· 

Foto laten bedrukken op canvas| Review Studentendrukwerk.nl

Foto laten afdrukken op canvas - Review Studentendrukwerk.nl

Van Studentendrukwerk.nl kreeg ik een foto op canvas  toegestuurd. Ik ben dol op fotograferen. En nu mocht ik een (zelfgemaakte) foto uitkiezen voor aan de muur. Het is een kiekje uit de bossen van Drenthe geworden. Ik had nog een mooi plekje waar ik wel fraaie decoratie voor aan de wand kon ophangen. Je kunt de foto te laten afdrukken op canvas met of zonder baklijst. In mijn review lees je wat mijn ervaring is.

Foto op linnen doek

Wil je een blijvende herinnering vast leggen dan is een foto op linnen afdrukken ideaal. Je kunt je canvasdoek gebruiken om leuke familiefoto's op af te drukken. Of een foto te nemen die jezelf geschoten hebt. Wil je in je interieur niet meer tegen die saaie muur aan kijken, laat dan je favoriete foto printen op linnen. Het textieldoek is in diverse maten verkrijgbaar. Zowel liggend als staand. Laat je foto afdrukken op canvas en bestel er voor het speciale effect een baklijst bij. Het inlijsten van canvasdoeken is hip en trendy. Waar je vroeger een linnen doek kocht zonder frame. Kun je er nu een baklijst omheen plaatsen. Een lijst zorgt voor diepte. Het geeft het effect alsof je kunstwerk zweeft. Ik ben benieuwd of mijn foto door het bos ook meer diepte krijgt.

foto laten bedrukken op canvas - review Studentendrukwerk
foto laten bedrukken op canvas - review Studentendrukwerk

Drukwerk voor studenten

Studentendrukwerk.nl heft een ruime keuze aan wanddecoratie. Denk aan foto's op aluminium, hout, plexiglas of op textielposters. Omdat Studentendrukwerk.nl alles zelf produceert, kunnen ze snel leveren en blijft de kwaliteit behouden. Maar er zijn meer artikelen die je kunt laten bedrukken. Denk aan de student die een eigen bedrijfje wil starten. Die kunnen op de site terecht voor bedrukte banners, flyers, visitekaartjes, multomappen, boeken, verslagen, T-shirt en zelfs mondkapjes. Zo kan je in no time alles in een stijl laten bedrukken, met bijvoorbeeld je eigen logo of foto. De site is erg overzichtelijk., en je kunt dan ook snel je product vinden. Bij het bestellen wordt alles goed uitgelegd. Welke maten van het doek beschikbaar zijn. Maar ook welke kosten er berekend worden.

 

Maar niet alleen studenten kunnen hier terecht. Wil je een tegeltje, bierviltje met foto of tekst laten bedrukken? Of een leuke mok voor Moederdag samenstellen dan kan dat ook. Je kunt het zo gek niet bedenken of Studentendrukwerk.nl kan het bedrukken.

Mijn review

Ik had de bestelling binnen twee dagen in huis. In een stevige doos kwam mijn bedrukte canvasdoek binnen. Ook de punten van het doek waren goed beschermd. Ik vond mijn foto op het canvas doek mooi afgebeeld. Bij mij foto die op canvas bedrukt was zaten ook nog schroefjes zodat je het kunstwerk mooi kan ophangen. Zelf ben ik erg blij met de kwaliteit en het eindresultaat van het doek. De volgende keer zou ik er voor de extra diepte denk ik een baklijst bij bestellen. Het ophangen ging makkelijk en snel. Mijn eigen foto straalt nu in mijn interieur. En mijn woonkamer is weer gezellig

 

Heb jij wel eens een foto of fotowand op canvas laten bedrukken?

Reactie schrijven

Commentaren: 44
 • #1

  Nicole Orriëns (woensdag, 10 februari 2021 11:06)

  Hij is prachtig geworden. het grote voordeel vind ik altijd dat canvas zo lekker licht is!

 • #2

  henk (woensdag, 10 februari 2021 15:08)

  Ik heb voor de tuin een foto uit Zwitserland laten bedrukken. We liepen toen ergens over een berg richting een dorpje, maar toen we zo naar beneden liepen viel alles voor een foto zo goed samen. dat toen we later de vakantiefoto;'s terugkeken, bij een foto meteen hadden van: die willen we laten afdrukken. Jammere alleen is dat ie nu na drie jaar aardig vervaagd is.

 • #3

  Jouvence (woensdag, 10 februari 2021 18:43)

  Ik heb wel eens een foto op canvas laten afdrukken, ook al eens cadeau gedaan.

 • #4

  rachel (donderdag, 11 februari 2021 11:55)

  ons huis hangt vol met de canvas doeken. ben zelf fotograaf en dan word het verzamelen van canvasdoeken een hobby naast het werk :D
  https://lafamiliab.nl/

 • #5

  Frederique (donderdag, 11 februari 2021)

  Ja leuk om het zo te doen. Ik houd sowieso erg van foto's aan de muren.

 • #6

  Felice Veenman (donderdag, 11 februari 2021 15:19)

  altijd leuk een mooi canvas aan de muur

 • #7

  Manon (donderdag, 11 februari 2021 18:17)

  Jouw mooie foto verdient een plekje in je huis!

 • #8

  Sherry (donderdag, 11 februari 2021 23:33)

  Op canvas nooit maar het staat wel hoog op mijn wishlist. Ik vind het mooi.
  xx

 • #9

  Joyce (vrijdag, 12 februari 2021 07:17)

  Mooie foto! Ik heb het ook wel eens gekocht.

 • #10

  Nicole Orriëns (vrijdag, 12 februari 2021 09:26)

  Wat fijn dat je de bestelling binnen twee dagen al in huis had zeg. Dat is lekker vlot.

 • #11

  Lodi (vrijdag, 12 februari 2021 10:48)

  Ja heel vaak en ik vind het zo mooi staan. Deze is ook prachtig geworden!

 • #12

  Alexandra (vrijdag, 12 februari 2021 11:34)

  Ik heb ook een canvas van studentendrukwerk , heel erg blij mee.

 • #13

  Krystle (vrijdag, 12 februari 2021 16:22)

  Ja, heb ik wel eens gedaan, maar vind het nu persoonlijk op hout mooier past beter bij ons interieur.

 • #14

  Saskia (zaterdag, 13 februari 2021 08:56)

  op Canvas, op aluminum en op nog iets, weet niet meer wat. Maar allemaal even mooi. Zelf was aluminium mijn meest favoriet.

 • #15

  Tessa (zaterdag, 13 februari 2021 19:26)

  Wat leuk. Ik laat mijn foto's eigenlijk altijd gewoon afdrukken en plak ik in een foto album. Dit is ook een tof idee

 • #16

  Jasmina (zaterdag, 13 februari 2021 19:56)

  Hij is echt prachtig geworden. Ik heb een canvas van meer dan een meter boven mn bed hangen van mijn kleine meid

 • #17

  Amina (zaterdag, 13 februari 2021 22:52)

  Wat fijn dat je blij bent met je doek. Ik vind het ook fijn dat canvas niet zo zwaar is. Makkelijk met verhuizen of even verplaatsen naar een andere muur.

 • #18

  Felice Veenman (zondag, 14 februari 2021 08:02)

  eens een keer een heeeel groot canvas laten maken, is misschien ook wel een idee, ik heb alleen een kleine va mijzelf en manlief

 • #19

  An Van Assche (zondag, 14 februari 2021 09:36)

  Mooie foto. Doet me denken aan het Zoniënwoud. Heb nog geen foto op canvas bij ons thuis maar wel eentje op hout. Ook heel mooi.

 • #20

  Deborah (zondag, 14 februari 2021 11:19)

  Je foto is mooi geworden op canvas.
  Toen het net in was hebben we een aantal foto's op canvas laten drukken. En het wordt tijd om die eens te vervangen. Misschien dat ik ook eens een kijkje neem op de site. De levertijd was wel erg snel.

 • #21

  Mandy (zondag, 14 februari 2021 22:14)

  Ziet er goed uit! Ook fijn dat je hem zo snel al in huis had!

 • #22

  Bouchra (dinsdag, 16 februari 2021 11:32)

  Dit staat mooi! Ik heb zelf een grote canvas van Amsterdam in zwart/wit. Maar eigenlijk moet ik wel meer gaan laten maken. Tijd genoeg ;-)

 • #23

  Rory (dinsdag, 16 februari 2021 19:55)

  Wow, hij is mooi geworden. Ja, ik heb het ook al een paar keer gedaan. Ook een keer een collage. Prachtig geworden en die hangt bij ons in de gang (muur naast trap naar boven). Ook een keer een prachtige foto van Mila met mijn moeder laten afdrukken op canvas en aan haar gegeven.

 • #24

  Mandy (donderdag, 18 februari 2021 15:12)

  Super mooi! Ik hou van canvas fotos maar helaas geen ruimte voor nieuwe canvassen haha!

 • #25

  Mitchel Kleuver (donderdag, 18 februari 2021 20:31)

  Leuke foto aan de muur! Het versterkt de sfeer in de ruimte. Heerlijk om daar op de stoel te zitten ;)

 • #26

  Bas (vrijdag, 19 februari 2021 18:00)

  Ziet er prachtig uit en het hoeft helemaal niet veel geld te kosten om je foto 's professioneel af te laten drukken.

 • #27

  Mieke | Miek's Mind (dinsdag, 23 februari 2021 09:04)

  wat fijn dat je er zo blij mee bent. een foto op canvas zal ik niet snel laten maken, vind het zo standaard, tegenwoordig heb je zoveel leuke andere dingen om op te hangen!

 • #28

  Wanda (dinsdag, 23 februari 2021 17:29)

  Ik heb vorig jaar een foto van de Krka watervallen in Kroatië op canvas laten drukken en die hangt nu als blikvanger in ons vakantiehuisje en doet me altijd terugdenken aan die mooie vakantie.

 • #29

  Daan (woensdag, 24 februari 2021 10:06)

  Mooi! Ik kende deze partij nog niet. Ik ga eens even neuzen op de website. :-)

 • #30

  Karin (zaterdag, 27 februari 2021 23:35)

  leuke foto, is weer eens iets anders. Fijn dat het ook zo snel geleverd werd!

 • #31

  www.hippiemeisje.com (zaterdag, 06 maart 2021 17:39)

  Altijd leuk als je eigen foto's op canvas kan laten bedrukken.
  Ik ben zelf ook wel met fotografie bezig, zou nog leuk zijn.

 • #32

  Nadia (dinsdag, 09 maart 2021 07:56)

  Wat mooi! Doet mij eraan denken dat wij ook weer aan een nieuwe canvas toe zijn in de woonkamer... Een leuk familie portret! Als er weer een zonnetjes schijnt maar weer een leuke foto maken!

 • #33

  Melanie Hoogvliet (vrijdag, 12 maart 2021 09:46)

  Het is prachtig geworden! ik vind een canvas in de woonkamer echt prachtig.

 • #34

  Giulia (dinsdag, 16 maart 2021 09:44)

  Wauw, wat een mooi hoekje is het zo geworden! Wij willen ook nog een canvas laten afdrukken van de fotoshoot die we met ons dochtertje deden toen ze bijna 1 jaar was. Inmiddels wordt ze al bijna 2 jaar, oeps...

 • #35

  Xiana (donderdag, 18 maart 2021 21:16)

  Wij hebben een zeer grote canvas in onze slaapkamer van een bos waarbij de zon opkomt. Beneden in de woonkamer werken we liever met houten kaders en brocante kaders (beetje vintage interieur). Wel heel mooie foto!

 • #36

  Sofie Hoen (vrijdag, 26 maart 2021 13:18)

  Ik heb wel eens eerder bij Studentendrukwerk besteld en ben onwijs tevreden over hun service. Ook jullie canvas foto is prachtig!

 • #37

  Claire Richardson-van Vrijberghe de Coningh (donderdag, 01 april 2021 11:08)

  Wij moeten ook echt tijd vrij maken om eens door onze foto's heen te scrollen en de dierbaarste foto's op canvas af te laten drukken. ❤️

 • #38

  Stephen (zondag, 04 april 2021 08:59)

  Leuk hoor, ik heb nog wel wat gave foto’s om een canvas van te laten maken! Top.

 • #39

  Mirjam Hart (vrijdag, 16 april 2021 09:27)

  Wat een mooie canvas is het geworden! Wij hadden in het vorige huis een collage in de hal hangen van ons gezin. Maar de kids zijn inmiddels een stuk groter geworden, dus wordt het eigenlijk tijd voor een update.

 • #40

  Henk (vrijdag, 16 april 2021 20:13)

  Hoe het bij deze is weet ik niet, maar ik vind foto op canvas doek vaak zo snel verkleuren

 • #41

  Marsha (zondag, 18 april 2021 21:38)

  Wat een mooie foto zeg! Ik heb ook meerdere foto's op canvas hier in huis.

 • #42

  sandra (woensdag, 21 april 2021 13:14)

  Wat is hij prachtig! Ik heb nog nooit een foto op canvas laten drukken

 • #43

  Felice Veenman (zondag, 25 april 2021 08:08)

  wij hebben ooit een foto waarbij we samen in de woestijn naar de onsondergang zitten kijken op canvas laten afdrukken. Al 14 jaar plezier van

 • #44

  Daniëlle Springer (vrijdag, 30 april 2021 22:03)

  Wat een mooie foto en op een mooi doek. Klinkt in ieder geval heel goed! Ik zou hier eigenlijk wat vaker in willen wisselen en sneller een nieuwe foto willen bestellen.