Gezondheid

Gezondheid · 30/01/2023
Wat verandert er in je lichaam als je 50 wordt?
Wat verandert er in je lichaam als je 50 wordt? Belangrijke kenmerken van het vrouwelijke lichaam verminderen zoals afname hormonen en stofwisseling
Gezondheid · 10/10/2022
Werkt meditatie om beter te slapen bij stress?
Wil je geen onrust in je hoofd of pieker zorgen door de stress symptomen. Meditatie helpt om beter te slapen bij stress. Tip voor gratis meditatie app. om ontspannen in slaap te vallen.
Gezondheid · 01/09/2022
Is een punctie van schildklier pijnlijk? Mijn ervaring
Mijn ervaring over de punctie van mijn schildklier. Was de schildklierpunctie pijnlijk en hoe lang duurde de uitslag? Je leest alles over de bobbel in mijn keel.
Gezondheid · 20/08/2022
10 tips voor een gezond ontbijt
Start de dag met een gezond ontbijt, een lekkere gevulde ochtendmaaltijd zodat je heel de dag genoeg energie hebt. Ik geef je tips over fruitontbijt, ei, granen en smoothies.
Gezondheid · 17/05/2022
Masterclass overgang: herken de vage klachten
Wil je de bekende en onbekende vage klachten van de menopauze herkennen? Volg dan de Masterclass Onderweg met de Overgang. Leer je lijf op een andere manier kennen.
Gezondheid · 13/05/2022
Alle gezondste vitamines op een rij
Je wilt je lichaam gezond houden, gezonden voeding en vele vitaminen zijn erg belangrijk. In dit overzicht zet ik alle gezondste vitamines op een rijtje, zodat jij weet wat je moet eten en drinken.
Gezondheid · 26/01/2022
Omikron: hoe hebben wij de klachten en symptomen ervaren?
Omikron hoe hebben wij het coronavirus ervaren? En wat waren onze klachten en symptomen van de covid-19 variant? In mijn blog geef ik een overzicht.
Gezondheid · 10/12/2021
Is Piriformis Syndroom een pijnlijke bilspier te genezen?
Het Piriformis Syndroom is niet fijn, de klachten zijn een pijnlijke bilspier. Waarbij de pijn kan uitstralen naar bovenbeen, kuiten en voeten. Is er een behandeling voor of kun je de chronische pijn genezen?
Gezondheid · 14/10/2021
CBD: wat werkt het beste capsules of olie?
Wat is de werking van CBD olie? Kun je het beste olie uit een flesje of toch capsules innemen? En wat werkt het snelst en het langst? Je leest de tips in mijn blog
Gezondheid · 19/03/2021
Omgaan met HSP - Welke 7 problemen ervaar ik?
Omgaan met HPS. Welke 7 problemen ervaar ik? Hooggevoelig zijn is in de praktijk niet altijd even makkelijk. Hoe ik als hoog sensitief persoon omga met mijn dagelijks leven lees je in mijn blog.

Meer weergeven