· 

Mijn leukste en populairste blogs 2020

Mijn populairste blogs 2020

Het jaar 2020 is weer voorbij. Het was voor velen niet een top jaar. Maar als ik zo terugkijk heb ik wel meerdere populaire blog geschreven. Blogspots over mijn hyperactieve Jack Russell tot het krijgen van een leesbril. Het leuke vind ik dat het echte lifestyleblogs zijn. Het is een combinatie van mijn persoonlijke blog, en blogs geschreven voor bedrijven. Hier een kijkje in mijn leukste en best gelezen blogs.

Mijn populairste blogs 2020
Mijn populairste blogs 2020

Mijn leukste blogs

Leuke blogs zijn in mijn ogen blogs die veel gelezen worden. Onderwerpen die de lezer aanspreekt en dus erg in trek zijn. Hierbij een top 5 van mijn leukste blogs:

 • Heeft mijn Jack Russel gedragsproblemen? Het is een vraag die in me zelf op kwam als ik naar mijn hondje keek. Ben ik nou de enigste met zo'n drukke hond? Een hond die veel blaft en onrustig is in huis. Dit blog werd erg goed gelezen. Terwijl ik dacht een huisdier heeft niet iedereen, dit blogspot zal voor een beperkte doelgroep aantrekkelijk zijn.
 • Logo ontwerpen of laten maken? Q Designs In dit blog nam ik de lezer mee in het ontwerpen van mijn logo. Het werd een uitgebreid logo waar vele stappen in werden gemaakt. Van een simpel ontwerp, tot de lettertype en de kleur stijl. Alle stappen die ik gemaakt heb kun je terugzien in mijn blog. Zelf vond ik het een leuk blog. Het werd alleen wat uitgebreider dan verwacht. Hieruit bleek ook wel dat je een logo ook niet zomaar even laat maken. Met het resultaat van Q Designs ben ik super blij.
 • Help ik heb een leesbril nodig! Een persoonlijk blog. Het besef dat je opeens een leesbril nodig hebt en er geen weg terug is. Op dat moment over viel het met echt. Terwijl ik alleen maar mijn ogen wilde testen, zat ik een half uur later een leesbril uit te zoeken. Nu ben ik super blij met mijn bril en kan ik niet meer zonder! Waar ik aan het bloggen ben ligt mijn bril naast me.
 • Hemdvoorhem review | Tommy Hilfiger sokken. Als meerdere populaire bloggen heb ik voor Hemdvoorhem mogen schrijven. Met veel plezier schrijf ik iedere keer weer een blog. De enen keer gaat het over overhemden, of boxershorts maar dit keer over sokken. De inspiratie van het blog schrijven zijn vaak persoonlijk. Ik schrijf de blogspot vaak over de gezin of thuissituatie. Hoe ervaar ik het in de praktijk. Sokken raken bij ons altijd zoek. Dus het blog kon ik zo uit de losse pols schrijven.
 • Moyu notebooks. Het blog over het uitwisbare notitieboekje. Duurzaamheid is echt een thema van dit tijdperk. En dat kwam goed naar voren in dit blog. Waarom papier verspillen als het milieuvriendelijker kan?
Mijn leukste blogs 2020 lezen
Mijn leukste blogs 2020 lezen

Blogs die populaire zijn op Google

In het jaar 2020 heb ik ook blogs geschreven die goed terug te vinden zijn op Google. Populaire blogspots waarvan er deels een paar blog terugkomen uit het rijtje van de leukste blogs. Zoals het Moyu notitieboekje. Maar meerdere blogs zijn populair. Hier mijn populaire Google-blogs:

 • Schotse hooglanders in Zuid-Holland fotograferen. Zelf had ik al meerdere keren op de woord gegoogeld maar nog niemand had hier wat over geschreven. Dus was het voor mij en goed thema om over te bloggen. En wat blijkt, er zoeken meer mensen naar deze omschrijving.
 • Is een kroon plaatsen pijnlijk? Toen ik een kroon moest laten plaatsen was ik ook naar deze vraag opzoek. Maar niemand die een antwoord kon geven op de vraag of een kroon plaatsen pijnlijk is. Ik heb mijn persoonlijke ervaring opgeschreven. En dagelijks word ik op dit woord gevonden.
 • Heb je de nieuwste kalender al in huis? Een blog wat ook komt uit eigen inspiratie. En de vraag wat voor kalender ga ik kopen?
 • L'Oréal Magic Retouch, hoe kun je je haargroei bijwerken zonder te verven. Een blog die veel werd bezocht nu we in de corona periode zitten.

Dit blog gaat over de blogs vanaf september 2020. Toen ben ik begonnen met deze website. Ik vind het leuk om te kijken wat goed loopt en wat minder en waarom? Is het de tekst of de foto die het goed doet?  En zo blijf je lekker bezig.

 

Wat zijn jouw  leukste en populaire blogs van 2020?

Reactie schrijven

Commentaren: 20
 • #1

  Jouvence (maandag, 01 februari 2021 11:22)

  Leuk om zo'n overzicht te zien van de 5 best gelezen blogs. Hier is de top 10 (van alle tijden) vrijwel altijd hetzelfde . :)

 • #2

  Felice Veenman (maandag, 01 februari 2021 17:18)

  het i sheel goed om te kijken wat het goed doet ! dat geeft weer ideeen hoe het verder moet

 • #3

  Linda (maandag, 01 februari 2021 20:39)

  Wat leuk zeg om alle artikelen die het goed doen zo op een rijtje te zetten. Verrassend he om te zien welke het goed doen. Het zijn in mijn geval vaak de artikelen waar je het niet van verwacht.

  Snap wel dat je stuk over Schotse Hooglanders het goed doet, wat zijn het toch prachtige dieren!

 • #4

  Alex (maandag, 01 februari 2021 21:39)

  Altijd leuk om te kijken welke posts het afgelopen jaar het beste hebben gedaan, toch? :) En grappig, ik probeerde afgelopen weekend nog Schotse hooglanders te fotograferen, maar zag er geen. Misschien had ik eerst je blogpost moeten lezen...

 • #5

  Joanne (maandag, 01 februari 2021 22:18)

  Wat super leuk om jouw overzicht te zien. Er zitten zeker wat interessante blogs tussen die ik ook even ga lezen ;)

 • #6

  Nicole Orriëns (dinsdag, 02 februari 2021 11:47)

  Altijd goed om te kijken wat het goed doet op je blog en wat niet. Het kan bovendien heel verrassend zijn soms is mijn ervaring.

 • #7

  Tessa (woensdag, 03 februari 2021 11:38)

  Wat een veelzijdigheid aan artikelen staan er in dit lijstje

 • #8

  Alexandra (woensdag, 03 februari 2021 17:04)

  Alrijd leuk om een overzicht te lezen. Zo zie ik nog eens blogs die ik nog graag wil lezen.

 • #9

  Renata Feyen (woensdag, 03 februari 2021 23:36)

  Toch wel gek dat iedereen vaak sokken kwijtspeelt - hier is het meestal maar 1 van de 2 en daarom kopen we vaak dezelfde dan kan je makkelijker een paar maken :)

 • #10

  Cynthia | Cynspirerend.nl (donderdag, 04 februari 2021 11:57)

  Ik check mijn statistieken ook regelmatig om een beeld te krijgen wat mensen fijn vinden om te lezen. Recepten voor minn soepen en ovenschotels doen het momenteel goed. En ook de spellenblogs over escaperoomspellen voor thuis en spellen voor videobellen doen het goed.

 • #11

  Marsha (vrijdag, 05 februari 2021 21:27)

  Fijn om zo nog even terug te kijken wat je populairste blogs waren. Vind ik altijd zelf erg interessant.

 • #12

  Deborah (maandag, 08 februari 2021 10:20)

  Als het je bezighoud en je aan de hand hiervan je content maakt dan is het handig om dit soort feiten te monitoren.
  Ik schrijf enkel voor (en over) mijzelf... Dus voor mij is deze info iets minder van belang. Toen ik nog meer schreef over de uitvaart, afscheid en uitvaartfotografie werd mijn blog wel meer en vaker bezocht. Dus de dood trekt aan...

 • #13

  rachel (maandag, 08 februari 2021 10:52)

  leuk om je goed lopende blogpost eens terug te lezen . Ik schrijf vooral dingen die ik leuk vind en soms wat content maar dan moet het wel in mijn straatje passen

 • #14

  Kiki Hasselton (dinsdag, 09 februari 2021 15:44)

  leuk om zo te zien wat goed scoort ed!

 • #15

  Simone (vrijdag, 19 februari 2021 16:40)

  Wat een leuk overzicht, zou ik eigenlijk ook eens moeten maken. Ik kijk eigenlijk niet snel naar mijn stats, maar zou ik wel moeten doen.

 • #16

  Melanie Hoogvliet (woensdag, 07 april 2021 10:03)

  Wat leuk om een blog te maken over je beste en leukste artikelen dat moet ik ook eens doen :) maar daarvoor kijk ik eigenlijk te weinig naar mijn stats omdat bloggen echt een hobby is

 • #17

  Claire Richardson-van Vrijberghe de Coningh (vrijdag, 23 april 2021 20:52)

  Wat leuk om dit overzicht te zien en lezen. Leuk ook om eind dit jaar het verschil te zien.

 • #18

  Peter Boon (maandag, 10 mei 2021 20:54)

  Dit zijn mijn beste 3 gelezen en gekeken blogs van 2020:
  https://ikbenfanvan.wordpress.com/2020/05/01/wonen-in-een-thomashuis/
  https://ikbenfanvan.wordpress.com/2020/06/11/liefhebber-van-bier/
  https://ikbenfanvan.wordpress.com/2020/05/17/getuigen-over-de-heer/

 • #19

  Rosalyn (zondag, 22 augustus 2021 13:45)

  Leuk om te zien welke blogs bij jou het beste scoren. Het is vaak heel willekeurig en soms word je er echt door verrast waardoor mensen op je site terechtkomen :)

 • #20

  Mandy Eggens (zaterdag, 06 november 2021 22:31)

  Wat een leuke blog! Altijd ook leuk om terug te blikken he? Ik ga zo gelijk even kijken of ik al deze blogs al gelezen heb van je