Gezondheid

Concentratieproblemen: 8 bekende oorzaken (en zó los je ze op)
Gezondheid · 20/09/2023
Concentratieproblemen? Dit zijn de bekende oorzaken van je onoplettendheid en zo kun je de klachten makkelijk oplossen.
Wat verandert er in je lichaam als je 50 wordt?
Gezondheid · 30/01/2023
Wat verandert er in je lichaam als je 50 wordt? Belangrijke kenmerken van het vrouwelijke lichaam verminderen zoals afname hormonen en stofwisseling

Werkt meditatie om beter te slapen bij stress?
Gezondheid · 10/10/2022
Wil je geen onrust in je hoofd of pieker zorgen door de stress symptomen. Meditatie helpt om beter te slapen bij stress. Tip voor gratis meditatie app. om ontspannen in slaap te vallen.
Is een punctie van schildklier pijnlijk? Mijn ervaring
Gezondheid · 01/09/2022
Mijn ervaring over de punctie van mijn schildklier. Was de schildklierpunctie pijnlijk en hoe lang duurde de uitslag? Je leest alles over de bobbel in mijn keel.

10 tips voor een gezond ontbijt
Gezondheid · 20/08/2022
Start de dag met een gezond ontbijt, een lekkere gevulde ochtendmaaltijd zodat je heel de dag genoeg energie hebt. Ik geef je tips over fruitontbijt, ei, granen en smoothies.
Masterclass overgang: herken de vage klachten
Gezondheid · 17/05/2022
Wil je de bekende en onbekende vage klachten van de menopauze herkennen? Volg dan de Masterclass Onderweg met de Overgang. Leer je lijf op een andere manier kennen.

Alle gezondste vitamines op een rij
Gezondheid · 13/05/2022
Je wilt je lichaam gezond houden, gezonden voeding en vele vitaminen zijn erg belangrijk. In dit overzicht zet ik alle gezondste vitamines op een rijtje, zodat jij weet wat je moet eten en drinken.
Omikron: hoe hebben wij de klachten en symptomen ervaren?
Gezondheid · 26/01/2022
Omikron hoe hebben wij het coronavirus ervaren? En wat waren onze klachten en symptomen van de covid-19 variant? In mijn blog geef ik een overzicht.

Is Piriformis Syndroom een pijnlijke bilspier te genezen?
Gezondheid · 10/12/2021
Het Piriformis Syndroom is niet fijn, de klachten zijn een pijnlijke bilspier. Waarbij de pijn kan uitstralen naar bovenbeen, kuiten en voeten. Is er een behandeling voor of kun je de chronische pijn genezen?
CBD: wat werkt het beste capsules of olie?
Gezondheid · 14/10/2021
Wat is de werking van CBD olie? Kun je het beste olie uit een flesje of toch capsules innemen? En wat werkt het snelst en het langst? Je leest de tips in mijn blog

Meer weergeven