In en om huis

In en om huis · 18/10/2022
Hoe stressvol is een verhuizing- Maak verhuizen makkelijk
Verhuizen kan heel veel stress veroorzaken, er moet veel geregeld worden, dit heeft impact op lichaam en geest. Met deze verhuistips zorg je voor een makkelijk ontspannen verhuizing.
In en om huis · 04/10/2022
Verhuizen uit de Randstad op zoek naar rustige woning
Verhuizen uit de Randstad en op zoek naar een gemeente of dorp? Een plek waar je uit de drukte bent en rustiger kan wonen, dat maakt vertrekken erg aantrekkelijk.
In en om huis · 27/09/2022
Je huis verduurzamen met subsidie hoe doe je dat?
Hoe kan je het beste je huis verduurzamen? Met subsidie kan je de hoge energieprijzen verlagen waardoor de kosten lager zijn. Welke subsidiemaatregelen kan je toepassen?
In en om huis · 22/09/2022
E-bike: de ideale fiets voor lange en korte afstanden
De E-bike de ontspannen fiets voor lange en korte afstanden. Zo kan je makkelijk van woon naar werk fietsen. Maar de elektrische fiets is ook ideaal voor een boodschap om de hoek.
In en om huis · 26/07/2022
Impregneren gevel: wat zijn de grote voor- en nadelen?
Wil je de muur waterafstotend maken dan kan je het beste de gevel impregneren. Maar de vochtbestrijding heeft voor- en nadelen
In en om huis · 22/07/2022
Kruipruimte isoleren: wat zijn de kosten?
Wil je de kruipruimte laten isoleren? Dan ben je vast benieuwd naar de kosten. Dit is afhankelijk van het materiaal en het oppervlak. Hierbij een overzicht van de prijzen van vloerisolatie.
In en om huis · 19/07/2022
Verhuistips: zelf verhuizen of uit handen geven?
Zelf verhuizen of uit handen geven. In dit artikel geef ik je de beste verhuistips en de voor- en nadelen van een verhuisbedrijf
In en om huis · 12/07/2022
Laadpaal thuis: handig overzicht kosten en subsidie
Wil je een laadpaal aan thuis dan brengt dat kosten met zich mee. In dit artikel geef ik je een hang overzicht over de prijs en de subsidie van de laadpaal voor een pariculier.
In en om huis · 19/07/2021
Wat zijn de voor- en nadelen van een overkapping en een tuinkamer?
Wat zijn de voor- en nadelen van een overkapping en een tuinkamer? En wat zijn de verschillen? In mijn blog geef ik meer tips over de veranda en een terrasoverkapping.
In en om huis · 22/03/2021
De 4 mooiste RVS huisnummers op een rijtje
Welke huisnummers zijn nu modern? Ik zet de 4 mooiste RVS huisnummers voor jou op een rijtje. Van grote cijfers tot zwarte deurnummers om je woning een fraaie uitstraling te geven.