· 

De Nordmann kerstboom ophalen of laten bezorgen?

De Nordmann kerstboom ophalen of laten bezorgen?

De maand december is in aantocht, dat betekent niet alleen glunderende kindjes die blij zijn met hun gevulde schoentje maar ook een kerstboom in huis. Hier in huis tenminste wel, zodra Sint is vertrokken krijg ik de kerstkriebels.  De woonkamer kerstversiering wordt van zolder gehaald en elk jaar wil ik mijn favoriete boom: de Nordmann kerstboom. Dit jaar ben ik vanwege corona toch in twijfel, ga ik de Nordmann kerstboom ophalen of laten bezorgen?

Nordmann kerstboom thuis bezorgen
Nordmann kerstboom thuis bezorgen

Haal de kerstsfeer in huis met de Nordmann kerstboom

Als ik aan kerst denk dan denk ik toch aan een grote echte kerstboom in huis met pakjes eronder. Elk jaar kijk ik op tegen de drukke dagen maar zodra december in aantocht is wil ik zo snel mogelijk een kerstboom in huis en de kerstverlichting buiten ophangen. De kerstliedjes op de radio zorgen al voor een heerlijke kerstsfeer in huis en daar hoort natuurlijk een kerstboom bij. 

Sinds we kinderen hebben zijn we gewisseld van een gewone dennenboom naar een Nordmann-spar. Toen de kinderen nog klein waren en de grote kerstboom erg aantrekkelijk was, wilde ik graag een kerstboom die niet snel zou uitvallen. Natuurlijk heb je dat de keuze uit een nep kerstboom, maar dat was voor mij geen optie, voor een mooi kerstboom kwam ik bij een Nordmann uit.

 

Als kind zijn vond ik die grote boom erg indrukwekkend en niet alleen de boom ook de geur zodra je de woonkamer in kwam lopen maakte veel indruk op mij. Mijn kids wilde ik hetzelfde laten ervaren maar dan wel met een kerstboom die mooi blijft, sindsdien gaan we elk jaar voor de Nordmann-spar. Je betaalt er iets meer voor maar je hebt wel een boom in huis waarvan je zeker weet dat de kerstboom eind van de maand ook nog mooi staat.

De Nordmann-spar zelf uitkiezen of bezorgen?

Ik ben een controle freak, mijn man erop uit laten gaan om een kerstboom uit te kiezen was niet altijd een succes. Of het was een te grote Nordmann-spar of aan één kant zaten minder takken waardoor de kerstboom er niet mooi uitzag. Maar een kerstboom laten bezorgen zonder dat ik de boom zelf uit kon kiezen vond ik ook wel een dingetje.

 

Via de buren kwam ik terecht bij Nordmannkerstbomen.nl daar kun je een kerstboom  thuisbezorgen laten bezorgen, met de garantie dat je een mooie boom krijgt. Ideaal voor als je de deur niet uit wilt of als je vanwege corona weinig in aanraking wilt komen met veel mensen.

Kerstboom uitkiezen of bezorgen?
Kerstboom uitkiezen of bezorgen?

Wie zijn Nordmannkerstbomen.nl?

Om zoveel mogelijk gezellige huizen gezellig te maken met kerst, heeft Nordmannkerstbomen.nl een webshop gestart. Een webshop met een keuze uit alleen de beste Nordmann-spar kerstbomen. De Nordmannen worden door de kweker geselecteerd en uitgezocht. Van minder mooi tot heel erg mooi, alleen de heel erg mooie bomen worden verkocht. Je hebt dus garantie op een mooie boom. De bomen worden over heel Nederland thuisbezorgd.

De Nordmann-spar is in drie maten verkrijgbaar:

 • 100cm-150 cm (€ 54,45)
 • 150 cm -200 cm (€ 59,95)
 • 200 cm-250 cm (€ 66,95)

Wil je geen ongemak dan kun je ook een sneeuwkerstboom met verlichting in een kleiner formaat bestellen voor in huis of in de kinderslaapkamer.

Nordmannkerstbomen doneert 25% van de omzet aan Stichting niet alleen! Een stichting die ervoor zorgt dat verslaafde door middel van muziek weer terug kunnen komen in de samenleving.

 

Wil jij een kleine of een grote Nordmann kerstboom? Met kortingscode: LINDA10BLOG krijg je 10% korting  bij een besteding van €70,00.  Daarbij wordt de kerstboom ook nog gratis thuisbezorgd.

 

Laat jij je kerstboom thuisbezorgen of kies je de boom liever zelf uit?

Reactie schrijven

Commentaren: 21
 • #1

  Esther (maandag, 06 december 2021 12:59)

  Ik vind dat nogal aan de prijs voor een boom die na een paar weken weer de deur uit gaat. Bovendien zal het zogenaamde gratis bezorgen ongetwijfeld al in de prijs zijn doorberekend.

 • #2

  Jouvence (dinsdag, 07 december 2021 14:42)

  Hier geen kerstboom in huis. Echte zijn giftig voor de katten en we hebben er overigens ook geen ruimte voor. Wij hebben het huis versierd met guirlandes en lampjes.

 • #3

  Joyce Joshua (dinsdag, 07 december 2021 16:37)

  Wij hebben zondag onze boom opgehaald en vandaag staat hij al te pronken in onze woonkamer. Zodra de Sint weg is komt de boom erin. Ik hou eigenlijk wel van het uitzoeken en de bomen bekijken. Het geluksgevoel als ik de perfecte boom heb gevonden, heerlijk. Maar wel top dat zo'n bezorgdienst er is!

 • #4

  Monique (dinsdag, 07 december 2021 16:49)

  Wat een idee om de boom te laten bezorgen. Daar heb ik niet eens aan gedacht dat dat zou kunnen. Zondag naar een veel te drukke intratuin geweest om daar zelf een boom uit te zoeken. Bij thuiskomt blijkt hij toch een beetje groot. Te groot voor de kamer eigenlijk �

  Hoop dat ik voldoende versiering heb. (Daar ben ik nog niet aan begonnen.)

 • #5

  Sandra (dinsdag, 07 december 2021 17:55)

  Bij mijn ouders thuis hadden we altijd een prachtige boom staan! Super leuk. Zelf heb ik eigenlijk nog nooit een boom gehad. Omdat ik meestal kerst in de zon vier, voelt het toch anders.

 • #6

  Sanne (dinsdag, 07 december 2021 22:02)

  Ik vind het wel veel geld voor een boom. Maar inderdaad ik zie ook liever een echte kerstboom. Helaas een neppe kerstboom hier.

 • #7

  Linda (woensdag, 08 december 2021 12:02)

  Wij gaan ieder jaar zelf de boom uitzoeken. Dat hoort voor ons toch wel bij de magie van Kerst!

 • #8

  Tessa (woensdag, 08 december 2021 12:17)

  Ik heb een prachtige kunstboom, hoofdzakelijke vanwege mijn allergieën

 • #9

  Fallon (woensdag, 08 december 2021 13:04)

  Ik moet zo enorm lachen dat je zegt dat het geen succes was als jij je man op pad stuurde voor de kerstboom haha! Waarschijnlijk gebeurt dat ook zo met de boodschappen? Eindelijk weer de kerstsferen in huis, ik vind dat zo enorm gezellig.

 • #10

  Nicole Orriëns (woensdag, 08 december 2021 13:43)

  Wij hebben een kunstboom die we gewoon elk jaar uit de kelder vissen en weer neer zetten : )

 • #11

  Nicole Orriëns (woensdag, 08 december 2021 14:01)

  Ik denk dat wij zo'n boom wel zelf zouden ophalen. Onze auto heeft ruimte genoeg: er past zelfs een fiets in. Dus een kerstboom zal ook wel lukken.

 • #12

  Kelly Buysse (woensdag, 08 december 2021 16:01)

  Ik hou van een echte kerstboom, maar voor het onderhoud en gemak hebben we de knoop toch moeten doorhakken en geïnvesteerd in een kunstboom die ook redelijk mag gezien worden.

 • #13

  Claire (woensdag, 08 december 2021 20:01)

  Heeeeeerlijk een echte boom! Wij hebben sindskort een kunstboom maar de geur van een Nordmann mis ik stiekem toch wel.

 • #14

  Sofie (donderdag, 09 december 2021 17:12)

  Wij hebben toevallig gisteren weer een Nordmann gekocht, en dat blijven toch de mooiste bomen. Voorheen kochten we vaak willekeurige bomen, maar wat zij we blij dat we weer een echte hebben dit jaar! Je ziet meteen dat het een Nordmann is.

 • #15

  Frederique (donderdag, 09 december 2021 21:45)

  Thuisbezorgen lijkt me erg handig, ik vind het altijd een crime om zo'n boom thuis te krijgen. Daarom kies ik ook vaak een kleine uit die ik kan tillen.

 • #16

  Tatiana's Blog (vrijdag, 10 december 2021 12:41)

  Het is wel een prachtige boom! Volgend jaar gaan wij voor een echte boom, nu hebben we een kunstboom

 • #17

  Amina Amina (vrijdag, 10 december 2021 18:37)

  Wat een heerlijke foto's. Wij hebben een middelgrote kunstkerstboom, maar missen soms de geur van een echte. Ik weet niet of ik een echte zou laten thuisbezorgen. Het uitzoeken van een boom heeft toch ook iets speciaals <3

 • #18

  Tessa (vrijdag, 10 december 2021 18:41)

  Ik heb een kunstkerstboom, vind echte kerstbomen milieuonvriendelijk omdat de meeste na de kerstdagen weggegooid worden

 • #19

  Gabrielle (maandag, 13 december 2021 10:38)

  Hoe handig! Ik wist helemaal niet dat dat een optie was, ik heb al jaren een kunstboom dus ik ben al voorzien :)

 • #20

  Mitchel (dinsdag, 14 december 2021 12:35)

  Een echte boom in huis lijkt me mooi. Als je daar de ruimte voor hebt. Ik heb een kleine nep-boom die na de feestdagen weer naar zolder gaat.

 • #21

  Mandy Eggens (zaterdag, 18 december 2021 10:43)

  Wij wilden dit jaar weer een echte boom met kluit maar ze waren allemaal mini of scheef. Dus kwamen we thuis met een nep boom. Maar ik zoek ze sowieso liever zelf uit dan laten bezorgen