· 

Me-time met de producten van Rituals

Me-time met de producten van Rituals

Nu we tijdens de Corona periode toch minder ontspanning hebben. En  we minder geluksmomentjes hebben dan normaal. Is me-time nog belangrijker geworden voor mij. Met de verzorgingsproducten van Rituals zorg ik dat ik minimaal 1x per week een ontspannen middag of avond momentje heb.

Me-time met de producten van Rituals
Me-time met de producten van Rituals

Ontspanning is zo belangrijk

Normaal gesproken is mijn ontspanningsmomentje de natuur in. Lekker een wandeling maken. Dat kan met of zonder de hond zijn. Maar het lijkt wel of heel Nederland op het stukje grond wil lopen als ik. Met z'n allen bij elkaar lopen in Corona tijd kun je geen ontspanning noemen. Dus dat heb ik maar geschrapt. Mijn tweede me-time moment was een keer per maand naar de sauna. Heerlijk tuttelen niks doen. En jezelf, je lichaam en geest verzorgen en ontspannen. Dat gaat vanwege de Lockdown helaas ook niet. Dus is het tijd om mijn eigen me-time in huis te creëren. Hoe heb ik het aangepakt?

Dol op de geuren van Rituals

Zelf heb ik twee geurlijnen van Rituals standaard in huis. De Rituals Sakura cadeaupakket koop ik regelmatig om mezelf te verwennen. Met de douche foam en de bodylotion kan ik met lekker insmeren. Maar niet voordat ik de scrub crème gebruikt heb. De Sakura lijn heeft een heerlijke zoete kersen geur. En de Karma serie die blauwgroen kleurt is mijn tweede favoriet. 

Acht jaar lang heb ik mijn bubbel bad links laten liggen. Ik had er geen tijd voor om uitgebreid in bad te liggen. Ik vond het geen aantrekkelijk idee. Maar nu is mijn bad een uitkomst! Ik heb mijn ontspanning weer gevonden. Samen met mijn Rituals producten maak ik er een lekker middag- of avonduurtje van.

Even tijd voor mezelf
Even tijd voor mezelf

Geslaagd

Maar het kon nog beter. Ik miste een maskertje. Dus hup nog even naar de Kruidvat, er in Corona tijd niet veel keuze in tubes. Maar dat maakt niet uit. Ik had er een gevonden. Heerlijk lag ik in bad mijn maskertje op in bad. En mijn haren in een haarmaker. Ik vond het een zeer geslaagd momentje, daar ga ik een wekelijks ritueel van maken.

 

Hoe ziet jou me-time er in deze periode uit?

Reactie schrijven

Commentaren: 28
 • #1

  Jouvence (donderdag, 04 februari 2021 12:15)

  Heerlijk een bad! Ik krijg geen genoeg van de producten van Rituals :D Mijn favoriete geurlijnen zijn Jing, Karma en Sakura. Ik doe met regelmaat een maskertje, uitgebreide skincare, lekker lang onder de douche staan met allerlei scrubs en foams..

 • #2

  Nicole Orriëns (vrijdag, 05 februari 2021 10:49)

  Dat is meestal in alle rust een kopje koffie drinken met Classic Fm op de achtergrond.

 • #3

  Nicole Orriëns (vrijdag, 05 februari 2021 10:54)

  En natuurlijk hardlopen elke dag. Dat is ook een moment van tijd voor mezelf.

 • #4

  Tessa (vrijdag, 05 februari 2021 16:55)

  Ikheb echt nog nooit wat van rituals gebruikt. Mijn huid is erg gevoelig en kan niet overal tegen

 • #5

  Corrina Wassenaar (vrijdag, 05 februari 2021 18:22)

  Heerlijk wij hebben een bad
  En tegenwoordig maak ik er echt een relaxe avond van

 • #6

  Tania (zaterdag, 06 februari 2021 12:50)

  Ik geniet van een lekker warm bad met heel veel schuim en dan een gezichts- en haarmaskertje. Zalig

 • #7

  Felice Veenman (zaterdag, 06 februari 2021 16:42)

  er wandelen mee rmensen dan vroeger dat valt me ook op, maar dat is nog reden voor mij om niet te gaan wandelen. Veel te lekker !

 • #8

  Wanda (zaterdag, 06 februari 2021 17:21)

  Ik zou dat eigenlijk wel moet doen, gewoon even bewust tijd voor mezelf inplannen om te relaxen, maar helaas... op de een of andere manier lukt me dat heel erg moeilijk.

 • #9

  Felice Veenman (dinsdag, 09 februari 2021 14:42)

  me -time..hmmmm opgekruld op de bank na een dag werken met een lekker boek en een glaasje wijn. Of een breiwerkje en een goede detective op tv ( en een...)

 • #10

  Alexandra (dinsdag, 09 februari 2021 16:54)

  Doe mij maar opgekruld op de bank met een goed boek. Het bad heb ik 1x gebruikt, na 5 minuten was ik er al klaar mee. Niet aan mij besteed. Maar ik kan wel genieten van een heerlijke doucheschuim.

 • #11

  Henk (dinsdag, 09 februari 2021 18:30)

  Heerlijk even naar buiten, zeker met die sneeuw is dat een cadeautje

 • #12

  Joyce (dinsdag, 09 februari 2021 19:42)

  Ik hou van de sakura lijn! De lavendel lijn van Kneipp vind ik momenteel ook erg prettig.

 • #13

  Cynthia (dinsdag, 09 februari 2021 19:54)

  Mijn me-time is een wandeling maken, even lekker niksen of ook in bad inderdaad.

 • #14

  Patricia kleijn (woensdag, 10 februari 2021 07:31)

  ik kijk vaak lekker serie, ik moet zeggen die sakura is mijn favoriet hahha heerlijk heb ook items staan

 • #15

  Frederique (woensdag, 10 februari 2021 12:24)

  Weinig tijd voor me time op het moment helaas maar het is zoals je zegt eigenlijk wel erg belangrijk!

 • #16

  Tessa (woensdag, 10 februari 2021 18:47)

  Me time is een lp opzetten en genieten van de muziek

 • #17

  Manon (donderdag, 11 februari 2021 17:32)

  Ik heb door de adventskalender van Rituals in dec heerlijke geurlijnen ontdekt.

 • #18

  rachel (donderdag, 11 februari 2021 17:57)

  rituals is altijd een verwen momentje vind ik en ik doe dat nog te weinig geloof ik

 • #19

  Daan (vrijdag, 12 februari 2021 15:23)

  Ik hou van Rituals. ❤️ Hammam en Dao zijn mijn favorieten. ☺️

 • #20

  Amy (vrijdag, 12 februari 2021 16:41)

  Ik ben dol op Rituals. Bestel er iets te vaak producten, oeps.. Mijn favoriete geurlijn is Jing!

 • #21

  Jadis Schreuder (maandag, 15 februari 2021 20:40)

  Ik ben echt gek op Rituals, vooral de witte en oranje zijn favoriete

 • #22

  Mandy (donderdag, 18 februari 2021 15:51)

  Lockdown of niet, mijn leven is niet echt veranderd. Mijn me time moment is gewoon lekker op de bank met familie. Tv kijken en niet veel doen. Helaas gebeurd dat niet vaak haha

 • #23

  Giulia (zaterdag, 20 maart 2021 20:39)

  Heel verstandig dat je die tijd voor jezelf neemt! Zou ik ook vaker moeten doen.. Ik bewaar producten van Rituals wel vaak voor die speciale momenten, zodat ik optimaal kan genieten van de heerlijke geuren! Zonde om die tijdens een snelle douche met dochterlief samen te gebruiken, haha.

 • #24

  Claire Richardson-van Vrijberghe de Coningh (vrijdag, 26 maart 2021 13:27)

  Jaaaa Rituals is the best! Wist je trouwens dat ze ook hele mooie producten hebben voor baby's en voor wanneer je zwanger bent? Echt een aanrader!

 • #25

  Melanie Hoogvliet (woensdag, 07 april 2021 09:48)

  Oooooh dit klinkt hemels even de tijd voor jezelf nemen om lekker te ontspannen! De producten van Rituals zijn ook echt heerlijk

 • #26

  Bouchra (woensdag, 14 april 2021 10:32)

  Ik ben dol op momenten voor mezelf maar in de praktijk plan ik ze te weinig in. Dat moet ik vaker doen! Terwijl ik een blog hierover heb!

 • #27

  ingrid (vrijdag, 23 april 2021 13:21)

  heerlijk badderen en de deur op slot. tijdschrift erbij. heerlijk

 • #28

  Kiki Hasselton (dinsdag, 04 mei 2021 10:50)

  Heel goed om even me- time te pakken. Ik moet dat vaker doen, maar vergeet het eigenlijk steeds