· 

Aphyta anti-aging review: kun je huidveroudering tegengaan?

Aphyta anti-aging crème review: tip tegen huidveroudering

Tijdens mijn zoektocht naar een betere huidverzorging voor mijn oudere huid, kwam ik uit bij het merk Aphyta. Een naturel skincare lijn, waarbij de anti-aging crème me meteen erg aansprak. Nu ik bijna 50 jaar ben geworden en er langzaamaan kraaienpootjes en een slappere huid ontstaan, is het tijd om mijn gezichtshuid te verstevigen met een goede huidveroudering crème. In dit artikel deel ik mijn ervaring over de antirimpelcrème, een review waarbij natuurlijke stoffen hoog in het vaandel staan.

Aphyta anti-aging review: kun je huidveroudering tegengaan?

Plantaardige huidverzorging voor een beter effect

Ik ben op zoek gegaan naar een plantaardige huidverzorging, maar ook een middel dat diervriendelijk is en goed is voor het milieu, daarbij kwam ik uit op Aphyta. Ik wil namelijk natuurlijke stoffen gebruiken, waarvan ik zeker weet dat er geen schadelijke stoffen aan mijn verzorgingsproduct zijn toegevoegd. Wilde ik nog ruim dertig jaar genieten van mijn gezichtshuid dan is een goed verzorgingsmiddel voor mijn oudere huid van groot belang.

 

Zelf kom ik uit de generatie waarbij je kind insmeren tegen de felle zonnestralen nog niet zo belangrijk was. Totdat ik op mijn achtenveertigste een plekje in mijn gezicht moest weghalen. Ik besefte toen opeens duidelijk, dat ik mijn gezicht beter moest gaan verzorgen. Ik ben toen aan de slag gegaan met een dagcrème met een UV-bescherming. Alleen was de dagelijkse crème niet voldoende om mijn rimpels tegen te houden.

Natural skincare

De natural skincare van Aphyta staat ergens voor, of je nu een gevoelige, droge of een 50+ huid hebt, voor elke huid zijn de verzorgingsproducten geschikt. Dit komt doordat de verzorgingslijn is voorzien van natuurlijke ingrediënten. De biologische stoffen met plantaardige inhoud, zorgen ervoor dat de huid goed verzorgd wordt. Door de Aphyta skin care verzorgingsproducten te gebruiken, ben je er zeker van dat je huid op de juiste wijze wordt gevoed. Je gezicht zal niet alleen zacht aanvoelen, de plantaardige stoffen zorgen ook voor een soepele huid, waardoor je er ook op een oudere leeftijd verzorgd uit blijft zien.

Natuurlijke duurzame gezichtsverzorging

Wat mij persoonlijk erg aanspreekt, is dat de verzorgingslijn niet alleen voorzien is van biologische middelen, maar dat er ook gedacht wordt aan het dierenwelzijn bij het ontwikkelen van de verzorgende producten. Door een bewuste keuze te maken voor alternatieve testmethoden, ontwikkelt Aphyta intensieve gezichtsverzorging, welke goed zijn voor mens en dier.

 

Er is niet alleen een ethische stap vooruitgezet, door de verpakking recyclebaar te maken is het ook zeer duurzaam. Het doosje van de Aphyta anti-aging crème is namelijk gemaakt uit plantenafval. Kortom, wil je zeker weten dat je gebruik maakt van een geheel natuurlijk product, dan ben je bij Nederlands merk aan het goede adres. De volgende planten en oliën stimuleren het verstevigen van de huid:

 • Moeras bloemzaad olie verzacht de huid (deze olie lijkt op jojoba olie)
 • Shea boter beschermt de huid tegen veroudering en verstevigt de huid
 • Met natuurlijke UVA filter die beschermt tegen huidveroudering
 • Argan olie stimuleert de cel vernieuwing

Mijn ervaring met de milieuvriendelijke crème

De "groene "gezichtsverzorgingslijn is verpakt in een natuurlijk getint doosje. De verpakking heeft een handige drukknop. Met een drukbeweging, heb je precies de juiste hoeveelheid om je gezicht en borstgedeelte mee in te smeren. De dagcrème is voorzien van een geur, het aroma is moeilijk te beschrijven. Zelf gebruik ik graag verzorgingsproducten welke geurloos zijn.

 

Na eerst mijn gehele huid gereinigd te hebben, heb ik mijn gezicht en borstgedeelte met de crème ingesmeerd. Nadat ik mijn gezicht had ingesmeerd, voelde mijn huid meteen heerlijk zacht aan. De biologische plantenextracten en oliën zorgde duidelijk voor been betere vochthuishouding. Mijn gezichtshuid voelde niet meer droog aan. Na de dagcrème een maand gebruikt te hebben voelde mijn huid wel degelijk strakker aan. Zijn mijn rimpels weg, nee, maar dat is ook niet de bedoeling. Door de betere verzorging, ziet mijn huid er gezonder en stevigere uit. En dat is toch wat je wilt als je ouder wordt.

Gebruik jij gezichtsverzorgingsproducten om de ouderdom tegen te gaan?

Reactie schrijven

Commentaren: 6
 • #1

  Heidi (dinsdag, 02 juli 2024 19:24)

  Ik vind de verpakking al opzicht super mooi.
  Als de inhoud ook super is.

 • #2

  Jouvence (woensdag, 03 juli 2024 20:02)

  Klinkt als een fijn product van een mooi merk. Zelf gebruik ik al wel anti-aging producten, wordt aangeraden om hier vanaf je 25e levensjaar mee te beginnen.

 • #3

  Elsa (zondag, 07 juli 2024 11:41)

  Dit merk ken ik niet. Zoals je het beschrijft lijken het me goeie producten. Ik gebruik een bepaald merk al jaren en ben daar heel tevreden over. Ook de anti-aging crème.

 • #4

  Wanda (maandag, 08 juli 2024 14:58)

  Ik merk wel dat mijn huid naarmate ik ouder word, inmiddels 50, een andere verzorging nodig heeft, maar ouderdom tegen gaan, geloof ik niet echt in, wel dat je huid er gezonder uit ziet als je een goede gezichtscreme gebruikt.

 • #5

  Tessa (dinsdag, 09 juli 2024 17:25)

  Dit klinkt als een erg aangenaam product. Ik gebruik nog geen anti aging producten. Mijn huid is droog en heeft vooral behoefte aan hydragterende producten

 • #6

  Rory (maandag, 15 juli 2024 11:11)

  Ik gebruik zeker huidverzorgingsproducten. Sterker nog, daar ben ik op aanraden van een collega destijds op mijn 25ste mee begonnen. Heel belangrijk. Niet per se om het ouder worden tegen te gaan (let's be honest. Dat houd je niet tegen. Op geen enkele manier) maar wel om mijn (ouder wordende) huid goed te verzorgen. En daar word ik heel blij van. Dit mooie merk ken ik en heb ik ook eerder gebruikt!