Vaste planten

Onderhoudsvrije tuin? Mooie vaste planten zonder onderhoud
Vaste planten · 03/07/2023
Wil je een onderhoudsvriendelijke tuin? Een plantentuin met onderhoudsarme tuinplanten. Veel vaste planten voor onderhoudsvrije achtertuin.
20 mooiste winterharde vaste planten voor border in tuin
Vaste planten · 21/06/2023
Je border inrichten doe je met de mooiste vaste winterharde borderplanten voor de zon, (half) schaduw en bodembedekkers voor in de tuin.

10 winterharde vaste planten welke mooi bloeien
Vaste planten · 30/05/2023
Op zoek naar vaste planten welke lang bloeien? Tuinplanten met bloemen welke goed tegen de vorst kunnen, de tien mooiste op een rij.
Viburnum: groenbijvende tuinplant met sneeuwbal witte bloemen
Vaste planten · 03/04/2023
Viburnum de favoriete wintergroene vaste plant in de tuin. De Sneeuwbal kan in de zon, is groenblijvend en makkelijk te snoeien.

Lavendel buiten verzorgen? Snoei en bloei tips
Vaste planten · 29/08/2022
Wil je de lavendel buiten in de tuin verzorgen voor een echt mooie bloei? In dit artikel lees je alle tips over de winterharde tuinplant zoals onderhoud, bloeitijd, snoeien en de standplaats.
Wat is de beste standplaats voor de Rhododendron?
Vaste planten · 23/06/2022
Wat is de beste standplaats voor de Rhododendron? Ik geef je tips over de verzorging, het snoeien en stekken van deze vaste tuinplant

Wat zijn de mooiste winterharde bloeiende kuipplanten?
Vaste planten · 27/09/2021
Welke bloeiende kuipplanten zijn winterhard? We willen allemaal mooi terrasplanten waar we lang plezier van hebben maar welke planten zijn dat? In mijn tuin blog geef ik een overzicht.
Japanse Azalea winterhard en groenblijvend
Vaste planten · 31/05/2021
De winterharde Japanse Azalea is een van de mooiste bloeiers in april/ mei. In mijn tuinblog vertel ik je of de groenblijvende plant tegen de vorst kan en welk grond soort de mei bloeier nodig heeft.