Bloggen · 30/09/2022
Wat te posten op Instagram voor je bedrijf?
Wat kan je het beste posten op Instagram? Als blogger of kleine ondernemer ben je druk bezig om je social media op orde te hebben, maar wat kan je het beste plaatsen voor je bedrijf?
In en om huis · 27/09/2022
Je huis verduurzamen met subsidie hoe doe je dat?
Hoe kan je het beste je huis verduurzamen? Met subsidie kan je de hoge energieprijzen verlagen waardoor de kosten lager zijn. Welke subsidiemaatregelen kan je toepassen?
Woonaccessoires · 26/09/2022
Haal je vakantiegevoel in huis met woonaccessoires
Haal de vakantiesfeer in huis met woonaccessoires van het vakantieland. Tover je interieur om, en geef je woonkamer een ontspannen vakantie uitstraling
In en om huis · 22/09/2022
E-bike: de ideale fiets voor lange en korte afstanden
De E-bike de ontspannen fiets voor lange en korte afstanden. Zo kan je makkelijk van woon naar werk fietsen. Maar de elektrische fiets is ook ideaal voor een boodschap om de hoek.
Nieuwe tuintrends · 20/09/2022
Houtverf trends: kleuren en ideeën voor buiten in tuin
Wat zij de houtverf trends voor buiten, wil je je veranda, overkapping of tuinhuis een kleurtje geven? In dit blog geef ik je de beste tips, inspiratie en ideeën voor een mooie schutting in de tuin.
Slaapkamer inspiratie · 19/09/2022
Keuzestress bij het inrichten van je slaapkamer? Zo kom je ervan af!
Veel keuzes zorgen voor keuzestress vooral bij het inrichten van de slaapkamer. Hoe maak je het jezelf makkelijk in plaats van moeilijk?
Badkamer renovatie: mijn ervaringen en foto's
Een complete renovatie voor de badkamer, van bad, douche en vloer, verliep alles eenvoudig? Je leest in mijn blog al mijn ervaringen. Inclusief ervoor en erna foto's.
Dieren in de tuin · 10/09/2022
Welke vogel wroet in aarde en haalt plantenbak overhoop?
Welke vogel wroet en haalt de aarde uit mijn plantenbak? Ik hield de bloempot in de gaten en kwam erachter wel vogeltje de boosdoener is
Beste lifestyle blogs · 08/09/2022
Wat is er nieuw aan de iPhone 14?
Wat is er nieuw aan de iPhone 14? Er zijn geruchten maar ook feiten over het nieuwste model van Apple. In dit blog zet ik de nieuwste ontwikkelingen op een rijtje.
Woon inspiratie · 05/09/2022
Het gemak en de voordelen van een zwevend tv-meubel
Twijfel je tussen een staand of hangend tv meubel? In dit blog vertel ik je het gemak en de voordelen van een zwevend tv-dressoir.

Meer weergeven