· 

Personal shopper inhuren: kledingadvies op maat met box

Personal shopper inhuren: kledingadvies op maat met box

Heb je even een moment dat je niet meer weet welke kledingstijl nu het beste bij je past, doordat je maat veranderd is of omdat je haar grijs is geworden? Een persoonlijke stylist die jou kledingadvies kan geven is dan een uitkomst. De personal shopper kan jou een kleuradvies en kleding tips geven, de stylist gaat daarna op zoek naar jouw gewenste outfit.  In no time heb jij je favoriete kledingstuk in huis via een box, zoals de Zalon box bijvoorbeeld. Een kleding stylist inhuren klinkt misschien heel erg luxe, maar op deze wijze kan je snel en makkelijk shoppen zonder je huis te verlaten.

Personal shopper inhuren voor persoonlijk kledingadvies
Personal shopper inhuren voor persoonlijk kledingadvies

Hoe werkt een personal shopper?

Voordat de stylist persoonlijk kledingadvies gaat geven deel je eerst je voorkeuren zoals maten, welke kledingstukken je graag wilt en het budget. Op deze wijze kan de kledingstylist de perfecte outfit voor jou samenstellen.  Het is wel zo fijn als je met vriendinnen in het casino de juiste dresscode aan hebt; eindeloos winkelen is nu niet meer nodig want de personal shopper gaat voor jou aan de slag.

Zodra je de box thuis hebt ontvangen, heb je de mogelijkheid om de kleding(stukken) te passen. Zijn er items waar je blij mee bent dan kan je deze behouden, de overige kleding kan gratis retour gezonden worden. Zodra je een of meerdere items houdt, vervallen de servicekosten van €9,95.

Persoonlijk kledingadvies op maat met box
Persoonlijk kledingadvies op maat met box

Weet jij welke kleur het beste bij je huid en haar past?

Als je weet welk kleurtype je bent, dan kan je bepalen welke kleuren goed bij je natuurlijke kenmerken passen. Op basis van de kleur van je ogen, haarkleur en de ondertoon van je huid kan je een kleurenanalyse toepassen op jezelf. Hierbij een paar kleuradvies tips van de personal shopper:

 • De kleur van de ogen. Aan de hand van je ogen kan je bepalen welk kleurtype jij ben.  Hebben jouw ogen een lichte kleur zoals lichtgroen, grijs of blauw dan ben je een zomertype. Zijn je ogen meer donker gekleurd zoals olijfgroen of licht- of donkerbruin dan ben jij meer een herfsttype. Als je wilt weten welk seizoenstype je bent dan is het ook handig om te kijken naar de haarkleur en de ondertoon van je huid.
 • De kleur van het haar. Ben je een herfsttype dan heb je vaak de volgende haarkleur: rood, donkerblond, hazelnoot kleur, diepbruin of zwart. De lentetypes hebben vaak een honingblond, goudbruin of koperblond haarkleur.  Het zomertype heeft regelmatig een askleurige haar tint en het wintertype heeft de kleuren middelblond, donkerbruin of zwart.
 • De kleur van de huid. De kleur van de huid is te analyseren door te kijken naar de aderen aan de binnenkant van de pols. Zijn de aderen paars dan heb je een koele ondertoon; zilveren sieraden passen het beste bij jouw huidskleur. Heb je blauwe aderen dan heb je een neutrale ondertoon en staan zilveren en gouden sieraden je goed. Een persoon met groenachtige aderen heeft een warme ondertoon hierbij passen vaak (rosé) gouden sieraden.

Weet jij of je een koud, warm of neutraal kleurtype bent? Misschien heb je ook interesse in het blog Waarom is een sport bh dragen belangrijk of een maatje meer wat is er mis mee?

Reactie schrijven

Commentaren: 16
 • #1

  Jouvence (woensdag, 11 mei 2022 10:34)

  Ik heb al vaker van een personal shopper gehoord op deze manier, maar persoonlijk lijkt het me niks.

 • #2

  Fallon (woensdag, 11 mei 2022 12:24)

  Dit lijkt mij juist onwijs leuk om eens te doen! Een personal shopper heeft hier zoveel ervaring in, een andere kijk erop en kan mij wellicht een heel ander soort outfit aanraden waar ik zelf niet op gekomen zou zijn!

 • #3

  Nicole Orriëns (woensdag, 11 mei 2022 13:07)

  Nee, geen idee. Ik houd erg van duidelijke kleuren, dus ik hoop maar dat dit bij mijn type past.

 • #4

  Amina (woensdag, 11 mei 2022 16:15)

  Ik ken een paar mensen die het zo ontzettend moeilijk vinden om hun stijl te vinden of een outfit samen te stellen. Dan is zo'n box echt een uitkomst!

 • #5

  Tessa (donderdag, 12 mei 2022 19:03)

  Leuk concept is dit. Ik laat me vaak adviseren in de winkels waar ik graag winkel.

 • #6

  EvenDelen.be (vrijdag, 13 mei 2022 08:46)

  Je hoort wel meer over de opkomst van deze personal shopper boxen.
  Lijkt me toch leuk om even te doen. Ik denk dat je best veel kan leren van een dergelijke analyse.
  Soms is het wel eens goed om buiten je comfort zone te treden en andere stijlen te ontdekken.

 • #7

  Nicole Orriëns (vrijdag, 13 mei 2022 13:38)

  Ik heb altijd het idee dat zo'n personal shopper toch niet goed snapt wat ik mooi vind.

 • #8

  Frederique (maandag, 16 mei 2022 17:48)

  Het is een leuk concept al zou ik het zelf nooit doen. Ik ben zelf jarenlang stylist geweest en kan zoiets dan ook moeilijk uit handen geven.

 • #9

  Wanda (woensdag, 18 mei 2022 20:19)

  Ik ken deze variant niet, maar heb weleens een box besteld via Anno Anno, zij zijn gespecialiseerd in kleding voor curvy dames en dat is mij iedere keer erg goed bevallen.

 • #10

  Nienke (donderdag, 19 mei 2022 15:16)

  Heel tof idee, zo'n persoonlijke shopper, maar ik ben altijd bang dat er dan heel veel tussen Al zitten waar ik niets mee heb

 • #11

  Linda (donderdag, 19 mei 2022 21:59)

  Ik heb gen idee welke kleurtje ik ben, hou persoonlijk niet zo van de labeltjes. Maar wel een leuk idee, zo'n personal shopper.

 • #12

  Tessa (vrijdag, 20 mei 2022 16:34)

  Dit is echt een leuk concept, al zou ik dit liever in de winkel doen dan via een box

 • #13

  Rory (vrijdag, 20 mei 2022 17:49)

  Ik heb hier wel van gehoord en sterker nog, ik heb dit ooit voor collega's gedaan (gewoon voor de lol). Heb er ooit mijn beroep van willen maken want ik heb er oog voor en kan goed stylen. Maar nooit doorgezet. En daarom zou ik het zelf nooit doen (omdat ik het gevoel heb dat ik het zelf beter weet / kan).

 • #14

  Joyce - SomedayTodayNL (zaterdag, 21 mei 2022 10:10)

  Ik bestel regelmatig een Zalon box. Ik vind het wisselend; soms zitten er hele leuke dingen tussen, soms is het helemaal niks.

 • #15

  rachel (woensdag, 25 mei 2022 11:18)

  ik heb een nichtje in de fashion industrie zitten en die heeft mij toen ook een dag mee genomen om de do's en dont's te laten zien en dat was leuk

 • #16

  Gea Scholtens (woensdag, 01 juni 2022 21:30)

  Ik heb eens een box besteld dat mede een samenwerking was. Maar wat een leuke ideeën kwamen eruit voor outfits!