Woon & interieur ideeën, tips en wooninspiratie

In mijn blogs voor de woning, geef ik je inspiratie over de nieuwste woontrends.  Ideeën over hoe je je woning kunt inrichten. Wat zijn de leuke woonaccessoires? Wat moet je juist wel en niet hebben in huis? Mijn blogs gaan niet alleen over het huis maar ook over de tuin.  Ik geef je tips over hoe je een gezellige woonkamer maakt. En hoe planten in huis je woning sfeervol kunnen maken.

 

Elke keer is er weer een nieuwe trend , de ene keer zijn ronde vormen hip in je woonkamer de andere keer is alles hoekig. In mijn wooninspiratie blogs wil ik je ideeën geven om je woning stijlvol in te richten met leuke wanddecoratie en handige wandkleur tips.

interieur ideeën, tips en wooninspiratie
Woon en interieur ideeën, tips en wooninspiratie

Woonaccessoires

Hier kun je alle blogs vinden over woonaccessoires voor je huis. Denk hierbij aan kaarsen, vloerkleden en verlichting. Wat zijn de laatste trends?

Wooninspiratie

Geen idee hoe je je woning wilt inrichten? Of wil je een nieuwe stijl voor je interieur. In mijn blogs geef ik je wooninspiratie. Wat is trendy en sfeervol?

Muurdecoratie

Nog opzoek naar een eyecatcher aan de muur. Muurdecoratie maakt je huis gezellig. Of het nu een schilderij, spiegel of ronde muurdecoratie is.


Woontrends

Wat zijn de nieuwe woontrends? Welke kleur moet er op de muur en zien we juist ronde of hoekige vormen. Je leest het in mijn blogs

Planten in huis

Planten kun je niet genoeg in huis hebben. Welke planten zijn makkelijk te verzorgen? En leuk om in huis te hebben?