Gezondheid

Gezondheid · 14/10/2021
CBD: wat werkt het beste capsules of olie?
Wat is de werking van CBD olie? Kun je het beste olie uit een flesje of toch capsules innemen? En wat werkt het snelst en het langst? Je leest de tips in mijn blog
Gezondheid · 19/03/2021
Omgaan met HSP - Welke 7 problemen ervaar ik?
Omgaan met HPS. Welke 7 problemen ervaar ik? Hooggevoelig zijn is in de praktijk niet altijd even makkelijk. Hoe ik als hoog sensitief persoon omga met mijn dagelijks leven lees je in mijn blog.
Gezondheid · 12/03/2021
Hoe voorkom je dat je gaat piekeren in bed?
Hoe voorkom je dat je gaat piekeren in bed? Meditatie voor het slapen gaan is een goede manier om beter tot rust te komen. Met de handige meditatie app val je makkelijk in slaap, en heb je geen slaapproblemen meer.
Gezondheid · 20/02/2021
Emdr-therapie epilepsie | Mijn ervaring
Hoe heb ik EMDR therapie voor epilepsie aanvallen ervaren? Heeft de behandeling echt geholpen? En hoe werkt EMDR? Je leest mijn ervaring in mijn blog
Gezondheid · 28/01/2021
Slaapproblemen door stress oplossen - Ervaring verzwaringsdeken
Slaapproblemen je hebt ze liever niet. Een goede nachtrust is belangrijk voor je gezondheid. Het zorgt ervoor dat je de volgende dag weer fit op staat. Maar wat nou als je onrustig in slaapt of als maar blijft malen in je hoofd? Dan heb je slaapklachten door stress. Stress die je overdag hebt ervaren. Je wilt graag slapen maar het lukt niet. Vaak blijf je piekeren in bed. Om mijn slaapprobleem op te lossen heb Ik een verzwaringsdeken gekocht. In dit blog deel ik je mijn ervaring.
Gezondheid · 23/11/2020
Is een kroon plaatsen pijnlijk? Hier mijn ervaring
Is een kroon plaatsen pijnlijk? Ik deel je mijn ervaring in mijn blog.
Gezondheid · 26/10/2020
Help ik heb een leesbril nodig!
Help heb ik nu een leesbril nodig? Wat betekent plus en min?