· 

Gepersonaliseerde poster met coördinaten zelf maken| Place the moment

Gepersonaliseerde map poster met coördinaten zelf maken | Place the Moment

Van Place the moment kreeg ik een mooie koker toegestuurd met daarin een persoonlijke poster, die ik zelf gemaakt heb. Dit keer geen plaatje van mijn kids of een familie kiekje. Maar een blijvende herinnering aan een plek waar ik een goed gevoel bij heb. Dit kan zijn de plaats van je huwelijk, de geboorteplaats van je baby, de delen waar je op vakantie bent geweest enz. Voor de  map poster  is mijn keuze mijn woonplaats geworden.  De wanddecoratie heb ik gemaakt naar aanleiding van coördinaten. Maar hoe weet je wat de cijfercombinatie van je plaats, werelddeel of land is?

Gepersonaliseerde poster Place the moment
Gepersonaliseerde poster Place the moment

Welke plek

Ja welke plek is speciaal voor mij? Aangezien ik in Den Haag woon heb ik daar de meeste herinneringen. Er kwamen drie plekken meteen naar boven. Het eerste waar ik aan dacht was Scheveningen. Mijn man en ik hebben daar verkering gekregen en zijn later in het Kurhaus getrouwd. De tweede plek was onze straat/wijk. En de derde is het gebied waar ik het liefst naar toe ga: de Veluwe. Maar bij mij beslissing had ik nog meer factoren die mee speelde. Hoe zag mijn plekje er als map gebied uit? Ik wilde iets dat een mooi figuur gaf. En dus kwam ik uit op mijn leefplaats. want daar zie je de wieken van een molen in terug. De planning is om ooit naar de Veluwe te verhuizen. Hoe leuk is het dan om mijn oude plaats, waar ik veel goede herinneringen aan heb, als wanddecoratie aan de muur mee te nemen.

Poster met coördinaten Place the moment
Poster met coördinaten Place the moment

Niet te ingewikkeld

Als ik leuke decoratie voor aan de muur online wil bestellen, moet het vooral niet te ingewikkeld zijn. Mijn eerste gedachten was dan ook: "Waar haal ik de coördinaten vandaan?" Maar  de cijfer combinatie hoef je helemaal niet in te vullen. Je kunt de naam van de plek invullen, of je postcode. In de cirkel verschijnt dan je plaats of plekje waar jij mooie herinneringen aan hebt. Dan heb je ook nog de mogelijkheid om in te zoomen. Zo kun je een beetje met de plattegrond schuiven. Waardoor elke poster persoonlijk wordt. Onderop kun je drie regels invullen. Dit is in mijn de geval de coördinaten. Op de tweede regel staat mijn woonplaats en op de derde regel heb ik Nederland ingevuld. Je kunt de plattegrond in verschillende kleuren laten afdrukken. Zo heb je de keuze uit: wit, zwart, groen of geel. Zodat de decoratie mooi bij je interieur staat. Ik heb gekozen voor de zwart/wit versie, want deze past goed bij mijn industriële interieur. De marker kleur kun je ook zelf bepalen.

Poster met coördinaten
Poster met coördinaten

Wat vind ik er van?

Ik heb een speciaal foto rek, waar ik vaak kiekjes ophang van de kinderen of andere leuke momenten. Met wasknijpers hang ik dan speels de foto 's op. Nu heb ik op die plek de mooie afbeelding van onze wijk opgehangen. Ik ben erg blij met de speciale map poster met het "kruisje"erop Want elk huisje heeft immers zijn kruisje. Eerlijk gezegd wist ik niet dat je zo'n persoonlijke afbeelding van je plaats kunt maken. De kwaliteit van het papier is stevig , en de plattegrond is precies zoals ik verwacht had. De maat 30x40 cm is groot genoeg om de wanddecoratie in mijn woonkamer op te hangen. Maar wil je de plattegrond nog groter dan is de maat 50x70 cm ook mogelijk. De prijs voor mijn afbeelding is 45,00, de grote versie is 49,00. Omdat ik de decoratie ook ingelijst wilde hebben, heb ik er een leuk lijstje omheen gedaan en op de kast neergezet. In combinatie met mijn ronde klok staat het helemaal zoals ik het in gedachte had.

coordinaten op een poster - persoonlijk cadeau
Map poster zelf maken

Cadeau

Zelf vind ik het een echte cadeau tip voor bijvoorbeeld een verhuizing, een huwelijk, een vakantiebestemming of de geboorte van een baby. Wat is er nou leuker om je herinnering blijvend te maken, van een afbeelding van je speciale plekje. Een origineel cadeau met een persoonlijk tintje. Ik ga de site (oprecht) onthouden. Dus mocht er een speciale gelegenheid zich voor doen......

 

Heb jij een poster met coördinaten aan de muur? En zou je de plattegrond cadeau geven?

Reactie schrijven

Commentaren: 28
 • #1

  rachel (woensdag, 18 november 2020 09:00)

  ik zou het voor een ander leuk vinden maar niet voor mij zelf hier aan de muur, ik hang dan liever een mooie canvas op ;)
  https://lafamiliab.nl/

 • #2

  Krystle/Batboy (woensdag, 18 november 2020 10:31)

  Mooi in zwart wit! Zou er zelf niet zo snel voor kiezen, maar ieder zijn ding.

 • #3

  Lizette (woensdag, 18 november 2020 12:13)

  Ja leuk zijn die posters he? Ik heb er een paar jaar terug eentje mogen maken en koos toen voor Rome, mijn favoriete stad.

 • #4

  Jouvence (woensdag, 18 november 2020 12:22)

  Ik heb er ook een gemaakt (ook deze variant) en vindt hem in het echt nog mooier! Moet er alleen nog even een toffe lijst voor scoren.

 • #5

  Tania (woensdag, 18 november 2020 12:59)

  oh dat had ik nog niet eerder gezien. is wel leuk, ook om als kado te geven.

 • #6

  Felice Veenman (woensdag, 18 november 2020 13:07)

  Dat zou een gewetensvraag zijn ! een heel speciale plek...de aller aller speciaalste plek...wel een leuke vraag. Maar of ik daar zo een, twee, drie een antwoord op zou hebben?

 • #7

  Tessa (woensdag, 18 november 2020 17:00)

  Wat een leuk idee! Ik heb zelf diverse posters/plattegronden van London in huis. Ik denk dat als ik er een zou laten maken, zou ik voor Crosby Beach gaan

 • #8

  Wendy (woensdag, 18 november 2020 21:11)

  De combinatie in de foto met ook de ronde klok vind ik wel grappig.

 • #9

  Nicole Orriëns (donderdag, 19 november 2020 16:09)

  Ik vind het een erg leuk idee zeg! En ook eens een keer wat anders. Ook bijzonder om cadeau te geven.

 • #10

  corrina wassenaar (vrijdag, 20 november 2020 08:17)

  Leuk idee maar ik zie het bij mij nog niet aan de muur hangen, wel leuk om als kado bij huwelijk te geven

 • #11

  Manon (zondag, 22 november 2020 14:12)

  Ja, ik heb er zelf ook een! Hele mooie kwaliteit ook.

 • #12

  Alexandra (zondag, 22 november 2020 16:40)

  Ik zou het lastig vinden om een keuze te maken, zijn veel dierbare plekken. Maar wel leuk als herinnering of cadeautje.

 • #13

  Jasmina (zondag, 22 november 2020 17:25)

  erg leuk..maar niet echt mijn ding...hier hangt het huis vol met mijn kleine monstertje haha

 • #14

  Amina (zondag, 22 november 2020 17:59)

  De poster, je kast, het potje en de klok passen allemaal zo goed bij elkaar! Leuk gedaan :-D

 • #15

  Jouvence (zondag, 22 november 2020 20:16)

  Ik heb er ook een van place the moment, moet er alleen nog even een toffe lijst omheen scoren!

 • #16

  Mieke | Miek's Mind (maandag, 23 november 2020 13:57)

  ik heb ook zo'n soort poster van het dorp waar ik bijna 30 jaar gewoond heb en die hangt ook aan de muur

 • #17

  Frederique (maandag, 23 november 2020 14:18)

  Onze muren zijn al veel te vol, er past niets meer bij. Het is inderdaad wel een mooi cadeau.

 • #18

  Rory (maandag, 23 november 2020 18:45)

  Heel eerlijk is dit niet helemaal mijn ding. Wij hebben veel schilderijen aan de muur hangen (ook met een persoonlijke betekenis) en dit past er qua stijl niet echt tussen. Dat gezegd hebbende zie ik dat het bij jou heel mooi staat. En begrijp ik ook het belang van de persoonlijke herinnering, op een heel bijzondere manier verwerkt in deze poster. Mooi dat je het in een lijst hebt gedaan. Dat maakt het nog specialer denk ik.

 • #19

  Cynthia (dinsdag, 24 november 2020 15:35)

  Wat bijzonder! Ook een mooi idee voor als je kind uit huis gaat!

 • #20

  Lodi (woensdag, 25 november 2020 08:28)

  Ik vind het heel apart, maar weet niet of ik het zelf zou kiezen, ik zou ook niet snel een plek weten die ik in plattegrond zou willen. Een mooie foto van de plek zelf zou ik dan eerder kiezen.
  Maar bijzonder is het zeker en leuk te geven als iemand bijvoorbeeld het huis uit gaat.
  https://lodiblogt.nl

 • #21

  Felice Veenman (woensdag, 25 november 2020 11:14)

  het is inderdaad een leuk cadeau voor een speciale gelenheid! dank voor die tip!

 • #22

  Daisy de Vos Burchart (woensdag, 25 november 2020 22:01)

  Wat past deze goed bij jullie inrichting!
  Hoewel ik het idee echt heel tof vind, weet ik niet of dit wel bij ons past?

  Wel gaaf om dit cadeau te geven inderdaad!

  www.byvosje.nl

 • #23

  Melanie Hoogvliet (vrijdag, 27 november 2020 10:30)

  Ik vind het leuk maar zou het zelf niet zo snel in mijn huis plaatsen.

 • #24

  Jouvence (zaterdag, 28 november 2020 21:44)

  Ik ben nog aan het wachten op de lijst die eromheen moet, die is as we speak onderweg. Ben erg blij met mijn gekozen poster.

 • #25

  Yaika (maandag, 30 november 2020 17:21)

  Ah, wat een mooie en waardevol cadeau. Echt een mooie toevoeging van het interieur!

 • #26

  Jasmina (maandag, 30 november 2020 17:23)

  die heb ik nog niet...ik weet ook nog niet echt of het mijn ding is..denk dat ik een landkaart leuker vind

 • #27

  Nicole Orriëns (dinsdag, 08 december 2020 16:27)

  Ik vind dit ook een leuk cadeau voor mijn man die de dag na Kerstmis jarig is.

 • #28

  Fallon (donderdag, 14 april 2022 23:05)

  Ik heb van die leuke hexagons in de gang hangen in het zwart wit. Jungle dieren en mooie teksten. Vond zelfs het ophangen enorm leuk om te doen!