Hond

Kun je op vakantie gaan en je hond alleen thuislaten?
Hond · 05/09/2023
Kun je op vakantie gaan en je hond alleen thuislaten? Is het mogelijk om je huisdier achter te laten als je op reis gaat, of zijn er andere mogelijkheden?
Een huisdier aanschaffen? Info om rekening mee te houden
Hond · 03/08/2023
Wil je een huisdier aanschaffen, maar weet je niet welk beestje? Info van de verzorging van honden, katten, knaagdieren en vogels op een rij.

Hondenfotografie: met deze 7 tips kun je het zelf!
Hond · 11/02/2023
Heb je wel eens geprobeerd om een hond op de foto te zetten? Hondenfotografie is best lastig. Met deze 7 tips kan je zelf de hondenfoto's maken.
Mijn ervaring met orthopedische Snoozle Fluffy hondenmand
Hond · 14/11/2022
Mijn ervaring, review met de met orthopedische Snoozle Fluffy hondenmand is zeer positief. Mijn hond slaapt veilig en lang en ideaal ligcomfort.

Corona pup naar asiel: mensen weer aan het werk
Hond · 21/06/2022
Tijdens corona een hond aangeschaft en moet de pup nu naar het asiel omdat je weer moet werken? Veel huisdieren worden gedumpt in het asiel om deze reden. Zo ontstaat er de coronapup.
Naturecan review: CBD-olie voor mens en dier
Hond · 26/05/2022
Van Naturecan heb ik CBD-olie producten gekregen voor mens en dier. In dit review deel ik mijn ervaring met de CBD-druppels en de werking op mijn hond en mezelf

Mijn ervaring met CBD-olie en een stressvolle hond
Hond · 02/05/2022
Mijn Jack Russell is gevoelig voor stress en angstig. Ik deel mijn ervaring over de CBD olie en de werking op mijn hond.
Hypoallergene snacks: wat mag de allergische hond?
Hond · 21/01/2022
Mijn hond heeft een voedselallergie welke snacks mag van welk dier mag mijn huisdier hebben? Ik deel mijn ervaring over de hypoallergene snacks van mijn allergische hond.

Top 10 populairste hondennamen
Hond · 24/12/2021
Er komt een viervoeter, welke naam ga je je hond geven? In mijn honden blog geef ik een overzicht van de populairste hondennamen voor een reu en een teef. Want wat is een goede hondennaam ? Is de naam grappig of origineel?
Hond bang voor vuurwerk: tips tegen angst
Hond · 18/11/2021
Is je hond bang voor vuurwerk? In mijn blog geef ik je tips voor honden met vuurwerkangst. Want kun je wat tegen de angst van je hond doen?

Meer weergeven