Met deze 6 soorten kaarsen zit je er in de winter warm bij
Woondecoratie · 01/12/2023
Deze zes soorten kaarsen zijn zeer geschikt om er warm in de winter bij te zitten. Van ronde, rustieke tot lantaarnkaarsen.
Thee vraag van vandaag: telefoon een dagje niet gebruiken
Thee vraag van vandaag · 28/11/2023
De Pickwick theevraag van vandaag is of je een dagje zonder je telefoon kunt. Ik ben gaan kijken naar de schermtijd per week en of ik verslaafd ben.

Rollend in stijl: het kiezen van de perfecte elektrische rolstoel
Gezondheid · 23/11/2023
Hoe kies ik de perfecte elektrische rolstoel? Ga voor een die bij je past en waar van de kosten redelijk zijn. Zoek een rolstoel welke goed betaalbaar is.
In 5 stappen een georganiseerde koelkast met bakjes
Huishouden · 20/11/2023
Droom je van een georganiseerde koelkast met bakjes om de ruimte te benutten en de producten overzichtelijk te houden? Tips om je ijskast goed te ordenen.

Verbeter de veiligheid van je woning met buitenlampen met bewegingssensor
In en om huis · 14/11/2023
Heb je de veiligheid van je woning al verbeterd met goede buitenlamp met bewegingssensor? Aandachtspunten voor als je buitenverlichting wilt kopen.
5 ideeën voor een kleine badkamer indeling
Heb je een kleine badkamer indeling, dan is het slim om de badkamerruimte efficiënt in te richten. Handige ideeën voor het indelen van de compacte badkamer.

Kerstkleuren 2023: sierlijke kerstballen voor in de boom
Beste lifestyle blogs · 10/11/2023
Kerstkleuren 2023 voor in de kerstboom. Nieuwe kersttrends, kerstballen, decoratie en kerstversiering. Van donkerblauw, donkergroen, bruin tot oudroze.
Egelhuis Palazzo review: het beste egelverblijf?
Dieren in de tuin · 06/11/2023
Mijn ervaring met egelhuis Palazzo. Een review blog. Is dit het beste egelverblijf? Mijn tips om een egeltje in de tuin te krijgen met daarbij de benodigdheden.

Belangrijke tips voor lichtpunten in elke ruimte in huis
Woontrends · 31/10/2023
Lichtpunten is huis bepalen, hoe doe je dat? Verlichting tips voor alle ruimtes in huis zoals keuken, slaapkamer, badkamer en hal.
Binnen 3 jaar van leesbril naar multifocale bril
Gezondheid · 30/10/2023
Mijn ervaring, binnen drie jaar van leesbril naar multifocale bril. Wennen aan hoofdpijn, misselijkheid. Hoe bevalt de bril voor dichtbij en veraf?

Meer weergeven