Woonblog: interieur en tuin inspiratie met de leukste woonideeën

Ik ben Linda, 40+ en run een huishouden met manlief en drie pubers. Mijn blogspots gaan over alles rondom huis en tuin. Ik schrijf als homefreak woonblogs over de laatste trends op woon- en tuintrends. De interieur blogs gaan over het inrichten van je huis waarbij de woonkamer een veel besproken onderwerp is. In vele interieur blog geef ik je decoratie en accessoires ideeën zodat jij je huis stijlvol kan stijlen met de nieuwste woonideeën.

Ik probeer je vooral veel wooninspiratie en ideeën te geven, zodat je thuis zelf aan de slag kan gaan met alle tips en zelf een leuke woonstijl kan creëren.

Inspiratie voor je woonkamer

Wat zijn de laatste woontrends, waar moet je huisstijl aan voldoen? Regelmatig schrijf ik een blog over interieur. Welke vormen zijn nu trendy? En waarom geeft een rond vloerkleed een warme sfeer in je huis? Over de inrichting van je woonkamer is veel te schrijven. Er zijn zoveel woonstijlen, van industrieel, modern, romantisch tot landelijk. Elk jaar zijn er weer nieuwe woon ideeën die zorgen voor een gezellige woonsfeer, of het nu een plant in huis is of een blikvanger aan de muur. In mijn blogspots vind je veel woon inspiratie voor in de woonkamer, maar ook andere gedeeltes in huis.

Tips en ideeën voor de tuin

De natuur en de tuin zijn mijn passie. Ik geef graag tuin tips en ideeën over de laatste tuintrends, maar ook over welke bloembollen je het beste kunt plaatsen in de lente. In mijn tuinblogs kun je veel terugvinden over planten en bloemen. Maar ook over het onderhoud van de vijver en de dieren in de tuin. Ik neem je mee in mijn tuinbelevenissen.  Op de tuinkalender geef ik aan wat er maandelijks gedaan kan worden in de tuin. Want de tuinliefhebber krijgt al de lentekriebels in maart, maar het onderhoud van de tuin.moeten we ook niet vergeten. Heel veel plezier met het tuinieren in de tuin.

Huis en tuin blogger- inspiratie, tips en ideeën
Huis en tuin blogger- inspiratie, tips en ideeën

Contact

Heb jij een product wat valt onder wonen of iets rondom de tuin en wil je daar meer reclame over maken. Ik blog graag over huis& tuin producten. Ik schrijf reviews over producten of om meer naamsbekendheid voor je bedrijf te maken. De blogs worden gepost op  Instagram onder Tuinweetjes en op Lindaschrijfthetop. Verder ben ik nog actief op Pinterest, Twitter en Facebook.

Wil je samenwerken om je bedrijf meer inzicht te krijgen of om je product meer in beeld te krijgen? Neem dan contact met mij op.