Woonkamer muurdecoratie · 12/05/2021
Posterstore.nl: De leukste wanddecoratie voor je interieur
Bij Posterstore.nl heb je de leukste wanddecoratie voor je interieur. Er is een ruime keuze aan posters en fotolijsten voor de woonkamer, slaapkamer en kinderkamer.
Dagje uit Elburg - De leukste activiteit is de gratis speurtocht
Een leuk familie uitje is de gratis speurtocht Elburg. Een leuke activiteit voor de kinderen. De puzzeltocht brengt je langs historische plekjes.
Tuinkalender · 08/05/2021
Tuinkalender april - Welke tuinklussen kun je doen?
Tuinkalender april. Welke tuinklussen kun je allemaal doen in de tuin? Denk aan snoeien, vijver onderhoud en het gazon. Je leest het in mijn tuinblog
Bloggen · 05/05/2021
Product review -Tips voor perfecte productfotografie
Product review ?Dan wil je de perfecte foto maken. In mijn blog geef ik je tips over productfotografie. Zodat je achtergrond er mooi uitziet.
Verzorging · 04/05/2021
Wat te doen tegen een droge huid?
Wat te doen tegen een droge huid of andere huidproblemen? Ik geef je tips om de problemen van jeuk en schilfertjes en een een trekkende huid te verminderen en zelfs op te lossen.
Tieners · 30/04/2021
Examen nu en vroeger - Wat gaat er anders?
Eindexamen doen anno 2021. Is de tijd verandert? Wat is het verschil tussen vroeger en nu examen doen? In mijn blog kun je de voordelen lezen van nu examen doen.
Woonaccessoires · 29/04/2021
De voordelen van een spiegel in je interieur
Een spiegel heeft vele voordelen in je interieur. Waarom spiegel handig zijn in je huis vertel ik je in mijn woon blog. Ik geef je tips, inspiratie en ideeën.
Hoe snoei ik... · 27/04/2021
Lavendel snoeien? - De beste tips en tuin weetjes
Wanneer kun je de dwergstruik Lavendel het beste snoeien? In mijn tuinblog beschrijf ik meerdere tips en tuin weetjes over de beste standplaats. En of de struik winterhard is.
Woontrends · 23/04/2021
Wooninspiratie tips ronde vormen in je interieur
En goede inspiratie tip voor je interieur kun je vinden in mijn woonblog. Pas ronde vormen toe in je woonkamer. Denk hierbij aan woonaccessoires, maar ook meubels en verlichting.
Harderbos? - Ontdek de grote Schotse hooglanders en de vogels in Flevoland
Ontdek de grote schotse hooglanders en vogels in het Harderbos. Een mooi natuurgebied in Flevoland. Met de leukste wandelroutes.

Meer weergeven