Hoe snoei ik...

Welke tuinplanten kan je het voorjaar snoeien?
Hoe snoei ik... · 08/04/2022
Welke planten kan je in het voorjaar snoeien. De vaste planten hebben graag bij het begin van de lente een snoeibeurt. Hierbij een overzicht over hoe en wanneer je de tuinplanten het beste kan knippen.
Blauweregen snoeien? Dat doe je zo!
Hoe snoei ik... · 11/03/2022
De Blauweregen ook wel Wisteria genoemd moet je regelmatig snoeien, in het voorjaar en eind van de zomer. Maar hoe je de klimplant een snoeibeurt geeft dat leg ik uit in het tuin blog.

Hoe krijg je de mooiste beukenhaag?- De beste snoei tips
Hoe snoei ik... · 10/08/2021
Hoe vaak kun je de beukenhaag snoeien in mijn tuin blog geef ik je de handige tips over de haagbeuk. Wat is de beste maand en hoe vaak moet je de haag knippen.
Wanneer snoeien Hortensia? Snoeitips Annabelle en Boerenhortensia
Hoe snoei ik... · 18/06/2021
Hoe en wanneer snoei je de Hortensia? Ik geef je in mijn tuin blog snoeitips over hoe je de Boernhortensia, Pluimhortensia en de Annabelle kan snoeien

Lavendel snoeien? - De beste tips en tuin weetjes
Hoe snoei ik... · 27/04/2021
Wanneer kun je de dwergstruik Lavendel het beste snoeien? In mijn tuinblog beschrijf ik meerdere tips en tuin weetjes over de beste standplaats. En of de struik winterhard is.
Vlinderstruik snoeien? - Handige tips die je niet moet vergeten
Hoe snoei ik... · 26/03/2021
Vlinderstruik snoeien? In mijn blog geef ik je tips die je niet moet vergeten. Verder geef ik je info over de vorst, en wat te doen met de uitgebloeide pluimen?