· 

Decoratieve sierkaarsen: 100% meer sfeer in huis

Decoratieve sierkaarsen: 100% meer sfeer in huis

Op mijn zoektocht naar decoratieve sierkaarsen kwam ik uit bij de webshop Canndle.nl. Daar worden kaarsen met liefde gemaakt, niet alleen gepersonaliseerde kaarsen, maar ook heerlijke geurkaarsen waarmee je je interieur kunt voorzien van een fijn aroma. De handgemaakte kaarsen zijn verkrijgbaar in bijzondere vormen en modellen. De woondecoratie is niet alleen geschikt om je huis in de winter sfeervol en knus te maken, de ambachtelijke kaarsen zijn ook in het voorjaar een leuke accessoire om in huis te hebben. Ik kreeg een set kaarsen toegestuurd, zodat ik de heerlijke zelf kon ervaren.

decoratieve bijzondere kaarsen

Handgemaakte kaarsen in allerlei vormen

De hand gegoten kaarsen zijn niet alleen ambachtelijk gemaakt, de decoratieve kaarsen zijn ook nog milieuvriendelijk. Omdat de makers wilde uitblinken en geen normale kaarsen winkel wilde zijn, is de webshop gespecialiseerd in gepersonaliseerde kaarsen en kaarsjes in speciale vormen. Het mooie van deze kaarsen is dat geen een kaars identiek is. Niet alleen de kaarsen maar ook de geurkaarspotten worden met de hand gefabriceerd. Doordat de sierkaarsen op kleine schaal worden gemaakt, in plaats van in een fabriek, komt het soms voor dat er een of meerdere luchtbellen in de potten zitten. Dit is juist de charme van het handgemaakte proces.

Gepersonaliseerde kaarsen met eigen tekst

Hoe leuk is het om je vriendin een persoonlijk cadeau te geven als ze bijvoorbeeld gaat verhuizen. Een gepersonaliseerde kaars met een tekst die goed bij de gelegenheid of de persoon past. Zo kun je een quote verzinnen, denk hierbij aan new home of new memories. Natuurlijk zijn de kaarsen ook zeer geschikt voor andere gelegenheden, bijvoorbeeld voor Moederdag, verjaardagen of een trouwerij.

Met een klein en simpel gebaar, laat je de ontvanger zien, dat je de moeite hebt genomen om naar een bijzonder cadeau op zoek te gaan. Hierdoor wordt de emotionele band tussen jullie versterkt, je hebt immers voor een uniek wooncadeau gekozen, met een tekst welke die precies bij de persoon past.

decoratieve sierkaarsen 100% meer sfeer in huis

Laat je interieur heerlijk ruiken met geurkaarsen

Persoonlijk mocht ik uit de verschillende kaarsen collectie, de geurkaarsen ontvangen. Ik vind het heerlijk om in de avond mijn woonkamer te laten geuren. Ik houd van het aroma van sinaasappel en kaneel, maar er zijn meerdere mogelijkheden. Zo is er voor elke interieurliefhebber wel een bijpassende geur te vinden. Een heerlijk geurtje zorgt niet alleen voor een fijn sfeertje in huis, ik voel me ook meteen heerlijk ontspannen, eigenlijk ervaar ik de ruikende kaars als een aromatherapie. Toch was ik nog even aan het twijfelen of ik geen figuurkaars voor op het toilet zou uitkiezen.

Vetplantjes kaarsen leuk om te geven of te krijgen

Mijn oog viel namelijk op de vetplantjes kaars. Ik ben namelijk dol op planten in huis, bij mij staan minstens acht planten in de woonkamer. Toen het toilet gerenoveerd was ik nog op zoek naar een leuke decoratie, ik wilde het liefst een leuk plantje. Maar helaas doen weinig kamerplanten het goed in een donkere ruimte., nu staat er nu een vaasje met droogbloemen. Als ik deze leuke vetplantjes in de vorm van een kaars eerder was tegengekomen, dan had ik zeker voor deze vetplantjes collectie gekozen. De zachte kleuren, de cement potten en de mogelijkheid om de plantjes zelf samen te stellen, maakt de decoratie erg aantrekkelijk.

Met korting kaarsen kopen

Wil je ook kaarsen in huis, dan kun je de decoratie nu met korting kopen. Gebruik code lindaschrijfthetop20, met deze code krijg je 20% korting op je bestelling. Zo maak je van je huis ook een warm thuis. Ik ben benieuwd, ga je voor een bijzondere kaars of voor een heerlijk aroma in je woonkamer?

Reactie schrijven

Commentaren: 8
 • #1

  Nicole Orriëns (dinsdag, 27 februari 2024 11:03)

  Kaarsen brengen altijd fijn sfeer in huis vind ik. En er is ook altijd zo lekker veel keuze. Die kortingscode is fijn zeg!

 • #2

  Elisabeth (dinsdag, 27 februari 2024 11:23)

  Kaarsen en geurkaarsen zien er zeker mooi uit. En sommige ruiken zeker erg lekker. Helaas kan ik niet tegen geuren.

 • #3

  Info@clairesmission.comi (dinsdag, 27 februari 2024 13:12)

  Wat een prachtige kaarsen! Ik ben super benieuwd naar de geuren.

 • #4

  Eat Live Travel (dinsdag, 27 februari 2024 19:23)

  Wat een super leuk design. Zie het zo hier staan. De geur van kaneel en sinaasappel lijkt me heerlijk verwarmend. Ben benieuwd naar de rest!

 • #5

  Tessa (woensdag, 28 februari 2024 18:55)

  Wat een mooie kaarsen. Momenteel heb ik geen kaarsen in huis, maar wil ze wel weer gaan halen

 • #6

  Malou (donderdag, 14 maart 2024 11:05)

  Ik ben gek op kaarsen en ik vind het altijd zo gezellig staan! In mijn woonkamer staan eigenlijk altijd wel kaarsen :)

 • #7

  Wanda (donderdag, 14 maart 2024 20:25)

  Hoewel ik gek ben op kaarsen, heb ik niet zoveel staan want het zijn meestal geurkaarsen en mijn kat kan daar niet zo goed tegen.

 • #8

  Corrina (donderdag, 14 maart 2024 22:30)

  Ik ben fan van kaarsen die naast mooie kleur en vorm ook lekkere geur geven bij branden
  Het geeft een gezellige warme sfeer
  In ons huis hebben we ze echt afgestemd op kleur van de meubels