Samenwerken

Ben je geïnteresseerd om samen te werken in welke vorm dan ook, of het nu teksten schrijven is voor de beginnende ondernemer, of een blog over een product. Neem dan contact met me op. Ik werk graag met bedrijven samen.

 

Leuke reviews schrijven

Buiten mijn persoonlijke verhaal schrijf ik ook blogs voor bedrijven. Ik schrijf graag een review voor over producten. Dit kunnen hele gevarieerde artikelen zijn van gebreide truien (fashion) tot planten of verzorgingsproducten (beauty). Natuurlijk moeten het wel producten zijn waar ik wat mee heb, het is namelijk moeilijk een review te schrijven waar je niks over kan melden.

Waarom reviews?

Waarom een review voor een bedrijf schrijven? Reviews zijn een nieuwe vorm van reclame maken. De klant wil niet alléén weten wat het product inhoud maar ook hoe de gemiddelde Nederlander het product ervaart. Mond op mond reclame dus. Hoe en wat een ander heeft ervaren is interessant voor de klant, en geeft vertrouwen in het product. Google reviews over een product zullen de omzet dus duidelijk verhogen.

Wil je samenwerken, stuur dan een email.