· 

Luxe vakantiehuis met sauna aan zee | Duynvallei 10 Schoorl

Luxe vakantiehuis met sauna aan zee: Duynvallei 10 Schoorl

Lekker genieten van een wellness vakantie dat is onze insteek bij het boeken van Duynvallei 10 te Schoorl. Zelf wonen we ook aan de kust maar dan nabij Scheveningen. In Den Haag kennen we de kustplaats maar al te goed. Opzoek naar vakantie in eigen land kwamen we uit in Schoorl. We wilde lekker genieten van elkaar en ontspannen in de sauna. Duynvallei 10 werd onze vakantiebestemming, een luxe vakantiehuisje met sauna aan zee.

Luxe vakantiehuisje Duynvallei 10 review
Luxe vakantiehuisje Duynvallei 10 review

Wat is er bijzonder aan Duynvallei 10 Schoorl?

Het luxe vakantiehuis  Nederland met rieten dak toont gezellig. Het huisje dichtbij zee is sfeervol ingericht in een landelijke woonstijl. In de woonkamer maar ook de rest van de inrichting van het vakantiehuis proef je de sfeer van de zee. Zo zijn er schilderijen met zee afbeeldingen en vindt je schelpen in verschillende vormen van decoratie terug in de woning.

Duynvallei 10 te Schoorl is extra luxe vanwege de gunstige ligging wat betreft de zon. Aan de zijkant van het vakantiehuis is een heerlijk lounge set waar je fijn kunt ontspannen en aan de andere zijde van het huis staat een 6 persoon eettafel waar je heerlijk aan kunt eten.

Vakantiehuis nummer 10 is een bijzondere plek aangezien dit huisje ook heerlijk wellness gelegenheid heeft. Zo kun je er fijn in het ligbad badderen en gebruik maken van de stoomcabine en de infraroodsauna.

Het vakantiehuis bestaat uit een souterrain met twee slaapkamers waarvan een tweepersoonsbed en een kamer met twee losse bedden. In het souterrain is ook een welness kamer (stoomcabine, infrarood sauna en een badkamer met een bad, douche en een toilet.

Op de eerste etage is een slaapkamer met vide, daar sliepen de jongste en de middelste samen op een kamer.

Wellness vakantiehuis met sauna aan zee te Schoorl
Wellness vakantiehuis met sauna aan zee te Schoorl

Hoe hebben wij het luxe vakantiehuis ervaren?

Duynvallei 10 hebben wij als een luxe vakantiehuisje ervaren. Wel vond ik het slapen in het souterrain minder fijn aangezien er een klein raampje in zit waar beperkt licht doorkomt, maar mijn man had nergens last van. Verder zijn de bedden prima en is er genoeg ruimte in het souterrain waar je uitgebreid kunt douchen en badderen. En er is nog een wellness kamer waar wij met z'n allen een voor een in de stoomcabine hebben gestaan.  Maar mijn vaste plekje was de infraroodsauna.

De ruime keuken is erg fijn en van de zithoek hebben we veel gebruik gemaakt aangezien er regelmatig regen viel. Daardoor waren we weinig in de tuin te vinden.  De vide vond ik een plus en minpunt. Je kunt vanaf de woonkamer makkelijk naar boven praten. Maar s 'avonds heb je nooit het idee dat je echt met z'n tweeën zit. Met kinderen doe je al snel het geluid van de t.v. zachter en het licht van de t.v. kwam bij hun in de slaapkamer terecht. Desondanks hebben we wel een paar fijne dagen in Schoorl gehad.  Wel ben ik erachter dat ik me meer thuis voel in de bossen dan vlakbij het strand. En zo zijn we weer een ervaring rijker. Nu gaan we door naar onze tweede bestemming: Onthaasten in de Achterhoek.

Ben jij wel eens in Schoorl geweest?

Reactie schrijven

Commentaren: 16
 • #1

  Wanda (zondag, 29 augustus 2021 22:10)

  Ooit ben ik weleens in Schoorl geweest en heb toen diverse mooie vakantiehuisjes zien staan. Misschien toch maar eens een weekendje in die omgeving plannen.

 • #2

  Nicole Orriëns (maandag, 30 augustus 2021 12:35)

  Ja, zeker! Een superleuk dorpje en ik herinner me het klimduin vooral!

 • #3

  Jouvence (maandag, 30 augustus 2021 16:00)

  Wat lekker lijkt me dat een huisje aan zee met sauna. Jammer dat het weer niet super zomers is momenteel.

 • #4

  Tessa (maandag, 30 augustus 2021 19:16)

  Ik ben regelmatig in Schoorl geweest, maar dan op de camping

 • #5

  Kiki Hasselton (woensdag, 01 september 2021 10:55)

  Ik ben er nog nooit geweest, maar als ik dit zo lees, lijkt het mij wel wat

 • #6

  Beautyn0te (woensdag, 01 september 2021 16:08)

  Hier was ik zo benieuwd naar. Lijkt me erg leuk om een keer heen te gaan

 • #7

  jasmina (woensdag, 01 september 2021 23:11)

  nee ik ben nog nooit in schoorl geweest..maar jeetje wat lijkt me dit heerlijk...ik ben er eigenlijk ook wel.aan toe

 • #8

  Irene (donderdag, 02 september 2021 06:36)

  Wat een heerlijk plekje! Ik reed laatst nog even door Schoorl, maar je krijgt hier echt dat buitenlandgevoel!

 • #9

  Deborah (donderdag, 02 september 2021 09:15)

  Toch een leuke ervaring lijkt mij. Jammer dat het weer niet zo mee zat. Het lijkt mij wel een heerlijk plekje. De rieten daken geven mij nog meer een boerderij leven gevoel. Ik ben nog nooit in Schoorl geweest (volgens mij) Jammer dat er niet meer foto's zichtbaar zijn. Ben benieuwd naar de inrichting van dit huisje.

 • #10

  Sherry (donderdag, 02 september 2021 17:05)

  Ik ben er nog nooit geweest. Ik zou er wel heel graag heen willen. Het ziet er goed uit.

 • #11

  Daisy (vrijdag, 03 september 2021 16:34)

  Oh wat lijkt me dat heerlijk zeg!

 • #12

  Amina (zaterdag, 04 september 2021 17:14)

  Ohhh ik vind het er geweldig uitzien, ik hou zo van luxe strandhuizen. Die klapluiken vind ik zo mooi. Ik denk, door wat je verteld, dat het denk ik beter is met z'n tweetjes hier? Lekker luxe en groot, maar dan 'val je niemand lastig' met het leven beneden. Ik ga even naar hun site toe xxx

 • #13

  Rosalyn (zondag, 05 september 2021 09:36)

  Het klinkt heerlijk! Ik hou juist meer van het strand dan van de bossen, dus ik onthoud dit adresje zeker!

 • #14

  Melanie Hoogvliet (dinsdag, 07 september 2021 13:51)

  Dit ziet eruit als een heerlijk vakantie huisje de plek is in elk geval prachtig!

 • #15

  Mandy Eggens (dinsdag, 21 september 2021 14:55)

  Lijkt me een leuk vakantiehuis! Schoorl zelf is ook leuk met de klimduin

 • #16

  Elena (maandag, 24 januari 2022 15:25)

  Wat een heerlijke plek! Lijkt me zeker leuk om een keer te bezoeken