· 

Wat is een leuk en praktisch telefoonhoesje?

Wat is een leuk en praktisch telefoonhoesje?

Een telefoonhoesje moet voor mij er niet alleen leuk uitzien maar ook handig in gebruik. Het liefst heb ik alles bij elkaar, een telefoon, een hoesje met daarbij een portemonnee om mijn pasjes in te stoppen. Een telefoonhoesje met een koord vind ik praktisch als ik bijvoorbeeld de hond ga uitlaten, maar eigenlijk zoek ik een telefoonhoes en pasjeshouder ineen of kan ik beter een losse pasjeshouder nemen?

Wat is een leuk en praktisch telefoonhoesje?
Wat is een leuk en praktisch telefoonhoesje?

Leuke telefoonhoesjes moeten wel handig zijn

Aangezien ik nogal een vergeetachtig type ben, ik stond laatst in het ziekenhuis voor mijn schildklierpunctie toe ik dacht: "O ja mijn ziekenhuis-pasje!" Gelukkig heb ik een portemonnee-hoesje, dus ik kon het pasje zo tevoorschijn toveren. 

Wat is dan het probleem vraag je je misschien af? Mijn telefoon functioneert nog prima en ik ben ook niet opzoek naar het nieuwste model van Apple de iPhone 14 voor een bijpassend hoesje. Mijn probleem is dat ik eigenlijk te veel pasjes heb die ik standaard mee wil nemen. Denk hierbij aan het pasje van de Kruidvat, AH, ID, bankpas 3x, tuincentrum-pas, ziekenhuis-pas, verzekeringspas en mijn OV-chipkaart. Kortom mijn portemonnee wordt als maar dikker en dikker.

Zo dik dat mijn hoes niet meer goed in mijn tas past. Daarbij gaven de pasjes ook krassen op mijn telefoontoestel, kortom ik ben toe aan een andere oplossing.

Keuze stress bij het uitzoeken van het hoesje voor de telefoon

Er zijn zoveel soorten telefoonhoesje met kwaliteit van het booktype tot de flipcase dat je tussen de bomen het bos niet meer ziet. Van een telefoonhoes met pasjeshouder op de achterzijde tot alleen een hoesje.  Je weet bijna niet meer welk hoesje je nu moet uitzoeken.

Nu ligt het er ook aan wat voor telefoon je hebt, heb je een Apple of een Android telefoon? Beide hebben weer andere modellen. Maar mijn zoektocht naar het juiste model voor mijn Samsung S21 wordt er niet makkelijker op.

Telefoonhoesje met portemonnee of losse pasjeshouder

Mijn kinderen zien het probleem niet, ik moet gewoon gaan voor een losse pasjeshouder. Zelf denk ik ook dat een pasjeshouder ook praktischer is en dat je het makkelijker in je tas kan opbergen. Dat betekent dat ik van mijn vertrouwde systeem, mijn telefoonhoesje met portemonnee af moet, en mijn tas helemaal opnieuw moet indelen.

 

Dan kan ik net zo goed een nieuwe tas met bijpassend telefoonhoes en passenhouder kopen! Aangezien ik in het najaar jarig ben denk ik dat ik mijn keuze nog even uitstel. Ik ga opzoek naar het juiste verjaardagscadeau en ga nog een kijkje nemen in de winkels!

Wat voor een telefoonhoes heb jij, met of zonder pasjes?

Leuke leestip: Standaard portemonnee kopen of toch een moderne pasjeshouder? en welke telefoon past het beste bij mij?

Reactie schrijven

Commentaren: 8
 • #1

  Jouvence (woensdag, 26 oktober 2022 21:59)

  Ik heb een simpele die alleen om de achterkant gaat. Pasjes bewaar ik in mijn portemonnee, vind ik een veiliger idee.

 • #2

  Tessa (donderdag, 27 oktober 2022 19:56)

  Ik heb een telefoonhoesje zonder pasjes houder, ben altijd bang met zo'n hoesje om pasjes kwijt te raken.

 • #3

  Nicole Orriëns (vrijdag, 28 oktober 2022 10:42)

  Ik heb altijd een bookcase hoesje. Nu een rode met een leuke kat er op.

 • #4

  Claire (zondag, 30 oktober 2022 03:00)

  Ik heb mijn pasjes tussen mijn telefoonhouder en telefoon geklemd. Ideaal! Zo heb ik altijd mijn pinpassen en rijbewijs in de buurt.

 • #5

  Nicole Orriëns (dinsdag, 01 november 2022 09:25)

  Ik ga altijd voor een bookcase hoesje omdat ik dan het gevoel heb dat mijn smartphone het beste beschermd is.

 • #6

  Joyce Joshua (dinsdag, 01 november 2022 11:55)

  Met pasjes en portemonnee! Zo heb ik dus altijd de belangrijkste pasjes bij mij!

 • #7

  Frederique (woensdag, 02 november 2022 12:58)

  Ik heb zo'n bookcase hoes voor een Samsung, met ruimte voor pasjes. Tegenwoordig gebruik ik niet eens meer een handtas. Ik heb mijn mobiel met mijn pasjes in mijn jaszak.

 • #8

  Krystle (vrijdag, 04 november 2022 10:14)

  Zonder pasjes. Ik heb alleen een hardcover aan de achterkant. Eerder had ik er één met een ketting zodat ik hem makkelijk kon dragen als een tas, ook erg handig trouwens.