· 

Vijf leuke cadeautips voor een vrouw die je nog niet goed kent

Vijf leuke cadeautips voor een vrouw die je nog niet goed kent

Op zoek naar een cadeau voor een vrouw die je nog niet zo goed kent? Hier zijn vijf tips voor een uitstekend cadeau voor haar.

We kennen het allemaal: je bent uitgenodigd voor een verjaardag van iemand, maar eigenlijk ken je diegene helemaal niet zo goed. Het kan dan moeilijk zijn om een goed cadeau te verzinnen, omdat je geen idee hebt wat deze persoon wel of niet leuk vindt. Zoek jij een leuk cadeau voor een vrouw die je niet goed kent? Geen zorgen, want hieronder lees je vijf tips voor een uitstekend cadeau voor haar.

Vijf leuke cadeautips voor een vrouw die je nog niet goed kent
Vijf leuke cadeautips voor een vrouw die je nog niet goed kent

1. Bloemen

Als eerste op onze lijst staat een klassieker, namelijk: bloemen. Want wie houdt er nou niet van een mooi boeket? Ze staan goed in iedere kamer en vrijwel iedereen wordt er blij van. Wanneer je iemand nog niet zo goed kent, weet je echter vaak ook niet wat voor bloemen diegene mooi vindt. Om dit op te lossen, kun je aan de bloemist vragen welke bloemen het meeste verkocht worden. Deze bloemen zijn blijkbaar geliefd, dus is er extra veel kans dat de vrouw in kwestie ze ook mooi vindt. Wil je iets wat langer mooi blijft? Dan zijn ook droogbloemen of een bloemstukje een leuke optie.

 

2. Boek

Een boek is vrijwel altijd een leuk cadeau. Hoewel veel mensen niet vaak aan lezen toekomen, kan een boek als cadeau hen juist inspireren meer te gaan lezen. En met een beetje geluk is de vrouw aan wie je het boek geeft een echte boekenwurm! Twijfel je over welk boek je moet geven? Kies dan voor een leuk boek dat jij recent gelezen hebt. Of geef diegene jouw favoriete boek en vertel dit erbij, waardoor het cadeau extra persoonlijk wordt. Kies als het even kan voor een boek wat nog niet zo bekend is. Dan is er minder kans dat ze het boek al heeft.

 

3. Chocolade

Eén van de tips moest uiteraard chocola zijn, want er is geen enkel ander ding waar vrouwen meer van houden. Chocola is perfect voor iedere stemming. Of een vrouw nou blij, verdrietig of boos is: chocola gaat er wel in. Daarnaast is het er in veel verschillende soorten en verpakkingen. Zo kun je gaan voor een luxe reep met een speciaal smaakje. Of natuurlijk voor een mooie doos bonbons. Hierbij kun je de plank niet misslaan!

 

4. Interieurspullen

Leuke spulletjes voor in huis kunnen uiteraard nooit kwaad. Zelfs wanneer je de vrouw voor wie je een cadeau zoekt niet goed kent. Het is dan wel het slimste om interieurspullen te kopen die neutraal zijn en in ieder huis mooi staan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan waxinelichthouders met een neutrale kleur zoals bruin, wit of zwart. Of een leuk plantje, zoals een vetplantje of een pannenkoekplant.

 

5. Cadeaubon

Deze laatste cadeautip op de lijst is een beetje voor de hand liggend, maar kan toch heel leuk zijn: een cadeaubon. Veel mensen vinden het saai om te geven, maar in dit geval is het juist handig. Als je iemand niet goed kent, is het immers moeilijk een perfect cadeau te vinden. Met een cadeaubon kan zij er zelf iets van kopen waar ze echt iets aan heeft. Daarnaast zijn er veel verschillende cadeaubonnen, dus kun je er alle kanten mee op.  

Reactie schrijven

Commentaren: 15
 • #1

  Fallon (donderdag, 09 juni 2022 10:12)

  Bloemen vind ik altijd leuk om te geven en een cadeaubon is inderdaad even kijken naar welke cadeaubon het beste past. Dan zou ik gaan voor een VVV bon als dat zo heet? Een Rituals pakket slaat ook altijd aan.

 • #2

  Eva (donderdag, 09 juni 2022 11:21)

  Dat zijn zeker goeie tips. Toch vind ik het vaak ook leuk iets te geven wat een origineel is.

 • #3

  patriciakleijn (donderdag, 09 juni 2022 16:00)

  handige tips, die kom je niet zo vaak tegen ihihi

 • #4

  Frederique (donderdag, 09 juni 2022)

  Ik denk dat iedereen wel blij is met een mooie bos bloemen. Ik geef zelf wel graag unieke/originele cadeaus.

 • #5

  EvenDelen.be (vrijdag, 10 juni 2022 08:58)

  Ik denk dat je nooit fout kan doen met bloemen. Persoonlijk ben ik niet zozeer voor cadeaubonnen of het moet zijn dat ik de persoon net wel goed ken. Zo gaf ik een neefje onlangs een cadeau bon voor een gamerplatform omdat hij een echte gamer is. Soms ga ik er voor om een zelf een mand samen te stellen met vanalles en nog wat.

 • #6

  Annelore (vrijdag, 10 juni 2022 10:28)

  Of geef iets cadeau om samen te ondernemen, dan leer je elkaar gelijk beter kennen :) bv. een high tea ergens of zo

 • #7

  Nicole Orriëns (vrijdag, 10 juni 2022 10:54)

  Bloemen vind ik inderdaad ook een gouwe ouwe. Hoewel er toch ook weer mensen zijn die tegen snijbloemen zijn heb ik ontdekt.

 • #8

  Tessa (vrijdag, 10 juni 2022 13:51)

  Handige tips. Persoonlijk zou ik voor een algemene cadeau bon gaan, daarmee kan je nooit verkeerd zitten. Aangezien ik genoeg mensen ken die niet tegen bloemen/chocolade kunnen.

 • #9

  Gabrielle (maandag, 13 juni 2022 12:18)

  Handige tips, voor iemand die je niet goed kent, is het altijd lastig. Je weet nooit of je te maken hebt met allergieën of andere interesses. Deze cadeaus zijn algemeen en worden waarschijnlijk door iedere vrouw gewaardeerd.

 • #10

  Tessa (woensdag, 15 juni 2022 10:13)

  Leuk overzicht is dit. Veel mensen vinden dit soort cadeaus altijd leuk om te krijgen

 • #11

  Nicole Orriëns (donderdag, 16 juni 2022 11:17)

  Een cadeaubon van bijvoorbeeld de Hema vind ik ook altijd een prima cadeautje. Dat komt namelijk altijd wel een keer van pas.

 • #12

  Rory (donderdag, 16 juni 2022 18:35)

  Ik probeer zelf altijd te bedenken wat ik bij iemand vind passen. Dat wat je zegt van een boek en dan diegenen die jij zelf zo mooi vindt, dat is ook een mooie suggestie. Zo maak je het inderdaad heel persoonlijk. Een bon is een van de dingen die ik probeer te voorkomen. Vind ik niet zo leuk. Aan de andere kant kan de ontvanger dan wel iets kopen wat ze zelf heel mooi vindt.

 • #13

  Janet (vrijdag, 17 juni 2022 14:09)

  Ik vind iets voor het interieur juist heel persoonlijk, dat zou ik niet zo snel geven aan iemand die ik niet goed ken.. Dan zou ik eerder een cadeaubon voor een interieurwinkel halen. Bloemen doen het altijd goed inderdaad.

 • #14

  sandra (maandag, 11 juli 2022 23:15)

  Leuke tips! Bloemen en chocolade is altijd fijn! Een cadeaubon vind ik iets minder...

 • #15

  rachel (dinsdag, 12 juli 2022 08:46)

  een kadobon doet het altijd wel goed, van de hema of van bol, daar kunnen ze altijd wel wat mee denk ik