Planten in huis

Leuke ideeën om een plantenhoekje binnen te maken
Planten in huis · 30/04/2024
Op zoek naar leuke ideeën voor een plantenhoekje binnen in de woonkamer? Inspiratie voor een plantenrek en kamerplanten tafel voor je interieur
Welke kamerplanten kunnen zeer goed in de schaduw staan?
Planten in huis · 03/10/2023
Welke kamerplant kan goed in de schaduw staan? Alle schaduwplanten op een rij, welke prima op een donker plekje met weinig licht kunnen staan.

Deze 6 badkamer planten overleven met weinig licht
Planten in huis · 16/08/2022
Heb je weinig licht in de badkamer maar wil je wel een leuke decoratieve plant? Ik heb de meest geschikte planten welke wel overleven in de vochtige ruimte en beperkt daglicht op een rijtje gezet.
Mos decoratie portret? Schilderij of moswand woonkamer
Planten in huis · 31/03/2022
Levend mos aan de muur? Dat kan in de vorm van een mos decoratie portret of moswand in woonkamer. In dit blog leg ik je de verschillen en de verzorging uit. Zodat jouw natuurlijke groene schilderij lang mooi blijft.

Grote hippe kamerplanten in huis? 7 eyecatchers!
Planten in huis · 08/03/2022
Een grote plant kan een mooie eyecatcher in de woonkamer zijn. In dit blog geef ik 7 hippe kamerplanten voor in huis, die je moet hebben!
Wat zijn de beste planten voor de slaapkamer?
Planten in huis · 24/11/2021
Is het gezond om een kamerplant in de slaapkamer neer te zetten? In mijn blog lees je waarom je juist planten moet plaatsen. Ik geef je een overzicht van de beste planten voor in een lichte en donkere slaapkamer.

Wat je moet weten over de verzorging van luchtplantjes!
Planten in huis · 04/04/2021
Je luchtplantje verzorgen is niet zo heel moeilijk. Ik geef je in mijn blog tips over het lichtplantje. Wat is de beste standplaats? En wat moet je doen en juist niet doen?
Makkelijk & hippe kamerplanten voor in huis | Jungle.nl
Planten in huis · 18/01/2021
Welke plant is hip en makkelijk? Je leest mijn top 5 in mijn blog. Jngl.nl kweekt trendy kamerplanten voor in je interieur. Ga jij voor het tropisch kleine plantje of de stoere grote plant?

Een fleurige thuis met hippe kamerplanten in huis|  Plant Rebelz
Planten in huis · 08/01/2021
Wil je een hip interieur kies dan voor makkelijke tropische kamerplanten. De groene planten zijn makkelijk te verzorgen en je hebt een sfeervolle woonkamer.
Plant Rebelz terrarium - Plant in fles zelf maken
Planten in huis · 14/12/2020
Een terrarium een leuk ecosysteem voor als je geen groen vingers hebt. Ik leg in mijn blog uit hoe je de plant in fles zelf maakt.