· 

Heerlijk, een weekendje weg naar een wellness hotel in Limburg

Heerlijk, een weekendje weg naar een wellness hotel in Limburg

Eens in de in de zo veel tijd willen mijn man en ik er even lekker tussenuit. Even geen gezin draaiende houden, maar er even samen op uit. Dit is het moment om tijd en aandacht aan elkaar te besteden en natuurlijk lekker ontspannen eropuit te gaan.

 

 

Het liefst zoeken we een bestemming in Nederland. Fijn een weekendje weg in ons eigen land, het liefst in de natuur. Dit keer zijn we voor een romantisch weekendje weg naar hotel Maashof gegaan. Een heerlijk gelegen hotel in de heuvels van Limburg, waar je heerlijk kunt ontspannen. Je kunt goed verblijven in de natuur, een wandeling of fietstocht maken. Je hoeft het wellness hotel Limburg niet te verlaten om te relaxen. Je kunt namelijk ontspannen in de Finse sauna, infraroodcabine en stoombad. Om van alle faciliteiten gebruik te makken hebben we een arrangement genomen.

Heerlijk, een weekendje weg naar een wellness hotel in Limburg

Er even tussenuit om met zijn tweeën te ontspannen

Nu de kinderen tieners zijn en makkelijk alleen thuis kunnen blijven met de hond, maken we er steeds meer gebruik van, om er samen even tussenuit te gaan. Even de rust opzoeken en samen wat leuks doen. Vaak kiezen we een plekje uit en koppelen er meteen een leuke activiteit aan vast. De ene keer is dat een ontspannen weekendje weg op de Veluwe, de andere keer uitwaaien op de Waddeneilanden. Dit keer was de bestemming in het zuiden, we gingen namelijk een weekendje weg in Limburg. Via de buurvrouw, kwam ik bij Hotel Maashof terecht. Aangezien zij zeer goede ervaringen had met de accommodatie, zijn we naar dit mooie plekje in Nederland gegaan.

Bourgondisch genieten

We hadden mooi weer en het was heerlijk op het terras. Aangezien we een arrangement hadden geboekt mochten we gebruik maken van een luxe hotelkamer. De luxe kamer was een groot voordeel want nu hadden we een mooi uitzicht op de tuin en een zeer ruime comfortabele kamer, voorzien van een heerlijk Auping bed, waar we fijn in geslapen hebben. Op de kamer kun je ook gebruikmaken van thee en koffie faciliteiten, dat vond ik een groot pluspunt, want zo kun je op je hotelkamer nog wat nuttigen op op je kamer of privéterras.

Het was een heerlijk weekendje weg waar we hebben genoten van het Bourgondische leven. 's Ochtends hebben we gebruik gemaakt van een uitgebreid ontbijt. Er was echt van alles van heerlijke broodjes tot yoghurt, kwark en fruit. In de avond hadden we een 3-gangendiner, dit zit namelijk bij het wellness arrangement in begrepen. We hebben er heerlijk gegeten en genoten van het vers bereide eten.

Hotel Maashof in Limburg een ontspannen locatie voor weekendje weg

Limburg verkennen met de e-chopper

Aangezien we twee romantische dagen hadden geboekt, zijn we de tweede dag Limburg gaan verkennen. We hebben een e-chopper gehuurd en hebben met de elektrische aansturing een ontspannen tripje gemaakt langs de mooiste plekjes in Noord-Limburg.

 

Kortom, we hebben een heel fijn weekend gehad, waar we weer even bij konden praten, leuke uitjes hebben gemaakt en heerlijk hebben gegeten. 

Wat doe jij om weer energie (in elkaar) te krijgen?

Reactie schrijven

Commentaren: 8
 • #1

  Wanda (zondag, 03 september 2023 18:15)

  Af en toe is het gewoon even nodig om zo'n weekendje weg in te plannen. Natuurlijk kun je thuis ook ontspannen, maar een andere omgeving is vaak net even ontspannender. Wij proberen dat ook regelmatig in te plannen.

 • #2

  Krystle (maandag, 04 september 2023 07:56)

  Oh wat een heerlijk weekend zeg! Ik plan ook wel eens een weekendje weg om te ontspannen en weer even op te laden, dat is ook echt wel nodig af en toe

 • #3

  Uniek overnachten (maandag, 04 september 2023 11:49)

  Ziet er zalig uit! En Limburg is ook zo'n prachtige regio, heerlijk om te wandelen!

 • #4

  Jouvence (maandag, 04 september 2023 14:58)

  Wij zijn toevallig vorige week naar Limburg geweest (Valkenburg), leuke dingen gezien, ontdekt/gedaan en heerlijk gegeten.

 • #5

  Claire (maandag, 04 september 2023 20:53)

  Wauw dat ziet er prachtig uit! Zo fijn even samen er tussenuit

 • #6

  Amina (dinsdag, 05 september 2023 01:56)

  Wat goed dat je dat doet! Even samen is heel belangrijk. Ik ben ook dol op Gelderland, zo mooi daar! Misschien een tip voor je: https://www.booking.com/Share-PjZ12l. Wij hadden het daar heel goed naar ons zin :-)

 • #7

  Mitchel (woensdag, 06 september 2023 18:01)

  Leuk dat je dit hebt gedaan Linda! Zelf maak ik graag mijn eigen plan. Een wandeling maken of een fiets huren.

 • #8

  Tessa (donderdag, 07 september 2023 18:58)

  Ik vind het ook altijd fijn als je thee/koffie kunt zetten in jouw kamer. Ik heb gemerkt dat dit in het buitenland (muv het VK) vrij ongebruikelijk is. Zo was er de laatste keer in Parijs wel een waterkoker, maar geen thee, suiker en kopjes