Planten in huis

Planten in huis · 16/08/2022
Deze 6 badkamer planten overleven met weinig licht
Heb je weinig licht in de badkamer maar wil je wel een leuke decoratieve plant? Ik heb de meest geschikte planten welke wel overleven in de vochtige ruimte en beperkt daglicht op een rijtje gezet.
Planten in huis · 31/03/2022
Mos decoratie portret? Schilderij of moswand woonkamer
Levend mos aan de muur? Dat kan in de vorm van een mos decoratie portret of moswand in woonkamer. In dit blog leg ik je de verschillen en de verzorging uit. Zodat jouw natuurlijke groene schilderij lang mooi blijft.
Planten in huis · 08/03/2022
Grote hippe kamerplanten in huis? 7 eyecatchers!
Een grote plant kan een mooie eyecatcher in de woonkamer zijn. In dit blog geef ik 7 hippe kamerplanten voor in huis, die je moet hebben!
Planten in huis · 24/11/2021
Wat zijn de beste planten voor de slaapkamer?
Is het gezond om een kamerplant in de slaapkamer neer te zetten? In mijn blog lees je waarom je juist planten moet plaatsen. Ik geef je een overzicht van de beste planten voor in een lichte en donkere slaapkamer.
Planten in huis · 04/04/2021
Wat je moet weten over de verzorging van luchtplantjes!
Je luchtplantje verzorgen is niet zo heel moeilijk. Ik geef je in mijn blog tips over het lichtplantje. Wat is de beste standplaats? En wat moet je doen en juist niet doen?
Planten in huis · 18/01/2021
Makkelijk & hippe kamerplanten voor in huis | Jungle.nl
Welke plant is hip en makkelijk? Je leest mijn top 5 in mijn blog. Jngl.nl kweekt trendy kamerplanten voor in je interieur. Ga jij voor het tropisch kleine plantje of de stoere grote plant?
Planten in huis · 08/01/2021
Een fleurige thuis met hippe kamerplanten in huis|  Plant Rebelz
Wil je een hip interieur kies dan voor makkelijke tropische kamerplanten. De groene planten zijn makkelijk te verzorgen en je hebt een sfeervolle woonkamer.
Planten in huis · 14/12/2020
Plant Rebelz terrarium - Plant in fles zelf maken
Een terrarium een leuk ecosysteem voor als je geen groen vingers hebt. Ik leg in mijn blog uit hoe je de plant in fles zelf maakt.