Verzorging

Huidveroudering tegengaan? Verzorg je gezicht met slakkengel
Verzorging · 06/10/2021
Wat kun je doen om huidveroudering tegen te gaan? In mijn verzorgingsblog geef ik je tips over hoe je je huid zo lang mogelijk mooi kunt houden. Is slakkengel het ideale middel voor je gezicht?
Mee-eters verwijderen - Tips om talg op gezicht te voorkomen
Verzorging · 29/07/2021
In mijn verzorging blog geef ik tips om talg op het gezicht te voorkomen. Zodat je geen last meer hebt van mee-eters. Zo heb je geen last meer van puistjes die je moet verwijderen.

Hoe kan ik de gevoelige huid het beste verzorgen?
Verzorging · 25/05/2021
Hoe kan ik de gevoelige huid het beste verzorgen? Heb je huidproblemen dan kom je met de juiste huidverzorging heel ver. Ik geef je een verzorging tip voor volwassenen en kind
Wat te doen tegen een droge huid?
Verzorging · 04/05/2021
Wat te doen tegen een droge huid of andere huidproblemen? Ik geef je tips om de problemen van jeuk en schilfertjes en een een trekkende huid te verminderen en zelfs op te lossen.

De juiste manier om je haar tegen hitte te beschermen
Verzorging · 01/04/2021
Wat is de juiste manier om je haar tegen de hitte te beschermen? In mijn blog geef ik je 5 tips. Wat moet je juist wel of niet doen?
Me-time met de producten van Rituals
Verzorging · 04/02/2021
Me-time in de Corona periode is zo belangrijk. Met de Rituals verzorgingsproducten is de badkamer even van mij. Een mooi ontspanningsmomentje om me te verwennen met scrub crème, bodylotion en meer.

L'Oreal Magic Retouch |Uitgroei wegwerken zonder het haar te verven
Verzorging · 06/01/2021
Hoe werk je je haar uitgroei het beste bij? Met de camoufleerspray van L'Oreal Magic Retouch heb ik veel succes. Ik kan mijn haargroei bijwerken zonder het te verven.
Kérastase Discipline Maskeratine haarmasker - Beschadigd haar beschermen
Verzorging · 04/12/2020
Kérastase Discipline Maskeratine haarmasker. Het verzorgingsproduct wat je hoofdhaar beschermt tegen pluis en beschadigd haar