Feestdagen| Uitjes | Vakantie

Chinees Nieuwjaar 2022 met dierenriem Tijger
Het Chinees nieuwjaar 2022 met als dier de Tijger. Wanneer wordt het feest gevierd? Hoelang duurt het feest?
Last minute weg tijdens Corona- Hof van Saksen
Last minute hebben wij bij Hof van Saksen geboekt. Hoe is het vakantiehuisje ons bevallen tijdens Corona? In mijn blog geef ik een review over onze ervaring
Dagje uit Elburg - De leukste activiteit is de gratis speurtocht
Een leuk familie uitje is de gratis speurtocht Elburg. Een leuke activiteit voor de kinderen. De puzzeltocht brengt je langs historische plekjes.
Harderbos? - Ontdek de grote Schotse hooglanders en de vogels in Flevoland
Ontdek de grote schotse hooglanders en vogels in het Harderbos. Een mooi natuurgebied in Flevoland. Met de leukste wandelroutes.
Wat zijn de leukste plekjes van Den Haag?- Mijn gouden tips
Wat zijn de leukste plekjes van Den Haag? Waar kun je lekker eten en drinken? In mijn blog deel ik mijn ervaring over de winkels waar je naar toe kunt gaan. En op welke plekken je kunt ontspannen.
Moederdag cadeau oma - Inspiratie cadeaus moeder
Een moederdagcadeau voor je moeder of voor oma kopen. Ik geef je inspiratie tips en ideeën over hoe je je oma in het zonnetje kan zetten. Cadeaus die niet te duur zijn.
Hunebed D45 te Emmen | Bijzonder familie uitje
Ben je in Drenthe dan is een kijkje bij de hunebedden een leuk familie uitje. Hunebed D45 is wel heel bijzonder, het is een van de grootste hunebedden van Nederland. In mijn blog geef ik een overzicht van de hunebedden rondom Emmen
Kamp Westerbork route & foto's maken
Welke route kun je bewandelen om bij Voormalig Kamp Westerbork te komen. Je hebt het Melkwergpad en het Bospad. In mijn blog kun je een paar foto's zien van het gebied met de radiotelescopen.
Het Chinees nieuwjaar 2021| Met dierenriem de Os
Het Chinees nieuwjaar 2021. Wanneer wordt het feest gevierd? Hoelang duurt het feest? Dit jaar is het dier de Os.
Een gratis kerstboom is dat mogelijk?
Een gratis kerstboom is dat mogelijk? Ik heb er een paar gescoord., voor de ondernemer, maar ook een die je zelf kunt zagen. Je leest het in mijn blog

Meer weergeven