· 

Populairste interieur en woonblogs 2021

Mijn populairste woonblogs 2021: de leukste interieur en inspiratie ideeën

Op Linda schrijft  op mijn eigen huis en tuin blog kun je heel veel woonblogs vinden. Het inrichting is niet altijd makkelijke of je nu klein of groot behuisd bent, van te voren is het fijn om een planning te maken. Een overzicht van hoe je de (woon)kamer wilt inrichten. Maak een tekening met de juiste afmetingen en zet de meubels er op schaal in, zo kun je zien of het mogelijk is om alle meubels te plaatsen in je woonkamer. 

 

Voordat je de woonkamer gaat inrichten is het handig om te weten welke woonstijl bij jou past? Past stoer en donker meer bij jouw sfeer of heb je toch liever een lichte inrichting met grote meubels? Heb je nog geen idee wat jouw woonstijl is neem dan een kijkje op Pinterest en ontwikkel zo jouw eigen woonstijl of laat je inspireren door de laatste woontrends.

 

Niet alleen een overzicht is belangrijk maar ook de indeling van de woonkamer. Benut de ruimte goed, misschien is het wel gunstiger om het zit- en eetgedeelte om te draaien, maar ook de keuze van de meubels is hierbij belangrijk. Een hoekige eettafel neemt meer ruimte in beslag dan een ronde eettafel. 

 

In mijn interieur blogs geef ik je tips, woon inspiratie en ideeën en een overzicht van mijn populairste woonblogs 2021.

Mijn populairste interieur en woonblog 2021
Mijn populairste interieur en woonblog 2021

Wat zijn mijn populairste woonblogs 2021?

Mijn blogspots wat betreft wonen zijn heel gevarieerd. Zo geef ik woon inspiratie over het inrichten van je woonkamer maar ook tips over de leukste wanddecoratie voor in de woonkamer. Wil je weten wat de laatste woontrends zijn en meer willen weten over decoratie en accessoires lees dan mijn blogs.

Handige tips schilderen woonkamer

Handige tips voor schilderen woonkamer Je kunt natuurlijk de muren laten schilderen als je genoeg budget hebt, maar je kunt de woonkamer ook zelf schilderen. De woonkamer zelf schilderen is best nog wel een klusje en er komt meer bij kijken dan dat je van te voren in gedachte had. Ik geef je wat tips om zo’n mooi mogelijk resultaat te krijgen.

Leefkeuken of eiland keuken?

Leefkeuken of eiland keuken? Zodra je een woning hebt gekocht, maak je bij alles een keuze. Ga je voor een uitbouw of toch voor een luxe badkamer? De keuken is een belangrijk deel van de woonkamer. Niet elke woonkamer is geschikt voor een eiland keuken, dan is het beter om een leefkeuken te plaatsen. Maar voordat je de keuze maakt is het belangrijk wat de afmetingen zijn voor een kookeiland. In mijn blog geef ik meer uitleg over wat de mogelijkheden zijn.

Interieur blog met tips en woon inspiratie
Interieur blog met tips en woon inspiratie

Hoe kun je moderne deuren en kozijnen het beste isoleren?

Hoe kun je moderne deuren en kozijnen het beste isoleren? De interieurstijl is in vele huizen geïnspireerd door de laatste woontrends. Stalen kozijnen en deuren en zelfs glazen puien zijn de trend van 2021. Toch zijn we teruggekomen van het materiaal staal, in de praktijk blijkt staal toch niet zo goed te isoleren. Daar is nu een mooie oplossing voor bedacht, je behoudt de staal look maar de woning is nu heel goed geïsoleerd. In mijn blog geef ik de juiste tips om moderne deuren en kozijnen te isoleren.

5 interieurtips voor het inrichten van een bruine woonkamer

5 interieurtips voor het inrichten van een bruine woonkamer. De nieuwe woontrends 2022 zijn weer in zicht, we zien verschillende kleuren terugkomen. De kleuren grijs, zwart en groen waren al kleuren die veel werden gebruikt voor het inrichten van de woonkamer. Veel bruintinten en lichtblauw zijn er nu aan toegevoegd. Ik geef je tips hoe je een bruine woonkamer het beste kunt inrichten zodat de ruimte in balans blijft. Je wilt immers niet te veel hout in huis of alleen maar donkerbruine wanden.

De voordelen van een spiegel in je interieur

De voordelen van een spiegel in je interieur. Spiegels hebben veel voordelen, door een spiegel te plaatsen in een smalle gang kan de gang ruimer ogen. Maar een spiegel in de woonkamer kan ook veel voordelen geven, vooral als je wat kleiner woont is het plaatsen van een spiegel heel voordelig.

De leukste wanddecoratie voor je interieur

De leukste wanddecoratie voor je interieur. Voor Posterstore heb ik dit jaar mooie blogs mogen schrijven over wanddecoratie, niet alleen voor je interieur maar ook voor het trapgat en de baby-, kinderkamer en tienerkamer. Met de decoratieve posters kun je heel je woning aankleden. Wil je meer inspiratie opdoen, neem dan een kijkje bij woonkamer muurdecoratie.

De best gelezen interieur blogs met woon ideeën
De best gelezen interieur blogs met woon ideeën

Scandinavisch interieur: 5 tips voor een warme inrichting

Een Scandinavisch interieur, misschien heb je al inspiratie opgedaan en ben je erachter dat de Scandinavische woonstijl goed bij je past, ik geef je een paar tips hoe je je woonkamer het beste kunt inrichten in deze woonstijl. Woon ideeën over de juiste meubels een passende kleuren zodat je woning een gezellige uitstraling krijgt.

Sfeerverlichting: tips voor een gezellige woonkamer

Sfeerverlichting: tips voor een gezellige woonkamer. Je kunt je woonkamer nog zo stijlvol inrichten, als de verlichting niet goed van toepassing is dan is de sfeer in huis minder. In mijn blog tips gezellige sfeerverlichting woonkamer geef ik een overzicht over de juiste verlichting die je kunt toepassen om meer sfeer en gezelligheid in je woning te creëren.

De nieuwste woontrend 2022

De nieuwste woontrends 2022 zijn weer bekend, welke kleuren kun je toepassen in je woonkamer en welke trends komen ook dit jaar weer terug in de woonkamer? In mijn nieuwste woontrend 2022 blog vind je een handig overzicht met tips, inspiratie en ideeën.

Wat voor woonblogs heb jij het meest gelezen in 2021? Leestip  overzicht van woonblog 2022

Reactie schrijven

Commentaren: 21
 • #1

  Nienke van Oosten (dinsdag, 09 november 2021 15:09)

  De leukste wanddecoratie voor je interieur vond ik een hele toffe blog! Veel tips uit kunnen halen

 • #2

  Mandy Eggens (dinsdag, 09 november 2021 16:06)

  Wat handig dit zo! Misschien komen je blogs binnenkort wel van pas want de huizenjacht is begonnen bij mij! :)

 • #3

  Rory (woensdag, 10 november 2021 09:14)

  Handig dit overzicht! Ik was en ben heel erg geïnteresseerd in de stalen deuren met glas. Terwijl ik dat juist niet wilde. Het kwam zo vaak voor in mijn tijdlijn en bij bekenden dat ik er toch naar aan het kijken ben. Het onderwerp vind ik trouwens nog niet eens zo heel belangrijk. Ik geloof dat ik ieder artikel wel heb gelezen van je. Ook die van de bruine woonkamer was fijn.

 • #4

  Nicole Orriëns (woensdag, 10 november 2021 13:31)

  Wij hebben een fijne leefkeuken die echt afgezonderd is van de rest van het huis. Kookeilanden vind ik vreselijk.

 • #5

  Soraya (zaterdag, 13 november 2021 12:11)

  Mooie fotos! Ook zou ik graag zelf mijn huis willen leren schilderen. Een spiegel vind ik zelf wat eng. Ik heb het liefst zo min mogelijk spiegels in huis.

 • #6

  Tessa (zaterdag, 13 november 2021 16:39)

  Wat een prachtige interieurs zijn dit. Ik verander eigenlijk nooit wat, alleen wat kleine spulletjes

 • #7

  Joyce joshua (zaterdag, 13 november 2021 16:46)

  Voor eind dit jaar hoop ik mijn hypotheek te hebben aangevraagd en een nieuwe woning te hebben gevonden. Dan pak ik zeker je blog er weer bij!

 • #8

  Sandra (zaterdag, 13 november 2021 19:04)

  Wat een leuke onderwerpen. Op dit moment heb ik nog geen huis om in te richten, maar ik vind het altijd leuk om alvast inspiratie op te doen. En mocht ik binnenkort een huis kopen, dan ga ik je blogs zeker nog een keer uitgebreid lezen.

 • #9

  Julia (zaterdag, 13 november 2021 19:53)

  Ik vind die zwarte stalen deuren op de laatste foto zo mooi. Geeft zoveel sfeer. �

 • #10

  Frederique (zaterdag, 13 november 2021 19:57)

  Ik vind het altijd leuk om blogs over woontrends te lezen.

 • #11

  Fallon (zondag, 14 november 2021 11:32)

  Ik ga nu over op een industriële woonstyl. Soms vind ik het ook nog lastig hoor hoe ik dit moet inrichten. Ik vraag altijd tips aan mijn omgeving en doe inspiratie op via Pinterest.

 • #12

  Tessa (zondag, 14 november 2021 16:50)

  Wat een veelzijdige interieur ideeën heb je verzameld. Leuk om te zien

 • #13

  Jolanda (zondag, 14 november 2021 19:07)

  Ik krijg gelijk zin om het huis te veranderen. Leuk om te lezen, inspirerend!

 • #14

  9Lives Cats Etc - Evendelen.be (maandag, 15 november 2021 09:25)

  Een mooi overzicht met weeral tal van leuke en interessante tips.
  Voornamelijk omdat wij zelf met een paar verbouwingen bezig zijn.
  De badkamer is ondertussen volledig af.
  Nu nog de laatste stappen voor het boventoilet.

 • #15

  Rosalyn (maandag, 15 november 2021 10:09)

  Handig overzicht zo! Ik ben van plan om een en ander in huis aan te passen, dus het komt ook hier goed uit :)

 • #16

  Nicole Orriëns (dinsdag, 16 november 2021 11:43)

  Ik vind die over spiegels in het interieur leuk omdat spiegels zo'n ruimtelijk gevoel geven.

 • #17

  Sandra (dinsdag, 16 november 2021 23:52)

  Wat een leuk overzichtje en goede tips! Ik hou ervan om woonblogs te lezen en zo inspiratie op te doen

 • #18

  Kelly Buysse (woensdag, 17 november 2021 12:13)

  Ik hou ervan om met spiegels te werken. Het oogt hierdoor ruimtelijker en geeft een meer open gevoel. Ik heb in totaal meer dan 6 spiegels in huis. Zo zorg ik er ook voor dat mijn Urban jungle weelderig wordt �

 • #19

  Felice Veenman (woensdag, 17 november 2021 14:31)

  blogs over woninginrichting lezen is altijd leuk en de jouwe zeker. Ik gebruik ze vaak gewoon als heerlijk-weg-dromen momentje...als ik nu eens een groot huis had en geld over dan...

 • #20

  Mieke | mieks mind (donderdag, 25 november 2021 11:43)

  Hé wat leuk ik heb ook over decoratie aan de muur geschreven. Net heb ik een artikel geplaatst over raamdecoratie. Wat zijn er veel mogelijkheden hé!

 • #21

  rachel (donderdag, 25 november 2021 14:59)

  ik lees er niet zoveel maar jij bent er wel eentje van :D. altijd leuk om nieuwe ideetjes op te doen