· 

Mijn persoonlijke spirituele reading met mandala

Mijn persoonlijke spirituele reading met mandala

Toen Bettina mij vroeg of ik een persoonlijke reading wilde ervaren, was ik al snel geïnteresseerd. Ik had geen idee wat ik kon verwachten. In een korte uitleg kreeg ik te horen dat er naar aanleiding van mijn energie, informatie bij het medium omhoog zou komen. Behalve de uitleg over mijn eigen energie, kreeg ik ook informatie via de kleurenmandala. De Mandala ziet er bij ieder anders uit, aangezien iedereen een andere persoonlijkheid heeft en je zelf de kleuren mag uitkiezen. Als laatste worden er Lenormand kaarten gelegd.  Hoe ik de spirituele reading heb ervaren? Dat lees je in dit artikel.

Persoonlijke reading met Lenormand kaarten
Persoonlijke reading met Lenormand kaarten

Ben ik spiritueel?

Ik vind mijzelf zeker spiritueel. Elke avond mediteer ik, vaak Yoga Nidra om te ontspannen. Tijdens de meditatie mag je een stelling aannemen waarbij je wilt dat het de waarheid zou zijn. Bijvoorbeeld "Ik ga ontspannen door het leven" of "Ik ben niet angstig voor spinnen". Op deze wijze plant je een zaadje in je brein, waarna je onbewust gaat leven. Bij mij heeft het echt verandering gebracht. 

Omdat bij meditatie er ook meditaties zijn over chakra's en energieën sprak mij de persoonlijke reading erg aan. Met een open nieuwsgierige blik ging ik de reading in, geen idee wat het onderwerp zou zijn. Waren de items het heden of juist het verleden, ik had geen idee.

Een persoonlijke reading via energie

De persoonlijke reading werd gegeven via Facetime aangezien we te ver van elkaar wonen. Ik kreeg een duidelijke korte uitleg, Bettina vertelde mij dat ik niks over mijzelf mocht vertellen. Ze keek geconcentreerd naar mij, op deze wijze krijgt ze informatie binnen. Zelf heeft ze geen idee waar de steekwoorden op toegepast moeten worden. Bij mij kwamen de volgende steekwoorden naar boven terwijl Bettina zich op mij concentreerde:

 • Moeheid: je dag goed indelen
 • Groot hart
 • Grenzen in de gaten houden

Ik kreeg te horen dat de deur open staat met veel licht erachter. Je kan de zin interpreteren als: "Je gaat een nieuwe fase in waar positieve nieuwe ontwikkelingen ontstaan.  Ik sta in de wacht voor meerdere traumabehandelingen en op langere termijn staat er een verhuizing in de planning, dus deze opmerking kon ik wel een plek geven.

En toen stond er een meisje naast mij

Oeps... er staat een meisje naast mij??  Bettina had haar al een paar keer om me heen zien staan. Dit moment vond ik een tikkeltje spannend. Bij de vraag of er een jong meisje overleden was in mijn omgeving kon ik alleen maar nee zeggen. Of er nog een levend klein meisje in mijn omgeving was, ja ik had twee jonge nichtjes. Bij het noemen van de twee namen van mijn nichtjes, was de naam van de jongste de juiste. Bettina had een boodschap voor mijn nichtje: Dat mijn nichtje heel gevoelig en zich vaak terug moet trekken om weer op te laden.

Mijn persoonlijke reading met mandala
Mijn persoonlijke reading met mandala

De uitleg van de mandala

Nadat het eerste gedeelte over mijn energie was afgerond ging Bettina verder met de uitleg van de mandala.  De kleurenmandala is opgesteld uit drie ring, elke ring heeft een bepaalde tekening wat symbool staat over hoe je in het leven staat. Als eerste mocht ik drie kleuren uitkiezen, ik koos voor roze, oranje en bruin.

 

Ring 1: Hoe beter ik zou balanceren hoe meer rust ik zou krijgen. De bruine doorbreking staat voor het bospad, aangezien ik veel ruimte nodig heb, anders krijg ik het benauwd kan ik bij het bospad rust vinden en alles loslaten.

Ring 2: In de tweede ring zie je oranje blaadjes, deze staan symbool voor jezelf laten zien. Ik kan nog meer groeien van onzekerheid naar zekerheid. De roze bolletjes betekenen dat het bruist in mij en er mogen stappen gemaakt worden. Op het werkvlak zeggen ze boven ook dat ik goed verhalen kan schrijven en dat er nog veel meer groei in zit. 

Ring 3: Ik ben zeer gevoelig, het is tijd om mijn grenzen aan te geven en meer respect krijg. Ik kreeg ook handige tips over hoe ik energieën van andere niet opzuig, maar buiten me kan houden.

Lenormand kaarten leggen

Lenormand kaarten hebben iets weg van tarotkaarten alleen kunnen deze kaarten je nog meer details geven over je huidige situatie. Ik kon helaas niet zien hoe de kaarten werden gelegd, dat was niet mogelijk via Facetime. 

Uit de kaarten kwam het volgende:

Ik heb voorheen veel verdriet had gehad en ik ben in het verleden door een diep dal gegaan. Nu gaat de stijgende lijn omhoog, waardoor ik veel sterker eruit zou komen. Verder werd het karakter van mijn man en de kinderen beschreven, deze informatie laat ik bewust achterwege.

Mijn persoonlijke vraag

Mijn persoonlijke vraag was of Bettina kon inzien of we gingen verhuizen en zo ja waarnaartoe? Bij deze vraag kwam er vrijheid, eigen ruimte, tuin en in tuin werken door. Het zou niet meer zo lang duren voordat het zo ver zou zijn.

Aangezien we naar een vrijstaande boerderij willen verhuizen vond ik deze woorden wel toepasselijk.

Hoe heb ik de reading ervaren?

De reading was ontspannen, ik ging er met een open mind in. Veel kon ik een plek geven maar er waren ook opmerkingen die ik niet kon plaatsen. Wel vielen veel puzzelstukjes op z'n plek en vertelde Bettina me dingen die ze niet kon weten.

Ik vond het zeer leuk om het een keer van dichtbij mee te maken. Geloof ik in een medium, ik weet het niet, maar aangezien ikzelf mensen ook aanvoel kan ik me voorstellen dat andere mensen dit nog sterker hebben. Ga ik ernaar leven of beïnvloedt het mijn leven? Nee zeker niet, ik blijf mijn pad bewandelen zoals ik van plan was. Al hoop ik dat mijn wens om snel te verhuizen maar snel mag uitkomen.

 

Ben jij spiritueel en heb je ook interesse in een reading? Volg Bettina dan op Instagram of Facebook.

Ben jij wel eens bij een medium geweest?

Reactie schrijven

Commentaren: 14
 • #1

  Nicole Orriëns (vrijdag, 03 juni 2022 16:37)

  Wat leuk zeg dit! Ik leg zelf elke dag een Tarot kaart. Dit soort dingen vind ik heel bijzonder om te lezen.

 • #2

  Cheryl (woensdag, 08 juni 2022 11:14)

  Zeker speciaal om mee te maken als je een spirituele kant in jezelf hebt. Ikzelf ben totaal niet spirituaal en dit zou ook niets voor mij zijn moet ik je eerlijk zeggen. Maar ik heb je blog met veel belangstelling gelezen :)

 • #3

  Cheryl (woensdag, 08 juni 2022 11:15)

  Zeker speciaal om mee te maken als je een spirituele kant in jezelf hebt. Ikzelf ben totaal niet spirituaal en dit zou ook niets voor mij zijn moet ik je eerlijk zeggen. Maar ik heb je blog met veel belangstelling gelezen :)

 • #4

  Fallon (woensdag, 08 juni 2022 11:42)

  Mijn neef geeft ook readings en ik vind dit ook altijd onwijs interessant! Helder en duidelijk uitgelegd. Het geeft je ook zeker richtlijnen in het leven.

 • #5

  EvenDelen.be (woensdag, 08 juni 2022 12:07)

  Ik heb nog nooit een lezing laten doen. Lijkt wel leuk.
  Zelf heb ik een soort Egyptische Stenen waar ik bij mezelf soms een lezing mee doe.
  Ik doe dit heel beperkt want het is altijd zo verrassend confronterend.

 • #6

  Tessa (donderdag, 09 juni 2022 12:31)

  Interessant om te lezen hoe jij dit ervaren heb. Zelf geloof ik hier niet heel erg in

 • #7

  Claire (maandag, 13 juni 2022 11:56)

  Wat een bijzondere reading zeg! Ik wist niet dat dit ook doormiddel van een mandala kan. Leuk! Fijn ook dat je de antwoorden kon plaatsen.

 • #8

  Rory (dinsdag, 14 juni 2022 09:57)

  Bijzonder! En toch ook een tikje spannend eerlijk gezegd. Ik zou het denk ik wel een keer overwegen, al ga ik eerst voor een familieopstelling (en dat vind ik al een beetje een ding eerlijk gezegd). Wel heel goed om hiermee bezig te zijn en ervoor open te staan Linda!

 • #9

  Joyce - SomedayTodayNL (woensdag, 15 juni 2022 13:31)

  Wow interessant zeg! Ik heb wel tarotreadings ontvangen en die vind ik ook altijd zo goed kloppen. Ik ga eens een kijkje nemen bij haar!

 • #10

  Linda Meester (dinsdag, 21 juni 2022 10:04)

  Ik heb nog niet eerder een medium bezocht. Ik blijf denk ik in het kritische hangen en dat zou zonde zijn

 • #11

  Jouvence (dinsdag, 05 juli 2022 13:31)

  Ik vind het spirituele altijd erg interessant. Zelf leg ik wel eens intuïtie kaarten.

 • #12

  Mieke | Miek's Mind (maandag, 11 juli 2022 11:10)

  Ik ben niet spiritueel, maar lijkt me wel eens interessant om kaarten te leggen

 • #13

  rachel (dinsdag, 12 juli 2022 09:13)

  ik heb wel eens een lezing gehad maar ik ben daar toch niet voor weg gelegd eerlijk gezegd ;)

 • #14

  Frederique (zondag, 04 september 2022 14:40)

  Ik heb het nooit gehad, ik ben erg nuchter en heb wat moeite om me dan open te stellen. Maar leuk dat jij het gedaan hebt en zo hebt ervaren.