In en om huis

Verbeter de veiligheid van je woning met buitenlampen met bewegingssensor
In en om huis · 14/11/2023
Heb je de veiligheid van je woning al verbeterd met goede buitenlamp met bewegingssensor? Aandachtspunten voor als je buitenverlichting wilt kopen.
Zo bereken je moeiteloos je hypotheek
In en om huis · 12/09/2023
Moeiteloos je hypotheek berekenen doe je door te kijken naar de hypotheekvormen en maandlasten. Zodat je weet hoeveel je kunt lenen.

Zo bereid jij je goed voor op een koude winter
In en om huis · 27/06/2023
Hoe houd je je huis warm in de winter? Je kunt je het beste voorbereiden op een koude winter, met deze tips zit je er warm bij.
Energie-efficiëntie en kostenbesparing de voordelen van kunststof deuren en kozijnen
In en om huis · 12/06/2023
Wil je kunststof deuren en kozijnen? Dan kun je veel kosten besparen door deuren en ramen te plaatsen. Vele voordelen welke energie besparen.

Verhuizing regelen? 6 tips die je echt niet mag vergeten
In en om huis · 01/05/2023
Ga je verhuizen dan moet je veel regelen. Belangrijk is instanties inlichten over verhuizing en adreswijziging voor tv, energie, internet, gas, licht en water.
Hoe stressvol is een verhuizing- Maak verhuizen makkelijk
In en om huis · 18/10/2022
Verhuizen kan heel veel stress veroorzaken, er moet veel geregeld worden, dit heeft impact op lichaam en geest. Met deze verhuistips zorg je voor een makkelijk ontspannen verhuizing.

Verhuizen uit de Randstad op zoek naar rustige woning
In en om huis · 04/10/2022
Verhuizen uit de Randstad en op zoek naar een gemeente of dorp? Een plek waar je uit de drukte bent en rustiger kan wonen, dat maakt vertrekken erg aantrekkelijk.
Je huis verduurzamen met subsidie hoe doe je dat?
In en om huis · 27/09/2022
Hoe kan je het beste je huis verduurzamen? Met subsidie kan je de hoge energieprijzen verlagen waardoor de kosten lager zijn. Welke subsidiemaatregelen kan je toepassen?

E-bike: de ideale fiets voor lange en korte afstanden
In en om huis · 22/09/2022
De E-bike de ontspannen fiets voor lange en korte afstanden. Zo kan je makkelijk van woon naar werk fietsen. Maar de elektrische fiets is ook ideaal voor een boodschap om de hoek.
Impregneren gevel: wat zijn de grote voor- en nadelen?
In en om huis · 26/07/2022
Wil je de muur waterafstotend maken dan kan je het beste de gevel impregneren. Maar de vochtbestrijding heeft voor- en nadelen

Meer weergeven