Binnenkijken: flat met industrieel interieur in Breda

Binnenkijken: flat met industrieel interieur in Breda

Met mijn man en onze hond Jago wonen wij in een flat op de 1 e etage in Breda. Het appartement is ruimer dan je zou denken, het is zo’n 75 m², al had ik nog wel graag een extra kamer erbij willen hebben.

 

Onze flat bestaat uit een kleine hal en grotere hal, keuken, woonkamer, kleine en grote slaapkamer, badkamer en beneden onder de flat hebben we nog een aparte berging. Sinds dat ik bij mijn man ben ingetrokken, heb ik zo’n beetje zijn hele huis opnieuw ingericht, ik heb er een industrieel huis van gemaakt. Wij houden beide van een industrieel interieur, in de woonkamer zie je vooral veel hout en staal terug.

Woonblog binnenkijken industrieel interieur

Binnenkijken bij Natascha

Sinds 18-09-2020 ben ik officieel gaan samenwonen met mijn man. Ik leefde zoveel in het huis van mijn man dat we na een half jaar besloten hebben om te gaan samenwonen. De relatie was goed en ik vond het zonde om mijn huur voor mijn appartement in Princenhage te betalen, terwijl ik er bijna niet aanwezig was.

 

We wonen in een fijne buurt, naast ons appartement zit een speeltuintje, waar kinderen lekker kunnen spelen. Om nou te zeggen dat er ‘nooit iets in onze wijk gebeurd is onzin, ik denk dat er in elke wijk wel eens wat gebeurt. Zo ben ik een keer aangereden, zijn er diefstallen gepleegd in het winkelcentrum vlakbij ons en met oudjaar wil je helemaal niet in onze wijk zijn, want er wordt behoorlijk wat vuurwerk afgestoken. Mijn arme hond is zo bang voor vuurwerk dat hij me 2 jaar geleden onderuit heeft getrokken.

Eerst een mannenhuis nu een warm industrieel interieur

 Sinds ik bij mijn man ben ingetrokken, heb ik zo’n beetje zijn hele huis aangepast haha, want het was echt een ‘mannenhuis’. Gelukkig hebben wij dezelfde stijl, beide vinden we een industriële woonkamer mooi.

 

Onze meubels zijn voornamelijk van hout en staal, dus echt het gene wat bij een industriële look hoort. De muur

hebben we sinds kort ‘camouflagegroen’ geverfd, nu zijn alleen de deuren nog aan de beurt, deze worden zwart gelakt. Nu het verven een beetje afgerond is, wil ik foto’s gaan bestellen. Maar ik zou nog meer willen voor aan de wand onder andere leuke hexagons van Modulari boven de bank, een grote wandklok en wat leuke foto’s in de hal.

Industrieel wonen met zwarte keuken

Mijn droomkeuken is een open keuken

Mijn droom is om ooit een huis te kunnen kopen met een open keuken,  een leefkeuken welke is aangesloten aan de  woonkamer. Ik kook namelijk heel graag voor vrienden, nu hebben we een aparte keuken, die ik overigens ook

gepimpt heb naar zwarte kastjes i.p.v. die lelijke witte kastjes. Onze keuken is eigenlijk ook te klein, qua ruimte niet zo zeer maar wel qua kastjes, ik bak heel graag, ik heb een staande mixer waar ik absoluut niet zonder kan. Daarnaast heb ik heel veel ‘springvormen’ en eigenlijk te weinig ruimt om alles kwijt te kunnen.

Blauwe slaapkamer

Onze slaapkamer heeft dezelfde interieurstijl als de woonkamer alleen hebben we hier de kleur ‘Petrol

bleu’ gebruikt. Mijn man heeft sinds ik bij hem woon een nieuw bed aangeschaft, ‘een boxspring’, Nu slaap ik lekker, voorheen werd ik met rugpijn wakker. Het enige wat nu nog op ons wensenlijst je staat is een 

 grotere kledingkast en wat leuke muurdecoratie.

Woonblog binnenkijken blauwe slaapkamer

Badkamer opknappen

De badkamer mag wat mij betreft wel een opknap beurt gebruiken, misschien wordt dat wel het 2e

project om aan te beginnen. We hebben nu een douchecabine, door het  slechte onderhoud zijn de

tegels ook bijna niet meer schoon te krijgen. In dit project wil ik graag een inloopdouche en een kast ombouw om de wasmachine/droger heen maken. Dit klinkt misschien heel gek, maar de laatste keer heb ik het glas van de douche met cola schoon gekregen, het was zo hardnekkig die kalk. Zo zie je maar hoeveel troep er eigenlijk zit in cola.

Binnen een jaar verhuist van een appartement naar een flat

Ik woonde eigenlijk nog geen jaar in mijn appartement, ik woonde samen met mijn ex.  Al snel trok ik definitief in bij mijn man. Ik heb alles verkocht, want mijn man had immers ook meubels. Het enige wat ik mee heb genomen, toen ik ging verhuizen was de kledingkast en droger voor de rest heb ik alles verkocht.

 

Aangezien mijn ouders het verhuizen wel beu waren, want ik woonde er nog niet zo lang, wilde ze nu niet mee helpen tijdens de verhuizing.  Dus heb ik met mijn man en een vriend een busje geleend waar we met

z’n drieën in een avond zijn verhuisd, we hebben toen alles in de schuur gezet. De dozen wilde ik in een later stadium uitruimen.

Mijn favoriete plekje in huis

Mijn favoriete plekje in huis is de eettafel, daar komen mijn man en ik samen tijdens het eten, maar deze plaats is ook mijn thuiswerkplek om mijn blogs te schrijven, daarnaast knutsel ik graag aan deze eettafel. Ik probeer de tafel netjes te houden, maar er wordt vaak rotzooi op de tafel gegooid. Vaak moet ik de eettafel eerst opruimen voordat ik er kan zitten

Ik doe niet mee met de nieuwste woontrends

Met de woontrends van nu hou ik me niet zo bezig, ik vind het vooral belangrijk wat ik leuk vind. Of dit nu een trend is of niet dat maakt mij niks uit. Mijn wooninspiratie haal ik uit Pinterest, daar zoek ik ook vaak op specifieke trefwoorden, zoals een woonstijl of een specifieke inrichting van een kamer in huis.

Wie is de persoon achter het binnenkijken woonblog?

Op http www.nataschablogt.nl, blog ik over van alles wat mij bezighoudt, zo zijn er tips te vinden, onze vakanties en mijn hobby’s zijn binnenkort te zien. Een groot gedeelte gaat over mijn persoonlijke ervaring na herhaaldelijke miskramen te hebben meegemaakt, daarin wil ik vrouwen meenemen in ons verhaal waarbij ik vrouwen wil helpen met vragen. Zo wil ik graag dat het taboe rondom ‘miskramen’ doorbroken wordt.

 

Op mijn Instagram laat ik regelmatige zien wat ik die dag doe of waarmee ik bezig ben. Ook houd ik je op de hoogte als er een nieuwe post online is geplaatst!

Reactie schrijven

Commentaren: 11
 • #1

  Melanie Hoogvliet (maandag, 30 januari 2023 13:49)

  Oooh die keuken is echt prachtig!

 • #2

  Jouvence (woensdag, 01 februari 2023 20:12)

  Wat een mooie keuken, ik zou ook graag een donkerblauwe slaapkamer willen.

 • #3

  Nicole Orriëns (donderdag, 02 februari 2023 10:44)

  Wauw wat is de woonkamer enorm rustig qua inrichting! Ik moet glimlachen om het contrast met de vele kussentjes in de slaapkamer : )

 • #4

  Renata Feyen (vrijdag, 03 februari 2023 00:09)

  je appartement opzeggen om te gaan samenwonen is altijd een risico, maar tis te gek om lang dubbel te betalen

 • #5

  Angelo (vrijdag, 03 februari 2023 20:04)

  Mooi artikel, en oh die keuken is ge-wel-dig! Zo'n keuken wil ik ook wel haha.

 • #6

  Eva (zaterdag, 04 februari 2023 11:08)

  Leuk om te zien hoe iemand anders woont. En heel mooi die blauwe slaapkamer.

 • #7

  Tessa (zondag, 05 februari 2023 10:13)

  Mooie foto's van deze flat. De slaapkamer ziet er fancy uit

 • #8

  Nicole Orriëns (woensdag, 08 februari 2023 13:23)

  Ik zit naar het salontafeltje te kijken. Zit daar nou bergruimte in of juist niet?

 • #9

  Sherry (dinsdag, 14 februari 2023 17:48)

  Wauw wat is dit mooi zeg. Leuke inkijkje kunnen we doen.

 • #10

  Claire (dinsdag, 14 februari 2023 20:08)

  Wat een ruimte! Je zou helemaal niet zeggen dat het een flat is. Erg sfeervol!

 • #11

  Angelo (zaterdag, 25 februari 2023 21:40)

  Leuk artikel om te lezen en wouw wat mooi! Vooral die keuken is ge-wel-dig!!!