· 

Dogsuppy ervaring: nu geen jeukende pootjes hond meer?

Dogsuppy ervaring: nu geen jeukende pootjes hond meer?

Als hondeneigenaar word je gek als je je hond continu zit bijten aan zijn pootjes, niet om de hondenpoten te verzorgen, maar omdat ze jeuken. Daarom deel ik mijn ervaring, na het gebruik van de honden supplementen van Dogsuppy. Zodat je de juiste keuze kunt maken of het iets voor jouw hond is.

 

Mijn hond is een onrustig beestje, vaak bijt hij aan zijn pootjes. Zijn voorpoten zijn vooral de klos, het lijkt alsof de pootjes jeuken, want mijn Jack Russell blijft eraan krabben, al snel waren de hondenpootjes wit geworden.

 

Omdat ik zag dat hij er zo veel last van had, ben ik op onderzoek uit gegaan. Zou er een middel zijn wat zou werken tegen de allergie van mijn hondje? In dit artikel deel ik mijn beleving over de supplementen voor een betere spijsvertering en darmflora voor de hond, met daarbij een anti- jeuk effect. Is de gesteldheid van mijn hondje verbeterd of kan ik beter op zoek naar een ander middel?

Dogsuppy ervaring: nu geen jeukende pootjes hond meer?

Mijn hond likt veel aan zijn poot

Na elke uitlaatronde, begon mijn Jack Russell standaard aan zijn pootjes begon te likken. Nu likt een hond zich wel vaker schoon, maar als het obsessief gedrag wordt dan is het een ander verhaal. Om het bijten aan de poten te verminderen ging ik op zoek naar een paardenmiddel, tenminste als dat zou bestaan. Ik kwam terecht op de supplementen van Dogsuppy. Nu ben ik altijd een beetje afwachtend met nieuwe middelen welke mijn Jack Russell in moet nemen, ik heb namelijk een allergisch hondje met een laag immuunsysteem, wat snel allergisch reageert op verschillende soorten voeding, maar ook andere stoffen. Zo kan hij niet goed tegen rundvlees, pollen, vlooien en huisstofmijt. Als hij wel rundvlees krijgt toegediend dan krijgt hij last van een jeukend oor. Om vlooien tegen te gaan gebruik ik een paardenmiddel van de dierenarts, wat supergoed werkt. Verder stofzuig ik dagelijks om de huisstofmijt tegen te gaan. Alleen de graspollen heb ik niet onder controle, zodra de gemeente is langs geweest om het gras in de wijk te maaien en de grassprieten daarna een paar dagen laten liggen, krijgt mijn hondje de symptomen van hooikoorts, wat inhoudt dat hij veel gaat niezen.

 

Zodra ik hem een nieuwe stof moet toedienen ben ik dus altijd een beetje angstig. Daarom heb ik wel even nagevraagd wat er in de supplementen zit, zodat ik er grotendeels zeker van kon zijn dat de lichamelijke reactie perkt zo zijn. Na de positieve reactie, heb ik de keuze gemaakt om de supplementen uit te proberen.

Is een hondensupplement de uitkomst?

Na een pot supplementen gekocht te hebben, ben ik meteen gestart met het geven van de hondenbrokjes. Want zijn de supplementen van Dogsuppy nu echt de uitkomst? De brokjes in hartjesvorm en zien er als een hondenbrokje uit. De hartjesbrokjes werden als snel goedgekeurd door mijn kleine hondje, dit terwijl mijn Jack een kieskeurige eter is.

Desondanks vond ik de snacks wel prijzig, voor 60 brokjes, betaal je ongeveer € 38,00. Is je hond maximaal 10 kg, dan mag je hondje een brokje per dag. Daarbij zou het resultaat niet snel zichtbaar zijn, gemiddeld zou je de hondensnacks 2 à 3 weken moeten geven voordat je een positieve reactie kon zien. Daarentegen heb je wel 60 dagen tevredenheidsgarantie.

Mijn ervaring met Dogsuppy Probiotica Forte tegen jeuk

In dit artikel deel ik mijn ervaring want heeft mijn hond geen jeuk meer of blijft mijn hond toch de witte afgekloven pootjes behouden? Je hebt een keuze uit anti-jeuk brokjes of Probiotica Forte ondersteuning darmflora. Ik heb voor de laatste gekozen, degene zonder kip maar er zit ook geen rund of vis in het product. Het middel is niet alleen ideaal om de darmflora van je hond weer in evenwicht te brengen maar daarbij hebben de hondenbrokjes ook een sterke anti-jeuk werking. 

 

In eerste instantie was er niet snel een reactie zichtbaar, mijn hond bleef dagelijks aan zijn pootjes bijten. Tussen de derde en de vierde week zag ik verandering, de gewoonte om aan zijn voorpoten te likken werd minder. Ondertussen zijn we twee maanden verder en ik kan oprecht zeggen dat Probiotica Forte ter ondersteuning van de spijsvertering echt geholpen heeft. Mijn hond zit helemaal niet meer aan zijn voorpoten. Zijn ontlasting is verbeterd en duidelijk steviger, maar soms zit er een dagje tussen dat de stevigheid wat minder is. Ik ben erg tevreden over het product en mijn hondje is net zo blij als ik met de brokjesvoer rammel, hij weet niet hoe snel hij een brokje moet komen halen. Misschien heb je ook interesse in mijn Dogsuppy review sleetje rijden hond.

Reactie schrijven

Commentaren: 3
 • #1

  Claire (woensdag, 13 december 2023 20:34)

  Pootjes bijten is toch altijd een teken van wormen? Ik doe dan altijd een wormenkuur, dan is het gelijk over.

 • #2

  Tessa (donderdag, 14 december 2023 18:55)

  Wat fijn om te lezen dat dit middel jouw hond zo fijn geholpen heeft!

 • #3

  Eat Live Travel (vrijdag, 05 januari 2024 19:21)

  Mijn honden hebben ook wel eens last van jeukende pootjes als ze buiten door de jonge brandnetels hebben gelopen. Ik doe ze dan af met water en wat (appel) azijn tegen de prik.