Tuin inspiratie

Tuin inspiratie · 30/12/2022
Haal meer uit je tuin met een overkapping
De verschillen en de mogelijkheden van een glazenoverkapping in de tuin en lamellen overkapping aan huis.
Tuin inspiratie · 29/03/2022
Kleine achtertuin: welke boom wordt niet groot?
Een fijn compact boompje past het beste in een kleine achtertuin. Maar welke bomen zijn niet te groot voor de tuin? In dit blog geef ik tips over bomen die klein blijven
Tuin inspiratie · 01/03/2022
Lentekriebels: heerlijk weer de tuin in!
Ik heb de lentekriebels. Het is februari en ik wil weer de tuin in, op zoek naar de planten, bloemen en de insecten. Bij het eerste zonnestraaltje mag ik weer lekker tuinieren
Tuin inspiratie · 17/02/2022
De 5 grote voordelen van kunstgras in tuin
Een kunstgrasveld wat zijn de grote voordelen van een grasmat in tuin? In mijn tuinblog heb ik 5 positieve punten van kunstgras op een rijtje gezet.
Tuin inspiratie · 05/01/2022
Welke vorstgevoelige tuinplanten moet je afdekken?
Vaste planten beschermen tegen de vorst. Hoe kun je de tuinplanten het beste afdekken en welke planten zijn gevoelig voor de kou? In mijn blog geef ik een handig overzicht.
Tuin inspiratie · 22/11/2021
5 tips voor de leukste decoratieve kerstverlichting buiten
Welke decoratieve kerstverlichting is leuk voor buiten? Ik geef je een handig tips van ijspegels tot buiten verlichte figuren. Want kerst moet toch buiten ook gevierd worden?
Tuin inspiratie · 26/07/2021
Tuindecoratie? - Top 4 metalen dier voor de tuin
Op zoek naar tuindecoratie? Metalen dieren zijn heel erg trendy in mijn blog geef ik tips over de top 4 aan leukste stalen dieren voor in je tuin.
Tuin inspiratie · 05/07/2021
Wat is de beste hangmat voor buiten in de tuin?
Lekker ontspannen in de tuin dat kan goed met een hangmat. Fijn luieren buiten in de tuin. In mijn blog geef ik tips over de beste hangmatten en op welke hoogte het doek moet hangen.
Tuin inspiratie · 18/02/2021
Welke bloembollen zijn voorjaarsbloeiers?
Voorjaarsbloeiende bloembollen beginnen al te bloeien vanaf januari. Wat zijn de bekendste voorjaarsbollen en wanneer moet je ze planten? In mijn blog vertel ik je meer over de bloeitijd en het poten.