Feestdagen| Uitjes | Vakantie

Hoe was de bronstexcursie bij Nationaal Park de Hoge Veluwe?
Hoe heb ik mijn bronstexcursie bij Nationaal Park Hoge Veluwe ervaren? Heb ik wilde dieren gespot, waaronder edelherten. En waar zijn we naar toe gegaan? Je leest mijn verhaal in mijn blog.
Fijn onthaasten in de Achterhoek in een wellness vakantiehuisje
Hoe hebben wij Onthaasten in de Achterhoek ervaren. Ik geef je een review over het wellness vakantiehuisje met sauna, hottub en sunshower.
Motorvakantie: rijden naar de motorcamping of motor hotel?
Op vakantie met de motor. Waar kun je het beste verblijven op de motorcamping of in het luze motorhotel? In mijn blog zet ik de voor- en nadelen op een rijtje.
Luxe vakantiehuis met sauna aan zee | Duynvallei 10 Schoorl
Duynvallei 10 te Schoorl hoe hebben wij het vakantiehuis aan zee ervaren? Is het echt het mooiste huisje met sauna van het park met welness voorzieningen? In mijn blog geef ik een review.
Leuk gezinsuitje - Dagje varen Amsterdam
Een leuk gezinsuitje is varen door de grachtengordel van Amsterdam. Beleef de stad met de kinderen via een bootje. En vaar langs bekende activiteiten zoals het Scheepsvaartmuseum, de Amstel, Artis en Nemo.
Chinees Nieuwjaar 2022 met dierenriem Tijger
Het Chinees nieuwjaar 2022 met als dier de Tijger. Wanneer wordt het feest gevierd? Hoelang duurt het feest?
Last minute weg tijdens Corona- Hof van Saksen
Last minute hebben wij bij Hof van Saksen geboekt. Hoe is het vakantiehuisje ons bevallen tijdens Corona? In mijn blog geef ik een review over onze ervaring
Dagje uit Elburg - De leukste activiteit is de gratis speurtocht
Een leuk familie uitje is de gratis speurtocht Elburg. Een leuke activiteit voor de kinderen. De puzzeltocht brengt je langs historische plekjes.
Harderbos? - Ontdek de grote Schotse hooglanders en de vogels in Flevoland
Ontdek de grote schotse hooglanders en vogels in het Harderbos. Een mooi natuurgebied in Flevoland. Met de leukste wandelroutes.
Wat zijn de leukste plekjes van Den Haag?- Mijn gouden tips
Wat zijn de leukste plekjes van Den Haag? Waar kun je lekker eten en drinken? In mijn blog deel ik mijn ervaring over de winkels waar je naar toe kunt gaan. En op welke plekken je kunt ontspannen.

Meer weergeven