· 

Luxe vrouwelijke cadeau-ideeën voor de feestdagen

Luxe vrouwelijke cadeau-ideeën voor de feestdagen

Ben je op zoek naar een schitterend cadeau voor haar voor onder de kerstboom, een leuk cadeau idee met een luxe uitstraling? In dit artikel kun je veel cadeautips voor de Decembermaand vinden. Want wie wil er nu niet verwend worden met Kerst? De feestdagen zijn het moment om iemand te laten blijken dat je zeer veel om iemand geeft.

 

Kerst, is een mooie gelegenheid om exclusieve geschenken aan de vrouw te geven, cadeaus die iets meer mogen kosten, dan een doorsnee cadeautje. Een kerstgeschenk met meer waarden en erkenning speciaal voor haar.

Schitterende luxe cadeau-ideeën voor de feestdagen : vrouwen geschenken

Exclusieve cadeaus die je aan haar kunt geven met de Kerst

Met Kerst zijn we allemaal druk bezig om alles zo goed mogelijk te regelen. We willen een mooie kerstboom, kerstversiering maar zeker ook cadeaus in huis hebben. Soms weet je niet waar je moet beginnen, daarom is het slim om voor elk persoon een lijstje te maken. Wil je zeker weten dat ze de luxe cadeaus ook erg waardeert, dan kun je ook om een cadeaulijstje vragen, maar het leukste blijft natuurlijk om iemand te verrassen met een uniek exclusief cadeau. Heb je geen idee wat voor cadeaus je kunt kopen, in dit artikel staat de top vijf.

Sieraden zorgen voor verbintenis met elkaar

Het geven van een kostbaar sieraad zorgt voor een verbintenis tussen de gever en de ontvanger. Je geeft immers niet dagelijks een duur cadeau aan je vrouw of dierbare relatie. Mensen geven regelmatig een armband, horloge of oorbellen cadeau met Kerst omdat sieraden een emotionele en persoonlijke waarde hebben. Vaak wordt er een symbolisch item uitgekozen, wat past bij de persoon, welke het cadeau mag ontvangen. Een geschenk in de vorm van een ketting is een teken van erkenning, wil je je waardering uiten aan de vrouw waar je veel om geeft dan zijn de feestdagen een geschikt moment voor een speciaal cadeau.

Parfum, een uniek persoonlijk geschenk

Wil je parfum geven, dan laat je zien dat je je echt hebt verdiept in je geliefde. Niet iedereen vindt hetzelfde geurtje lekker ruiken, de een houd van een luxe luchtje zoals Chanel. Een heerlijke geur waarbij niet alleen de bekende aroma uniek is maar ook de verpakking. De parfumfles heeft een luxe uitstraling en het bekende parfummerk staat voor luxe en tijdloos. Vooral het bekende merk Chanel No. 5 staat wereldwijd bekend. De elegante parfumlijn staat voor elegantie en stijl. Het parfummerk Dior, is ook een goede keuze. De geur van Christian Dior staat voor vrouwelijkheid en een bijzondere accessoire om je outfit compleet te maken.

Designertas een duurzame cadeautip

Welke vrouw wil er nu geen designertas cadeau krijgen tijdens een speciale gelegenheid. De tas welke is gemaakt van hoogwaardige materialen is een waar kunstobject. Met de designertas heb je niet alleen een waardevol cadeau in je handen, de waarde van de tas zal nooit verminderen, maar eerder stijgen.  Een goede cadeautip voor degene die een duurzame schenking wil geven. Heeft de ontvanger een passie voor mode en fashion trends, dan is een designerhandtas een zeer mooi geschenk.

Luxe verzorgingsproducten

Wil je iets geven wat elke vrouw kan gebruiken, dan is een luxe verzorgingsproduct een goed idee. Elke vrouw vindt het heerlijk om verwend te worden met scrub, douche of bodylotion producten. Je kunt een enkel geschenk kopen, of bijvoorbeeld een giftbox, waarbij meerdere artikelen uit dezelfde lijn zijn verpakt.

Adventskalender, elke dag een verrassing

Wil je speciaal voor Kerstmis een unieke kalender geven dan is een Adventskalender een goed idee. De kalender, welke is opgedeeld in meerdere vakjes, is een waar verrassingscadeau. Dagelijks mag je een vakje openmaken waar een cadeau in zit. Zo is het in de maand December elke dag feest!  Ga je liever voor een brievenbus kerstcadeau, dan kun je ook bonbons geven.

Geef je exclusieve cadeaus of een kleinigheidjes onder de kerstboom? 

Reactie schrijven

Commentaren: 10
 • #1

  Claire (maandag, 18 december 2023 22:25)

  Met een mooie parfum zit je inderdaad altijd goed! Al vind ik een lief gebaar tegenwoordig nog veel leuker.

 • #2

  Teresa Dankerlui (dinsdag, 19 december 2023 00:15)

  nice

 • #3

  Tessa (dinsdag, 19 december 2023 18:54)

  Ik word blij van al deze cadeau's die je noemt. Van mijn ouders ga ik een desinger sjaal krijgen die bij mijn desigener tas (Bayswater Bag van Mulberry) past

 • #4

  Yvonne (woensdag, 20 december 2023 11:07)

  Goede tips. Voor een vrouw zijn er zoveel mooie cadeau's te koop. Voor mannen vind ik het een stuk lastiger. Kom niet altijd verder dan sokken, een boek of als pure luxe een riem of armband...

 • #5

  Wanda (woensdag, 20 december 2023 20:24)

  Ik vind een lief klein cadeautje waar echt over nagedacht is, leuker om te krijgen dan een duur cadeau wat mijn vriend toevallig ergens in een folder voorbij heeft zien komen.

 • #6

  Mitchel (donderdag, 21 december 2023 18:26)

  Een adventskalender doet het vaak goed. Je hebt er tegenwoordig namelijk echt heel erg veel. Met prima producten.

 • #7

  sandra (donderdag, 28 december 2023 17:38)

  Verzorgingsproducten zijn altijd leuk om te krijgen! Parfum kopen voor iemand anders vind ik altijd een risico

 • #8

  Jouvence (zaterdag, 30 december 2023 17:38)

  Wij vieren kerst niet echt meer met cadeaus, maar mijn man had voor mij prachtige cadeaus gescoord bij de Museumwinkel in Nijmegen!

 • #9

  Uniek overnachten (zaterdag, 30 december 2023 18:00)

  Met sierraden of verzorgingsproducten kan je haast niks misdoen. Bij mij alvast niet :-)

 • #10

  Amina (zondag, 31 december 2023 17:57)

  Jaaa, fijne cadeau ideeën zijn dit. Parfum vind ik altijd heel persoonlijk, dus als ik dat cadeau doe neem ik mijn man en vriendinnen mee naar Douglas. Heerlijke winkel altijd ❤️❤️❤️