· 

Posterstore: leuke ideeën en woon inspiratie voor trapgat

Posterstore: leuke ideeën en woon inspiratie voor trapgat

Het trapgat is bij ons een beetje "het vergeten kindje" in huis. Toen we hier gingen wonen hebben we het trapgat geschilderd en er leuke foto's opgehangen maar 18 jaar later zien de muren van de trap er niet meer zo stijlvol uit. Kortom ik vond het tijd om bij Posterstore.nl  ideeën en woon inspiratie op te doen voor leuke posters aan de wand..  Bij de overzichtelijke categorieën wist Ik al snel wat ik wilde. Aangezien ik graag in de natuur ben werden het natuur posters. Ik geef je een kijkje in mijn make-over van het trapgat.

Voor de make-over, het trapgat met de oude foto's

Posters aan de wand van het trapgat

Het trapgat, jaren hebben er vakantiekiekjes aan de wand gehangen. Maar de foto ś hingen er al zo lang dat je ze eigenlijk niet meer zag hangen. Het werd dus tijd voor een verfrissing.

Het zijn natuur posters geworden met als thema"herfst".  Ik ben weg van de warme bruine kleuren en het bos, dit thema past dus prima bij mij. Aangezien we een donkerbruine trapleuning hebben, en de trap ook bruine vloerbedekking heeft, vond ik het wel zo mooi als de fotolijsten ook zo'n mooie donkerbruine tint zouden krijgen. En dat was geen probleem want de lijsten zijn in meerdere tinten verkrijgbaar. 

En zo ging ik op zoek naar mooie posters. Ik vond het uitzoeken best wel moeilijk aangezien er zo veel variatie aan posters zijn. Maar uiteindelijk heb ik mijn besluit genomen en heb ik vijf fraaie posters voor aan de wand uitgekozen.

Tips en ideeën make-over trapgat
Tips en ideeën make-over trapgat

Ideeën en inspiratie opdoen bij Posterstore

Of je nu een poster zoekt als wanddecoratie in je interieur of wand decoratie voor de baby, tiener of kinderkamer je kunt bij Posterstore voor elk plekje in huis wel een mooie poster vinden. Bij Posterstore vind je verschillende posters in diverse maten, van een kleine poster tot een zeer groot formaat, zo kun je zelf je eigen persoonlijke fotowand samenstellen. Op de website zijn veel sfeerfoto's te vinden, de posters kun je per thema of op verschillende designs uitzoeken, zo kun je fijn inspiratie en ideeën opdoen.

Vind je een foto leuke dan worden er ook opties opgegeven van meerdere posters in dezelfde kleurtint.  Zo kun je makkelijk je fotowand bij elkaar zoeken, misschien vraag je je af hoe het zit met de duurzaamheid? Alle posters zijn geprint op duurzaam geproduceerd papier van hoge kwaliteit. Dat zie je ook meteen zodra je het pakketje thuis ontvangen hebt.

Alle posters bij Posterstore hebben een Scandinavisch design en nog belangrijker ze zijn zeer goed betaalbaar. Je kunt niet alleen posters uitkiezen maar ook bijpassende fotolijsten. De fotolijsten zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar zodat in elk kamer wel een bijpassende fotolijst te vinden is.

Make-over trapgat met posters Posterstore
Make-over trapgat met posters Posterstore

Kortingscode voor de posters van Posterstore

Aan de lezers van mijn blog mag ik een kortingscode geven, hiermee krijg je 45% korting op alle posters (exclusief selection) Met de code LINDA//45 kun je dus lekker gaan shoppen voor de woonkamer, slaapkamer of het trapgat. Wil je van de kortingscode gebruikmaken? Houdt er dan rekening mee dat de code tot 20/10/2021 geldig is.

Dus ga de trap verven en hang er leuke posters op!

Reactie schrijven

Commentaren: 26
 • #1

  Rosalyn (maandag, 18 oktober 2021 13:29)

  Leuke ideeën! Als ik dit zo zie, dan denk ik; eigenlijk moet ik ook veel meer maken van het trapgat. Een witte muur is toch maar wit.

 • #2

  Krystle (maandag, 18 oktober 2021 20:03)

  Nee, had het wel maar heb het weggehaald. We hebben het trapgat een andere kleur gegeven met een halve baan in een andere kleur en daar vond ik het niet mooi bij staan werd te druk.

 • #3

  Amina (maandag, 18 oktober 2021)

  Nee, wij hebben een appartement op 1 verdieping. Maar ik zou dit geweldig vinden in het trapgat. Zo mooi! Ik hou van Posterstore. Hebben prachtige dingen xxx

 • #4

  Nicole Orriëns (dinsdag, 19 oktober 2021 15:15)

  Nee, ik heb geen posters in het trappengat hangen. Maar dat zou ik best eens kunnen gaan doen eigenlijk.

 • #5

  Kelly Buysse (woensdag, 20 oktober 2021 08:47)

  Wij wonen in een bungalow, alles is dus op de gelijkvloer. Ik vind het wel een topidee�

 • #6

  Rory (woensdag, 20 oktober 2021 10:17)

  Wat leuk om inderdaad dat bij het trapgat te doen! Bij ons is dat ook nog helemaal maagdelijk wit. Dat gezegd hebbende hebben wij teveel kunst, schilderijen en foto's om te gaan voor posters. Al maak je daar wel een consistente en daardoor ook rustige muur. Goede ideeën en voor velen ook heel toegankelijk denk ik.

 • #7

  Tessa (woensdag, 20 oktober 2021 18:58)

  Leuke posters. Mijn trapgat hangt vol met posters van Herman Brood

 • #8

  Frederique (donderdag, 21 oktober 2021 18:56)

  Ja, is leuk zo. Wij hadden vroeger een heleboel foto's en schilderijtjes in ons trappengat, tientallen , en die hadden we allemaal scheef opgehangen en sommigen ondersteboven. Je werd er een beetje zeeziek van haha maar ik vond het altijd erg gezellig.

 • #9

  Fallon (vrijdag, 22 oktober 2021 08:04)

  Dit is één van de redenen waarom ik van jouw blogs houd! Er zit altijd iets tussen wat ik ook heb haha! Goede tips! Ik moet die van mij ook echt weer eens gaan verven en opknappen.

 • #10

  Tessa (vrijdag, 22 oktober 2021 18:48)

  Mijn hele gang hangt vol met posters, vooral van tentoonstellingen en muziekanten

 • #11

  Felice Veenman (vrijdag, 22 oktober 2021 19:56)

  wat vreemd[± ik mis mijn reactie, nou dan nog maar een keer: ik heb 4 schiderijen in het trapgat: 4 dezelfde bomen in 4 jaargetijden. geschilderd door manlief en 3 kinderen ( eigen en pleeg)

 • #12

  Linda (zaterdag, 23 oktober 2021 08:55)

  Wij hebben niet te lang geleden het trapgat ook onder handen genomen. Wat een ander huis krijg je daar van he!

 • #13

  Alexandra (zondag, 24 oktober 2021 09:01)

  Het trappengat is inderdaad een beetje een vergeten plek. Leuk zo met die posters, ik ga ook eens kijken.

 • #14

  Manon (zondag, 24 oktober 2021 21:20)

  “ Maar de foto ś hingen er al zo lang dat je ze eigenlijk niet meer zag hangen.” dit is echt spot on. Dat is ook zo met lelijke meubels en troep, haha.

 • #15

  Deborah (maandag, 25 oktober 2021 12:08)

  Kijk, dit zijn handige shops! En wat een mooie code mocht je je lezers aanbieden.
  Ons trapgat zou eigenlijk ook wel een make-over mogen krijgen. Vooral die richting zolder. Daar valt het licht mooi naar binnen. Maar dan zou ik zelf gaan voor een aantal mooie vogelplaten die ik zelf geschoten heb.

 • #16

  Tessa (maandag, 25 oktober 2021 18:44)

  Wat een veelzijdigheid aan posters is er toch tegenwoordig. Pas nog een poster gekocht van Marilyn Monroe die zich aan het opmaken is

 • #17

  Mitchel (dinsdag, 26 oktober 2021 09:28)

  Een leuk idee om het trapgat mee op te fleuren. Ik vind het zeer geslaagd bij jou thuis. Een groot assortiment is er ook!

 • #18

  Jasmina (dinsdag, 26 oktober 2021 21:03)

  Super leuk zeg! wij hebben eigenlijk niks in het trapgat hangen..hoewel...wel boven in een zelfgemaakte schoenenrek

 • #19

  rachel (woensdag, 27 oktober 2021 10:51)

  een poster is altijd leuk en fleurt de boel ook op, jij bent geslaagd iig

 • #20

  Janet (vrijdag, 29 oktober 2021 14:16)

  Wij hebben niets in het trappengat hangen, geen idee eigenlijk waarom niet. Wat mooie posters kunnen heel mooi zijn, zou het echter een stukje groter mooier vinden dan de posters die jij hebt gekozen.

 • #21

  Jouvence (zondag, 31 oktober 2021 12:20)

  Wat een leuke make-over van je trapgat is het geworden! Wij hebben een appartement, dus geen trap in huis.

 • #22

  Melanie Hoogvliet (maandag, 01 november 2021 08:27)

  Wat een toffe posters heb je uitgekozen voor de hal zeg echt heel tof!

 • #23

  M (maandag, 01 november 2021 11:34)

  Leuk gedaan! Mijn trapgat is nog hartstikke kaal, als ik dit zo zie kriebelt het ook om daarmee aan de slag te gaan :)

 • #24

  Sandra (maandag, 01 november 2021 21:48)

  Ze hebben zoveel mooie posters en wat heb jij er leuke uitgekozen. Het trapgat is erg leuk nu!

 • #25

  Gabrielle (maandag, 15 november 2021 15:45)

  Een heel leuk idee, helaas heb ik alleen geen trapgat dus kan ik dit niet uitvoeren. Maar genoeg andere plekken om nog een aantal fotolijstjes te hangen!

 • #26

  rachel (maandag, 15 november 2021 18:11)

  wij hebben nu wel alles gehad in het trappengat en zo ook dit soort lijsten met posters erin of fotos en nu is het gewoon strak haha