· 

Een persoonlijke reading met Sharita

Een persoonlijke reading met Sharita

Zelf ben ik spiritueel aangelegd, ik was dan ook erg nieuwsgierig naar de persoonlijke reading van Sharita. Via de e-mail hebben het medium en ik het een en ander besproken. Ik kreeg te horen dat ik me kon verbinden met overledenen of meer te weten te komen over mijn algehele gesteldheid. Ik wilde geen contact met overleden, maar meer over mezelf weten. Op verzoek heb ik een foto van mezelf doorgestuurd, daarbij had ik twee vragen. Hoe ging het met mij en wat voel je bij de verhuizing, welke over drie jaar gaat plaatsvinden?

Ooit heb ik al eerder een beschrijving van mijn levensvragen gehad, toen zat ik niet zo lekker in mijn vel, hoe zou het er nu aan toe gaan, nu ik veel meer rust heb gekregen?

Een persoonlijke reading met Sharita

Antwoorden op levensvragen van beschermengelen

Bij het medium Sharita, kun je terecht voor vragen over de liefde, financiën en werk. Van Sharita kreeg ik een uitgebreid verslag van de reading in mijn e-mailbox. Ze vertelde me meer over mijn beschermengelen. Ze had de kaarten gelegd en Sharita kon opmaken dat mijn overleden vader mijn beschermengel was. Ze vertelde dat ik niets wilde weten over overleden personen, maar dat ze wel even wilde doorgeven dat hij me gedag zei. Stiekem vond ik dat best fijn om te horen. Daarnaast zijn er meer familieleden die overleden zijn, ook zij zijn mijn beschermengelen. Ze willen namelijk mijn reis op aarde zo mooi mogelijk maken.

Mijn werk en meer geld verdienen

Sharita zei het volgende over mijn werk en geld verdienen: "Iedereen heeft beschermengelen en jij ook. Ze waken over je en volgen je in wat je doet op aarde. Ik zag dat je een hele mooie website hebt over lifestyle en meer. De website doet het goed en alleen daar al in ben je succesvol. Ik voel wel dat je af en toe ook moet ontspannen. Je foto´s laat zien dat je af en toe ook moe bent. Let op dat je niet te veel hooi op je vork neemt of overspannen raakt. Je schrijft heel goed en in de toekomst ga je nog meer succes hebben dan nu. Ik zie dat je meer geld gaat verdienen met je werk, website en het schrijven.

 

Mijn reactie op de tekst. Overspannen ben ik gelukkig allang niet meer, wel ben ik chronisch moe. Op werkgebied ben ik zeer tevreden, wel heb ik een overbelaste arm, pols, hand. Ik heb te maken met een golfarm en duimmuis, waardoor ik niet makkelijk mijn werk als blogger uit kan voeren.

Wat speelt er op liefdesgebied?

Over mijn liefdesleven zei Sharita dat ik single was en dat op liefdesgebied een nieuw persoon voor ontspanning kon zorgen. Zelf heb ik 21 jaar gelukkig getrouwd en heb drie prachtige kinderen waar ik erg trots op ben. Aan liefde kom ik dus niets te kort.

Verhuizen, maar waar naartoe?

Verhuizen, ik ben er in mijn hoofd al meerdere jaren mee bezig. Maar voor mijn gevoel gaan we nu aftellen. Omdat we naar een andere provincie willen verhuizen, zijn we al druk bezig met het uitzoeken van landelijk gelegen streken. We hebben twee provincies op het oog. Ik hoopte, door deze vraag te stellen dat ik meer duidelijkheid zou krijgen over de plek. Sharita zei hierover het volgende:

"Je gaat verhuizen als je genoeg geld hebt. Maar wat ik zie, is dat je meer geld gaat verdienen, dus dat komt wel goed. In de tijd van de verhuizing, zou ik wat minder gaan werken en je volledig focussen op de verhuizing. De kaarten zeggen: Volgens jouw beschermengelen zal de verhuizing goed gaan. Je hebt dus bescherming van hen en krijgt ook heel veel liefde van hen, om de verhuizing soepel te laten verlopen. Je hoeft niet in engelen te geloven, maar ze bestaan. Het is pas over drie jaar, maar je kunt nu al beginnen met voorbereiden. Dat geeft minder stress als het dan zover is."

Omdat ik dit niet antwoord op mijn levensvraag iets te algemeen vond, vroeg ik of ze iets meer op dit onderwerp kon inzoomen. Daar kwam het volgende antwoord op:

"Afhankelijk van de baan die je dan krijgt, zult je gaan verhuizen. De nieuwe baan brengt je geluk. Ik krijg niet door waar, maar het heeft dus te maken met een baan waar je terechtkomt.  Een nieuwe baan, betekent vaak meer geld, dus je gaat wel veel geld verdienen. Dat zeggen de kaarten ook."

 

Je krijgt een grote woning, want je krijgt heel veel succes met je werk. Dus geen appartementje, maar echt een woonhuis. De kans dat je in een stad belandt is klein, daar zijn de grote woonhuizen erg duur, maar je zult een plek vinden die helemaal bij je past en waar je dus een grote woning gaat krijgen. Ik zie een vrijstaand huis voor me. Het leuke is dat je echt nog meer succes gaat krijgen en daarom echt een huis kan uit kiezen naar jouw wens.

 

Mijn reactie op de toegevoegde inhoud: Ik ben niet op zoek naar ander werk, maar wie weet wat op mijn pad terechtkomt. Wel zijn we op zoek naar een vrijstaand woonhuis met een hele grote tuin. Maar waar staat mijn woonhuis? Ik heb nog geen antwoord gekregen op al mijn vragen, maar ik vond mijn ervaring met het medium Sharita wel erg leuk.

Heb jij wel eens een reading over jezelf of een ander laten doen? Misschien heb je ook interesse in Rite of de Baarmoeder.

Reactie schrijven

Commentaren: 11
 • #1

  Nicole Orriëns (dinsdag, 26 maart 2024 13:35)

  Ik heb ooit een soort van reading laten doen door Etty van der Graaf, want zij woont op steenworpafstand van mij. Ik weet nooit zo goed wat ik ervan moet denken moet ik bekennen. Maar het is wel heel bijzonder in ieder geval.

 • #2

  Anja (dinsdag, 26 maart 2024 15:12)

  Ik heb nog nooit zo'n reading laten doen of kaarten laten leggen. Ik vind het zo moeilijk om te kiezen waar of bij wie dat te laten doen, want er zijn er zoveel die readings aanbieden, maar dan vervolgens alleen maar heel vage dingen vertellen. Daar heb je volgens mij dan ook niet zoveel aan.

 • #3

  sandra (dinsdag, 26 maart 2024 17:00)

  Ik heb nog nooit een reading laten doen en ben dat ook niet van plan (denk dat ik daar wat te nuchter voor ben �)

 • #4

  Malou (dinsdag, 26 maart 2024 17:47)

  Ik heb dat zelf nog nooit gedaan, maar het lijkt me wel heel interessant eigenlijk!

 • #5

  CE Wassenaar (woensdag, 27 maart 2024 08:12)

  Ik heb het nog nooit gedaan, maar het boeit mij wel
  of ik het ooit echt ga doen geen idee maar zeg nooit nee

 • #6

  Mirjam (woensdag, 27 maart 2024 09:42)

  Grappig, een reading per mail. Die kende ik nog niet. Ik heb weleens readings laten doen. De een teleurstellend en de ander heel interressant. Je moet het ook maar net treffen, denk ik. Per mail lijkt mij persoonlijk niet zo fijn. Ik zou de persoonlijke connectie missen

 • #7

  Maayke (woensdag, 27 maart 2024 10:16)

  Ik heb dat nog nooit gedaan en heb er heel eerlijk nog nooit aan gedacht, maar wel heel interessant om over te lezen.

 • #8

  Sharita Hart (donderdag, 28 maart 2024 11:05)

  De readings zijn 10 euro per sessie. Dus als je dat leuk vindt. Neem gerust contact met mij op Liefs Sharita
  sharitaruvani@gmail.com

 • #9

  Eat Live Travel (donderdag, 28 maart 2024 12:24)

  Wat tof dat je dit hebt gedaan, hopelijk heeft het je wat meer inzichten gegeven. Een collega van mij geeft ook readings en ik heb er een aantal gedaan. Het heeft mij dan ook wel inzichten of geruststelling geboden.

 • #10

  Tessa (donderdag, 28 maart 2024 19:02)

  Ik vind het altijd bijzonder dat readings ook via de digitale weg kunnen. Zelf heb ik nooit een reading gedaan, heb er ook geen behoefte aan. Interessant om te lezen hoe je dit ervaren heb

 • #11

  Claire (donderdag, 28 maart 2024 19:38)

  Ik heb meerdere readings gedaan. Soms spot on en soms niet. Jammer dat je niet echt antwoorden hebt gekregen.