· 

Thee vraag van vandaag: Opzoeken

Thee vraag van vandaag: " Wie moet je weer eens opzoeken?"

Vandaag stond er bij het maken van een lekker  bakkie thee de volgende  theevraag." Wie zou je weer eens een keer op moeten zoeken? Vanwege  het corona virus zijn mijn bezoeken sowieso  erg beperkt. Maar gek genoeg zie ik mijn vriendinnetje  P. nu meer dan normaal, maar toch wordt het tijd om weer een keer af te spreken.

thee vraag van vandaag: wie moet je opzoeken?
thee vraag van vandaag: wie moet je opzoeken?

Vroeger

Ik ken mijn vriendinnetje  al van heel lang geleden. We woonden in dezelfde straat en onze ouders waren ook samen bevriend. Als pubers gingen we samen kleding  kopen naar de stad om te shoppen. En natuurlijk  in de weekenden samen stappen. Ook zijn we samen meerdere keren op vakantie  geweest. Als pubers wisten we alles van elkaar.

 

De vriendschap kwam  op een lager pitje te staan  toen ik kids kreeg. Met een druk gezin schiet vriendschap er soms bij in, maar we zijn elkaar nooit uit het oog verloren. Nu mijn kids tieners zijn en ik wat meer de tijd heb voor mezelf. Zie ik mijn vriendin weer wat vaker. We zijn zelfs voor de eerste keer een weekendje weg geweest.

Wie Is de Mol?

Als Wie is de mol weer begon wisten we dat we weer moesten afspreken.  Als molloten houden we alles bij en dat moet natuurlijk tijdens het uit eten gaan besproken worden. Maar ons etentje ging vanwege het Corona  virus niet door. We moesten een alternatief bedenken, want een jaar elkaar niet zien is ook zo wat.

 

theevragen beantwoorden
theevragen beantwoorden

Tijd om af te spreken

Omdat het eten in een restaurant  vanwege corona niet meer mogelijk was, hebben we afspraken gemaakt  in de buiten lucht. Tegenwoordig gaan  we gezellig  fotograferen.  Maar vanwege de regen viel ons foto uitje ook in duigen. Dus ja met mijn vriendinnetje  moet ik snel weer afspreken. We hebben  ondertussen  wel een afspraak  gemaakt maar nu maar hopen dat het dan niet regent!

Wie moet jij weer eens opzoeken?

Reactie schrijven

Commentaren: 21
 • #1

  Deborah (maandag, 12 oktober 2020 10:17)

  Wat leuk dat je elkaar al zo lang kent en nog steeds bevriend bent met elkaar.
  Dus snel maar weer eens een afspraak inplannen :)
  Moet ik hier ook weer eens doen.

 • #2

  Melanie Hoogvliet (maandag, 12 oktober 2020 10:46)

  Mijn beste vriendinnetje maar door corona en mijn operatie komt dat er nog niet echt van.

 • #3

  Tessa (maandag, 12 oktober 2020 17:08)

  Mijn beste vriendin, maar dat wordt heel moeilijk aangezien zij in het buitenland woont :(

 • #4

  Gabrielle (dinsdag, 13 oktober 2020 08:31)

  Het is een goede vraag, soms leef je op de automatische piloot en zijn er een aantal mensen die je weer langere tijd niet op zoekt. Ik moet mijn opa & oma maar weer eens opzoeken.

 • #5

  nicole orriens (dinsdag, 13 oktober 2020 11:31)

  Ik zou mijn zusje wel eens willen opzoeken, of een vriendin in Soest. Het zijn alleen zulke grote afstanden.

 • #6

  nicole orriens (dinsdag, 13 oktober 2020 13:29)

  Ik vind die theevragen trouwens vaak erg leuk en ze zetten ook echt wel aan het denken vaak.

 • #7

  Sherry (woensdag, 14 oktober 2020 22:58)

  Super leuk. Ik moet mijn vriendinnen weer zien. Heb ze lang niet gesproken.

 • #8

  corrina (donderdag, 15 oktober 2020 07:58)

  Ik moet heel snel mijn vriendin Bea weer gaan zkien. Door Corona is de hig tea het logeer uitje al diverse malen uitgesteld helaas

 • #9

  VerKlaproos (donderdag, 15 oktober 2020 14:34)

  Ik heb ook een vriendin waarmee ik mijn WIDM passie kan delen. Dit jaar bijna elke aflevering samen gezien, zo fijn!

 • #10

  Wanda (maandag, 19 oktober 2020 16:14)

  Ik wil dolgraag weer wat afspreken met onze Brabantse vrienden voor een heerlijk etentje. In de tussentijd appen we veel en bedenken we alvast allerlei restaurants waar we naar toe zouden willen.

 • #11

  nicole orriens (dinsdag, 20 oktober 2020 16:00)

  Ik zou een vriendin in Soest wel weer eens willen opzoeken. Of mijn zus die naar Woerden is verhuisd.

 • #12

  rachel (vrijdag, 23 oktober 2020 08:59)

  ik heb eigenlijk gewoon iedereen nog wel een beetje gezien maar mijn broer niet omdat hij ook niet in de buurt woont
  https://lafamiliab.nl/

 • #13

  Sandra (vrijdag, 23 oktober 2020 13:44)

  Ik wil dolgraag vaker met mijn vriendin in Noord-Brabant afspreken. Door de corona crisis komt het er niet zo vaak van als we zouden willen

 • #14

  Manon (zondag, 25 oktober 2020 18:36)

  Vriendinnen werken in de zorg waar corona heerst dus ik kan ze nu al een tijd niet zien helaas.

 • #15

  Vivienne (maandag, 26 oktober 2020 13:29)

  Eigenlijk zie ik weinig vrienden de laatste maanden, omdat ik wel elke week naar mijn moeder wil gaan. Zij is 84 en woont alleen. Al haar sociale uitjes zijn weg gevallen. Ze tenniste en speelde cello in een kwartet. Dat mist ze erg. Daarom ben ik wat vaker dan normaal bij haar. Dan maken we samen mooie wandelingen in de natuur. Heerlijk!

 • #16

  Caroline (maandag, 26 oktober 2020)

  Ik moet nodig 2 tantes opzoeken en een vriendin die verder weg woont, maar door Corona staat alles op een laag pitje.

 • #17

  Jouvence (vrijdag, 30 oktober 2020 16:44)

  Mijn opa & oma en mijn beste vriendin moet ik weer eens gauw opzoeken.

 • #18

  Tania (vrijdag, 06 november 2020 15:41)

  Door de situatie van de laatste maanden denk ik dat mijn lijstje heel lang is.

 • #19

  Alexandra (maandag, 30 november 2020 14:16)

  Het wordt hoog tijd om mijn ouders weer te zien. Zit door mijn knie al 3 maanden thuis. Het is 2,5 uur rijden naar ze en ik hoop dat dit me tegen kerst gaat lukken.

 • #20

  Claire Richardson-van Vrijberghe de Coningh (donderdag, 13 mei 2021 13:29)

  Wat onwijs mooi en fijn dat jullie al zolang bevriend zijn! Ik heb ook een paar mensen in mijn omgeving die ik best vaker zou willen zien.

 • #21

  Mandy Eggens (donderdag, 13 mei 2021 20:06)

  Een vriendinnetje die te ver woont, nja ze woont in Leidschendam en voor mij is dat best ver haha! Als er weer goedkope treinkaartjes zijn, ga ik zeker heen, al 3 jaar geleden