Tuin inspiratie · 26/07/2021
Tuindecoratie? - Top 4 metalen dier voor de tuin
Op zoek naar tuindecoratie? Metalen dieren zijn heel erg trendy in mijn blog geef ik tips over de top 4 aan leukste stalen dieren voor in je tuin.
Dieren in de tuin · 21/07/2021
Help er zit een rivierkreeft bij de goudvissen in de vijver!
Help er zit een Amerikaanse rivierkreeft bij mijn goudvissen in de vijver! Hoe krijg ik de kreeft uit het water. En eet de kreeft mijn vissen op? Gelukkig heb ik de kreeft wel kunnen vangen.
Tuin inspiratie · 19/07/2021
Wat zijn de voor- en nadelen van een overkapping en een tuinkamer?
Wat zijn de voor- en nadelen van een overkapping en een tuinkamer? En wat zijn de verschillen? In mijn blog geef ik meer tips over de veranda en een terrasoverkapping.
Woonkamer muurdecoratie · 16/07/2021
De leukste muurdecoratie voor de babykamer
Poster Store heeft de leukste muurdecoratie voor baby, tiener of kinderkamer. In mijn blog geef ik inspiratie en ideeën voor de slaapkamer van je kind.
Fotograferen · 13/07/2021
Waar en wanneer herten in bronsttijd fotograferen?
Burlende herten want het is bronsttijd. Tijd om de herten te fotograferen want dit paringsritueel mag je niet missen. Maar waar en wanneer kun je het beste foto's maken? Ik geef je tips in mijn blog.
Chinees Nieuwjaar 2022 met dierenriem Tijger
Het Chinees nieuwjaar 2022 met als dier de Tijger. Wanneer wordt het feest gevierd? Hoelang duurt het feest?
Lifestyle · 08/07/2021
Wat zijn de voor- en nadelen van een bril of contactlenzen?
Wat zijn de voor- en nadelen van contactlenzen of een bril? In mijn blog geef ik je uitleg en tips. Wat zijn de beste maandlenzen, weeklenzen en dag- en nachtlenzen.
Tuin inspiratie · 05/07/2021
Wat is de beste hangmat voor buiten in de tuin?
Lekker ontspannen in de tuin dat kan goed met een hangmat. Fijn luieren buiten in de tuin. In mijn blog geef ik tips over de beste hangmatten en op welke hoogte het doek moet hangen.
Klimplanten · 02/07/2021
Populaire klimplanten - 22 planten tips voor tegen de pergola
Wat zijn de populaire klimplanten voor tegen de pergola? In mijn tuin blog geef ik je tips over de 22 mooiste klimplanten voor in de tuin van fruit planten tot winterharde planten en bloeiers.
Nieuwe tuintrends · 29/06/2021
Tuintrends - Welke planten moet je in 2021 in je tuin plaatsen?
Tuintrends 2021. Welke planten moeten we juist in de tuin plaatsen? Dit jaar zien we veel ontspanning en groen in de tuin. Van grote tuinplanten tot groenblijvende bodembedekkers

Meer weergeven