De leukste 8 binnenkijken interieurs op Instagram

De 8 leukste interieur binnenkijkers op Instagram

Interieur binnenkijkers op Instagram, wat is nu leuker dan binnen te gluren in een unieke wooninrichting? Een uitgesproken interieur met een bepaalde woonstijl. Door de foto's te bekijken op Instagramaccounts doe je ideeën op over de indeling van je eigen huis. Wooninspiratie over de interieurstijl, maar ook over hoe je meubels, kleuren en accessoires met elkaar kunt combineren.

In dit artikel staan trendy Nederlandse interieur Instagrammers, die dag dagelijks een post van hun woning op social media plaatsen.

Wooninspiratie via Instagram-accounts voor je inrichting van je huis

Eerlijk is eerlijk, ik kijk regelmatig naar de interieurfoto's die op Instagram worden geplaatst. Je hoeft ook maar een paar woorden in te toetsen en je ziet meteen inspiratie hoe je je huis kunt inrichten in jouw gewenste stijl. Niet alleen de inrichting van de woon- of slaapkamer is leuk om te bekijken, vaak zie je ook meerdere ruimtes waar je ideeën uit kunt halen. 

Zelf kijk ik graag naar de seizoen items zoals de woonkamer omtoveren in winter- en voorjaarslook tot de styling van de kerstboom. De trendsetters zitten immers op social media, wil je geen gedateerd interieur dan is het handig om bepaalde Instagrammers te volgen. Om het volgen makkelijk te maken, heb ik een paar accounts op een rijtje gezet.

Nederlandse interieur Instagram-accounts
@zowonenwij

@zowonenwij ideeën voor een modern vintage inrichting

@zowonenwij is een leuk account met een eigentijdse persoonlijke inrichting. Heb je geen idee hoe je een vintage en moderne woonstijl met elk jaar kunt combineren, neem dan een kijkje op dit Instagram-account. Het interieur heeft als basiskleuren oudroze/ groen, maar een trendy blikvanger als bank. De muren krijgen niet vaak een kleurtje, want Cocky heeft hele hoge wanden, daarentegen zijn de woonaccessoires kleurrijk en worden er delfblauwe vazen gecombineerd met hip decoratie van nu.

Leuke interieur Instagram-accounts om te volgen
@cons_place

@cons_place voor pastelkleuren in huis

Wil je een beetje kleur, maar niet te veel van het fel @con_place heeft een inrichting met pasteltinten. Zachte kleuren die niet alleen in de woonkamer, maar door heel de woning te vinden zijn. Je ziet bij Conny niet alleen decoratie, zoals sierkussentjes en originele accessoires, maar ook een keukenmuur welke geverfd is in een mooie roze pastelkleur. Dagelijks zie je op Instagram een post voorbijkomen van het pastel interieur, zodat je voor je eigen wooninrichting inspiratie kunt opdoen.

Leuke interieur binnenkijkers Instagram om te vogen
@landelijkhuisje14

@landelijkhuisje14 inspiratie voor een modern landelijk interieur

Bij @landelijkhuisje14 is het interieur modern en landelijk ingericht. Misschien vraag je je af of deze twee stijlen samen gecombineerd kunnen worden, landelijk en een tikje rommelig met modern strak. Als je binnenkijkt in dit huis dan zie je het resultaat. De landelijke look is behouden en toch heeft de ruimte de eigentijdse uitstraling van nu. 

Neem via Instagram een kijkje bij de mensen thuis en doe inspiratie op over de kleurencombinaties en de woonstijlen. Bij veel interieurs kun je bekijken welke materialen en meubels ze gebruiken en zo ideeën opdoen voor je eigen woning.

beste interieur binnenkijkers instagram
@interieur_by_tess

@interieur_by_tess heeft een donkere Scandinavische woonstijl

Een Scandinavische woonstijl is toch licht? Nou, daar heeft @interieur_by_tess zich niets van aangetrokken. Zij heeft een opgeruimd interieur, maar de stijl gecombineerd met de kleurtinten van nu, donkere kleuren, waardoor een speelse inrichting ontstaat. Het contrast tussen licht en donkere kleuren maakt de wooninrichting aantrekkelijk. Nu, is het wel de kunst om ervoor te zorgen, dat er niet te veel lichte elementen of donkere tinten aanwezig zijn. Tess is daar heel erg goed in geslaagd.

interieur instagram account
@huisjeaandegracht4

@huisjeaandegracht4 heeft een trendy rotan interieurstijl

We mochten in een artikel ook binnenkijken bij @huisjeaandegracht4, een uniek interieur, waarbij alles in rotan is ingericht. De interieurstijl was voorheen ouderwets, maar is al een tijdje in opkomst. De stijl is in een nieuw jasje gestoken en nu is de woonstijl een ware rage. De natuurlijke materialen in huis, zorgen voor warmte. De stijl in de woonkamer is sfeervol en compleet, we zien niet alleen rotanmeubels en accessoires, maar ook kleuren welke er erg goed bij passen.

ibiza interieur instagram
@cocohomeliving_angela_

@cocohomeliving_angela_ woonideeën voor een Ibiza interieur

Ben je op zoek naar woonideeën voor een Ibiza interieur met een Wabi-Sabi stijl, neem dan een kijkje op de Instagram-account van @cocohomeliving_angela_. Als je de foto's bekijkt dan, zie je een vakantiesfeer, welke ook in huis is toegepast. Wit in combinatie met bruintinten en natuurlijke materialen, zoals jute, linnen. Zelfs de raamdecoratie is gemaakt van natuurlijke stoffen. Het interieur is zeer indrukwekkend om te zien.

Hotel Chique interieur op Instagram
@huisje64c

@huisje64c wooninspiratie voor een Hotel Chique inrichting

Bij @huisje64c doe je ideeën op voor een Hotel Chique interieur. Op de Instagram zijn donkere kleuren erg in trek. Toch is het zeker geen sombere stijl. Met de oude meesterwerken aan de muur, is er een eigentijdse look ontstaan, waar zeker kleur en stijl aanwezig zijn. De schilderijen van de bekende kunstenaar zie je verschijnen in verschillende delen van het huis.

interieur instagram-acount Kijkjeinhuisentuin.nl
@kijkje_in_huis_ewn_tuin.nl

@kijkje_in_huis_en_tuin.nl

@kijkje_in_huis_en_tuin.nl is een woonblog waar je binnen kunt kijken. Regelmatig kun je een blik werpen in interieurs en ideeën creëren van inrichtingen waar je misschien zelf niet was opgekomen. Buiten binnenkijken bij de mensen thuis, kun je niet alleen de woonkamers, slaapkamers, keuken en badkamers bewonderen, maar ook een kijkje nemen in de baby- en/of kinderkamer. Op de account en blog verschijnen regelmatig woontips over interieur, in en rondom huis en tuininrichting.

Reactie schrijven

Commentaren: 5
 • #1

  Claire (zaterdag, 30 december 2023 06:52)

  Wat een leuk en gezellig overzicht! Super tof om zo bloggers te leren kennen.

 • #2

  Tessa (zaterdag, 30 december 2023 20:09)

  Wat een leuke en vooral veelzijdige interieur accounts he b je in dit overzicht gezet

 • #3

  Joyce - SomedayTodayNL (zondag, 07 januari 2024 09:45)

  Oh er zitten leuke account tussen! We zijn onze woonkamer opnieuw aan het inrichten dus ideaal om inspiratie op te doen!

 • #4

  Melanie Hoogvliet (woensdag, 10 januari 2024 16:08)

  Oh hier zitten echt hele leuke accounts tussen. Heb jij dat nou ook altijd dat als je naar dit soort accounts kijkt je gelijk iets aan je huis wil gaan doen?

 • #5

  sandra (maandag, 29 januari 2024 18:28)

  Wat een leuk overzicht, zo heb ik weer enkele nieuwe accounts ontdekt! Dank je wel voor de inspiratie!