maakt wel uit

Nu denk je misschien wat maakt het uit waar je de sok koopt. Een kous is immers een kous. Maar er zit wel degelijk verschil in of je een setje van de supermarkt (merkloos) mee neemt of een degelijke kous online koopt. Bij de simpele kousen gaat vaak de rek eruit, zodat de sokken gaan "hangen" en vaak zijn ze qua stof minder stevig. Nu hecht ik zelf ook minder waarde aan degelijke sokken maar bij mijn man moet je er niet mee aankomen. Hij wil sokken die lang mee gaan. Daarom staat de Tommy Hilfiger sok echt op nummer één.

Heb jij wel eens sokken gekocht bij Hemdvoorhem?

Reactie schrijven

Commentaren: 31
 • #1

  Jouvence (zaterdag, 07 november 2020 14:57)

  Mijn partner draagt niet van die dikke sportsokken. Om ze niet kwijt te raken in de wasmachine stop ik alle sokken altijd in een grote waszak.

 • #2

  Felice Veenman (zaterdag, 07 november 2020 15:21)

  Ja bij mij raken sokken ook altijd kwijt, hopeloos is dat . Ik heb een keer tommy hilfinger sokken gekocht op de ijhallen markt. Waren vast nepperds, ze waren in 2 weken stuk

 • #3

  girls-things (zaterdag, 07 november 2020 16:33)

  Toevallig heb ik ook dit paar sokken ontvangen. Mijn vriend is er erg blij mee!

 • #4

  Amina (zaterdag, 07 november 2020 18:01)

  Mooie sokken hoor met die signature kleuren van Tommy Hilfiger. Wij hebben voor sokken, bh's en mondkapjes zo'n waszakje. Ideaal, ben je het nooit meer kwijt. Makkelijk bij bol te bestellen xxx

 • #5

  Marielle (zondag, 08 november 2020 08:26)

  Heb ook best wat van hemdvoorhem geprobeerd, mijn vader dan.. Goede tip voor een vriend van mij die ook niet vrolijk wordt van al die poespas, maar wel een goede sportsokken!

 • #6

  Deborah (zondag, 08 november 2020 15:54)

  Alleen via bloggend NL heb ik gehoord van Hemdvoorhemd. Er zijn er meerdere die voor hen een review schrijven. Zelf ben ik niet bekend met ze.
  Mooie sokken van Tommy. Ik zie dat de tip van het waszakje al voorbij is gekomen. Scheelt je weer een paar nieuwe (dure) sokken kopen haha.

 • #7

  corrina (zondag, 08 november 2020 20:46)

  Ja hier nog een fan van Tommy Hilfinger. Mijn man draagt ook graag de shorts en sokken. En waszakje gebruik ik al jaren voor oa de sokken en de lingerie alles blijft mooier en kwijtraken is lastig

 • #8

  rachel (maandag, 09 november 2020 09:46)

  ik heb er nooit sokken gekocht wel veel van gekregen en het zijn fijne sokken en ik draag ze meestal zelf :D
  https://lafamiliab.nl/

 • #9

  Lizette (maandag, 09 november 2020 12:56)

  Volgens mij hebben we echt nog nooit merksokken in huis gehad. De happy sokken vind ik wel leuk, maar verder geven we er weinig geld aan uit.

 • #10

  Tessa (maandag, 09 november 2020 20:16)

  Nee, ik koop altijd mijn sokken bij de Primark

 • #11

  corrina wassenaar (dinsdag, 10 november 2020 07:33)

  Mijn man is ook fan heeft paar mooie polo's en sokken in de kast. Blijft ook zo mooi echt kwaliteit

 • #12

  Frederique (dinsdag, 10 november 2020 14:33)

  Oh ja dat probleem hebben we hier ook continu, ze verdwijnen alsmaar in de wasmachine! Mooie sokken hoor.

 • #13

  Nicole Orriëns (dinsdag, 10 november 2020 16:09)

  Nee joh, ik koop die meestal bij de Zeeman of Action. De voeten van mijn man zouden niet weten wat hen overkwam ; )

 • #14

  Wanda (dinsdag, 10 november 2020 17:48)

  Voor gewone sokken ga ik meestal naar de Hema of de Action, maar voor wandelschoenen ga ik wel naar een outdoorwinkel of bestel ik ze online, want daar vind ik de kwaliteit wel heel verschillend in.

 • #15

  Lodi (woensdag, 11 november 2020 08:47)

  Ze komen toevallig vandaag voorbij op mijn blog, de sokken van hemd voor hem, al had ik de happy socks gekregen voor mijn man. Mijn man wil echt niet anders dan deze sokken, ze zijn warm en zitten erg goed.

  https://lodiblogt.nl

 • #16

  Alexandra (woensdag, 11 november 2020 10:11)

  De sokken zullen vast heerlijk zijn. Hier geen Hem en deze dame draagt geen heren sokken.

 • #17

  Sherey (woensdag, 11 november 2020 11:14)

  Mijn broer is ook fan van Tommy. Ik vind hun t-shirts heel fijn.

 • #18

  Sherry (woensdag, 11 november 2020 11:15)

  Mijn broer is ook fan van Tommy. Ik vind hun t-shirts heel fijn.

 • #19

  Jasmina (woensdag, 11 november 2020 12:30)

  tommy is echt mijn favoriete merk, alleen voor sokken geef ik nooit heel erg veel geld uit en ga ik voor de pri

 • #20

  Kiki Hasselton (woensdag, 11 november 2020 12:40)

  Wauw, mooie sokken zeg! Die mogen gezien worden

 • #21

  Wendy (woensdag, 11 november 2020 18:54)

  Jeeetje, de kwaliteit van deze sokken lijkt geweldig als ik dit zo zie.

 • #22

  Juliette (vrijdag, 13 november 2020 11:11)

  Ik vermoed dat de wasmachine sokken eet want ik heb dat probleem ook haha! Het zijn trouwens mooie sokken!

 • #23

  Www.glamview.nl (vrijdag, 13 november 2020 11:17)

  Wat een leuke sokken. Echt mijn man zijn favorite merk ook.

 • #24

  Mitchel Kleuver (zondag, 15 november 2020 11:04)

  Mijn sokken komen van de H&M en hebben de kleuren blauw met oranje. Na een paar maanden heb ik nog een set gehaald. Tot grote ergernis van mijn zus hahaha

 • #25

  Tania (zondag, 15 november 2020 12:32)

  Wat een leuke sokken. ideaal kadootje voor onder de kerstboom

 • #26

  Cynthia (maandag, 16 november 2020 19:22)

  Leuk dat de sokken zo goed bevallen. Mijn man is op dit moment meer van de sokken met gekke printjes!

 • #27

  Caroline (woensdag, 18 november 2020 07:57)

  Het leuke van Tommy Hilfiger vind ik altijd dat de brand colours terugkomen in de ontwerpen, dus lekker veel en fris rood wit en blauw.

 • #28

  Mamdy Eggens (zaterdag, 21 november 2020 09:05)

  Ik heb daar nog nooit gekocht maar lees er wel vaak over. Wel ben ik gek op het merk van deze sokken en ik vind ze heel mooi!

 • #29

  Www.glamview.nl (dinsdag, 24 november 2020 12:11)

  Hele leuke sokken zeg. Tommy Hilfiger blijft hier een favoriete merk in huis. Goede kwaliteit heeft het zeker na mijn mening

 • #30

  Mandy (woensdag, 05 mei 2021 10:56)

  Wat een leuke sokken! Basic maar toch gelijk weer super fancy

 • #31

  Mandy (vrijdag, 14 januari 2022 20:57)

  Vind de sokken echt mooi! Lekker basic maar toch een TH lookje!